Κορονοϊός: η πανούκλα του 2020; Ο Γκέιτς, η Μπίλντερμπεργκ και ο κλεμμένος ιός.






"Κορονοϊός: η πανούκλα του 2020; Ο Γκέιτς, η Μπίλντερμπεργκ και ο κλεμμένος ιός."

Όχι ο τίτλος δεν είναι από νέα ταινία του Χόλιγουντ...

Οι πληγές από την Ανατολή δεν είναι τίποτε νέο στην ιστορία του πλανήτη ... Αλλά η εξάπλωση ενός ιού με βάση την Κίνα την εποχή που η χώρα γιορτάζει την Πρωτοχρονιά με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την οικονομικοκοινωνική της πραγματικότητα και ενώ εδώ και δύο χρόνια προσωπικότητες όπως ο Μπιλ Γκέιτς έχουν ρίξει στο τραπέζι σενάρια πανδημίας, χρήζει περαιτέρω προβληματισμού.

Από το Φεβρουάριο του 2018 ο γνωστός πολυεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς με άρθρα και ομιλίες προειδοποίησε πως: «Το 2019 έρχεται πανδημία που θα σκοτώσει 30 εκατ. ανθρώπους»...

Το σενάριο για πανδημία ακόμη άρχισε να εξαπλώνεται περισσότερο όταν τον Αύγουστο του 2019 με την είδηση πως ανθεκτικά στα αντιβιοτικά υπερ-μικρόβια έχουν εξαπλωθεί σε ευρωπαϊκά νοσοκομεία

Δεν είναι λίγοι όσοι πιστεύουν πως διαδραματίζεται ένα ευρύτερο σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ για μείωση του πληθυσμού του πλανήτη.


Βέβαια τέτοια σενάρια, που για κάποιους μπορεί να είναι δαιμονοποίηση και τρομολαγνεία ή απλά επιστημονική φαντασία, άρχισαν να αποκαλύπτονται εδώ και μια δεκαετία.

Το βιβλίο ECOSCIENCE του Holdren αναφέρει ανατριχιαστικά στοιχεία.

https://youtu.be/xoKQPIh70P0

Και βέβαια από την...συνταγή δεν θα μπορούσε να λείπει η περιβόητη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ, η κορωνίδα κάθε τρομακτικού σεναρίου.

https://youtu.be/Z-sJVfwXrGI

Στην Λέσχη Μπίλντεμπεργκ του 2014, μάλιστα, είχε υπάρξει διαρροή που αναφερόταν στην φράση:

«Όλοι έχουμε μια οξεία συνείδηση ​​του γεγονότος ότι ο πλανήτης μας και το περιβάλλον δεν μπορεί να υποστηρίξει, προφανώς, την αιώνια ζωή των δεκάδων δισεκατομμυρίων ανθρώπων που θα καταναλώνουν κατά τον ίδιο τρόπο όπως και σήμερα».

Ιδιαίτερη ανησυχία πάντως προκαλούν όσα υποτίθεται πως συζητήθηκαν για τη χρήση της μαζικής κατανάλωσης και τους ανεπαρκείς πόρους.

“Με τρία όπλα, τα οποία είναι η οικονομική κατάρρευση, ο εμφύλιος πόλεμος και οι μαζικές επιδημίες θα μπορέσουμε να μειώσουμε τον αριθμό του παγκόσμιου πληθυσμού” αναφέρουν τα δημοσιεύματα πως ακούστηκαν σε εκείνη την συνεδρίαση.

Συνάμα έγινε λόγος και για εσωτερικές συγκρούσεις εντός πολλών κρατών όπως μαύροι ενάντια στους λευκούς στις ΗΠΑ, μουσουλμάνοι εναντίον Χριστιανών στην Ευρώπη. Με λίγα λόγια αυτά που βλέπουμε στις μέρες μας.

Συνομωσιολογία; Μπορεί ναι , μπορεί και όχι...

Σαν την πανούκλα

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Κίνα δεν είναι πάντως πρωτοφανές.

Η πανούκλα και άλλες επιδημίες έφθασαν στην Ευρώπη από την Κίνα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1300, σκοτώνοντας ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της. Ένα μεγάλο μέρος αυτού του λοιμού προήλθε από αρουραίους που στοιβάζονταν στα εμπορικά πλοία που έρχονταν από την Ανατολή.

Στο τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, μια άλλη πανδημία, που ονομάστηκε “ισπανική γρίπη”, σκότωσε περίπου 18 με 50 εκατομμύρια ανθρώπους στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Και σήμερα, 17 χρόνια αφότου ο ιός SARS σκότωσε περίπου 800 ανθρώπους στην Κίνα και τον Καναδά και τρομοκρατούσε ολόκληρο τον κόσμο επί μακρόν, μια νέα πληγή απειλεί τη Δύση:ο κορονοϊός του Wuhan.

Επίσημα ονομάζεται 2019-nCoV, και ο νέος ιός έχει μέχρι στιγμής μολύνει πάνω από 800 άτομα στην Κίνα. Αυτή η τελευταία πληγή ξέσπασε στην κεντρική κινεζική πόλη Wuhan, με πληθυσμό 11 εκατομμυρίων, η οποία βρίσκεται στον ποταμό Yangtze και αποτελεί σημαντικό κόμβο για τις εθνικές επικοινωνίες.


Όπως το SARS, ο ιός Wuhan πιστεύεται ότι προέρχεται από μια αγορά ζωντανών ζώων που που αφορά εξωτικά ζώα από τα Ιμαλάια ή τις απομακρυσμένες ορεινές περιοχές της Κίνας. Η κατανάλωση εξωτικών ζώων σε δείπνα είναι ένα μεγάλο σύμβολο της διατροφικής κατάστασης στην Κίνα. Μερικές φορές, όσο κι αν ακούγεται φρικτό, καταναλώνονται ακόμη και ενώ είναι ακόμα ζωντανά.
Το δε κρέας σκυλιών είναι ένα από τα αγαπημένα στη βόρεια Κίνα.

Υπενθυμίζεται πως και ο SARS πιστεύεται ότι αρχικά ειπώθηκε πως προήρχετο από γάτες civet. Ως αποτέλεσμα, χιλιάδες αιλουροειδών εξουδετερώθηκαν. Αλλά αργότερα προσδιορίστηκε ο ιός προήλθε από τις νυχτερίδες, και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σε άλλα αιχμάλωτα ζώα.

Διατηρώντας μεγάλους αριθμούς ζώων σε αιχμαλωσία γεμάτα σε κλουβιά με ανεπαρκή εξαερισμό και μηδαμινή υγιεινή είναι προφανές πως εκκολάπτεται ο ιδανικός φορέα για ιικές ασθένειες. Κάθε χρόνο, η Κίνα καταναλώνει 730 εκατομμύρια χοίρους. 50% των χοιροειδών που εκτρέφονται σε εργοστάσια της Κίνας έχουν μέχρι στιγμής συμβάλει στη θανατηφόρο γρίπη των χοίρων. Η άνοδος του βιοτικού επιπέδου ενίσχυσε τη ζήτηση για χοιρινό κρέας.

Η σημερινή διαφορά με τον SARS έγκειται στο γεγονός πως όταν η επιδημία του SARS ξέσπασε στη Νότια Κίνα πριν από 17 χρόνια, το κινεζικό κομμουνιστικό κόμμα προσπάθησε να αποφύγει την κρίση επιτρέποντας στους μολυσμένους ανθρώπους να ταξιδεύουν στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.Με τις συνέπειες αυτού...Αυτή τη φορά, η Κίνα έκανε το σωστό, αλλά κάποιοι κάτοικοι του Wuhan έχουν ήδη πετάξει σε άλλα μέρη της Ασίας και της Βόρειας Αμερικής.

Κινέζοι πράκτορες έκλεψαν τον κορονοϊό από τον Καναδά;

Στην παραζάλη των σεναρίων εσχάτως ακούστηκε και αυτό το ενδεχόμενο. Θα μπορούσε να είναι γραμμένο από σεναριογράφους του Χόλιγουντ, αλλά....

Πέρυσι, μια μυστηριώδης αποστολή πιάστηκε για λαθρεμπόριο του Coronavirus από τον Καναδά. Εντοπίστηκε σε κινέζους πράκτορες που εργάζονταν σε εργαστήριο του Καναδά. Επακόλουθη έρευνα από την GreatGameIndia συνέδεσε τους πράκτορες με το κινεζικό πρόγραμμα Biological Warfare από όπου ο ιός εικάζεται ότι έχει διαρρεύσει προκαλώντας την έκρηξη του Wuhan Coronavirus.

Πως έχει όμως το ιστορικό...

Στις 13 Ιουνίου 2012 ένας Σαουδάραβας ηλικίας 60 ετών εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, με ιστορικό 7 ημερών πυρετού, βήχα και δύσπνοιας. Δεν είχε ιστορικό καρδιοπνευμονικής ή νεφρικής νόσου, δεν έλαβε μακροχρόνια φάρμακα και δεν κάπνιζε.

Ο Αιγύπτιος ιολόγος Δρ. Ali Mohamed Zaki απομόνωσε και αναγνώρισε έναν προηγουμένως άγνωστο κορονοϊό από τους πνεύμονές του. Μετά από τη συνήθη διάγνωση, ο Ζάκι ήρθε σε επαφή με τον Ρομ Φουχίερ, έναν κορυφαίο ιολογικό γιατρό στο Erasmus Medical Center (EMC) στο Ρότερνταμ για συμβουλές.

Ο Fouchier ανέλυσε τον ιό από ένα δείγμα που έστειλε ο Zaki. Ο Fouchier χρησιμοποίησε μια μέθοδο αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης σε πραγματικό χρόνο (RT-PCR) ευρέος φάσματος για την ανίχνευση των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων ορισμένων γνωστών κορονοϊών που είναι γνωστό ότι μολύνουν τους ανθρώπους.

Η αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης είναι μία μέθοδος βιοχημείας και μοριακής βιολογίας για την απομόνωση και τον πολλαπλασιασμό μίας αλληλουχίας DNA, μέσω της ενζυμικής αναπαραγωγής του DNA χωρίς τη χρήση ζωντανών μικροοργανισμών όπως το βακτήριο E.

Αυτό το δείγμα του Coronavirus στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Dr. Frank Plummer, επιστημονικό διευθυντή του Εθνικού Εργαστηρίου Μικροβιολογίας του Καναδά (NML)
στο Winnipeg, απευθείας από τον Fouchier, ο οποίος τον είχε λάβει από τον Zaki. Αυτός ο ιός φέρεται να εκλάπη από το εργαστήριο του Καναδά από Κινέζους πράκτορες.

Ο Coronavirus έφθασε στην εγκατάσταση NML Winnipeg του Καναδά στις 4 Μαΐου 2013 από το ολλανδικό εργαστήριο. Το καναδικό εργαστήριο αύξησε τα αποθέματα του ιού και το χρησιμοποίησε για να αξιολογήσει τις διαγνωστικές δοκιμασίες που χρησιμοποιήθηκαν, ενώ οι επιστήμονες του Winnipeg εργάστηκαν για να δουν ποια είδη ζώων μπορούν να μολυνθούν με τον νέο ιό.

Η έρευνα διεξήχθη σε συνεργασία με το εθνικό εργαστήριο της Υπηρεσίας Επιθεώρησης Τροφίμων του Καναδά, και το Εθνικό Κέντρο Ξένων Ζωικών Νόσων που στεγάζεται στο ίδιο συγκρότημα με το Εθνικό Εργαστήριο Μικροβιολογίας.

Το NML έχει μακρά ιστορία, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες δοκιμών για κορονοϊούς.

Αυτό το καναδικό εργαστήριο έγινε στόχος από τους Kινέζους πράκτορες σε αυτό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “βιολογική κατασκοπεία”.

Τον Μάρτιο του 2019, σε ένα μυστηριώδες περιστατικό και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, μια αποστολή εξαιρετικά μολυσματικών ιών από την NML του Καναδά κατέληξε στην Κίνα.Οι επιστήμονες από το NML δήλωσαν ότι οι εξαιρετικά θανατηφόροι ιοί ήταν πιθανό βιο-όπλο.

Μετά από έρευνα, εντοπίστηκαν Κινέζοι πράκτορες που δούλευαν στη ΝΜL. Τέσσερις μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του 2019, μια ομάδα Κινέζων ιολόγων απομακρύνθηκε βίαια από το Καναδικό Εθνικό Εργαστήριο Μικροβιολογίας (NML).

Του Μάνου Χατζηγιάννη

Πηγή:
pentapostagma

ΕΡΕΎΝΗΣΕ - ΣΚΈΨΟΥ - ΑΜΦΙΣΒΉΤΗΣΕ ΟΡΓΑΝΏΣΟΥ - ΑΝΤΊΔΡΑΣΕ

Αφύπνιση Αντινεοταξιτών
FCK N.W.O
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/01/2020_28.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια