Σημίτη.... Mιά φορά προδότης, άπαξ προδότης.





Ο πρωθυπουργός των Ιμίων, αυτός που αναγνώρισε ζωτικά συμφέροντα στην Τουρκία ανοίγοντας την όρεξη της για περισσότερες διεκδικήσεις, ξαναχτύπησε με άρθρο του στα ΝΕΑ. Σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα θα ήταν στην κρεμάλα μαζί με την λοιπή προδοτο-συμμορία , ενώ στην μπανανία δίνει και συνεντεύξεις.

Ίμια, Μαδρίτη, Ελσίνκι,
είναι η θλιβερή παρακαταθήκη με τις τραγικές παραχωρήσεις ενός προδότη πρωθυπουργού που άνοιξαν βαθιές πληγές στη χώρα.


Ο προδότης απευθύνεται σε λωτοφάγους.



Θα μας πει ποτέ το παρασκήνιο της συμφωνίας που υπογράφτηκε στη Μαδρίτη ανάμεσα στον ίδιο και τον Ντεμιρέλ. Ήταν μια συμφωνία που προβλήθηκε ως κατόρθωμα της εκσυγχρονιστικής πολιτικής του. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι, καθώς με την υπογραφή του στη Μαδρίτη ο Σημίτης αποδέχτηκε την τουρκική θεωρία των γκρίζων ζωνών. Που έγινε στρατηγική των Τούρκων στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο. Το 1997, στην Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ που έγινε στην Μαδρίτη, η Ελλάδα υπέγραψε μια Συμφωνία , η οποία αναγνωρίζει «νόμιμα και ζωτικά συμφέροντα» της Τουρκίας στο Αιγαίο. Είναι η πρώτη φορά που η χώρα μας αποδέχεται κάτι παρόμοιο. Το επεισόδιο των Ιμίων ήταν εξευτελιστικό για την υποτιθέμενη ελληνική κυβέρνηση, αλλά όσο
κι αν ο αυτο-εξευτελισμός του κ. Σημίτη μεγάλωσε με τις ευχαριστίες στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, έγινε στη συνεχεία συμφωνία που δέσμευε την Ελλάδα. ο προδότης άνοιξε με δική του υπογραφή την κερκόπορτα στο Αιγαίο. Το σχέδιο ήταν ξεκάθαρο για το Αιγαίο και μετά ήρθε το κατάπτυστο Σχέδιο Ανάν!
Το μεγάλο επιχείρημα όλων αυτών που με μεγάλη ευκολία εκχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα είναι η αποφυγή της σύγκρουσης που όμως έφερε έναν διαρκή πόλεμο διεκδικήσεων, αμφισβήτησης και απειλών εκ μέρους της Τουρκίας. Το είδαμε προσφάτως και στην Ανατολική Μεσόγειο, το ζούμε με τις εξοργιστικές δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων για δεκάδες βραχονησίδες, και, φυσικά, με την ανιστόρητη πρόκληση Ερντογάν για την Συνθήκη της Λωζάνης.




ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/12/m_16.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια