Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Φτιάχνει πακιστανικό σχολείο ο Μπακογιάννης, με υπεύθυνο, πρόσωπο που διώκεται με διεθνές ένταλμα, για εγκλήματα (βίντεο)





Μάχη ενάντια στο οργανωμένο σχέδιο κατάληψης της Ελλάδος από αλλοδαπούς δόθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.



Ο Μπακογιάννης
προσπάθησε με φανατισμό να επιβάλλει την λειτουργία πακιστανικού σχολείου στα Σεπόλια, με την έγκριση όλων των παρατάξεων του αντισυνταγματικού τόξου.




ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ!!!

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.



Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως ο μόνος που διαφώνησε, αρκέστηκε σε σωστές μεν καταγγελίες και πολύ σοβαρές, αλλά όχι και σε συγκεκριμένες πράξεις και ενέργειες που επιβάλλεται να γίνουν, εντός του νομικού πλαισίου.

Κι επειδή χόρτασα με λόγια, ΑΠΑΙΤΩ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩΝ.




Κασιδιάρης: «Ντροπή σου λαθροδήμαρχε»! - Χαμός για το πακιστανικό σχολείο του Μπακογιάννη








Μάχη ενάντια στο οργανωμένο σχέδιο κατάληψης της Ελλάδος από αλλοδαπούς δόθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας.



Ο Μπακογιάννης προσπάθησε με φανατισμό να επιβάλλει την λειτουργία πακιστανικού σχολείου στα Σεπόλια, με την έγκριση όλων των παρατάξεων του αντισυνταγματικού τόξου.


Σφοδρή ήταν η αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη και της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα.



Καταθέσαμε αδιάσειστα στοιχεία για την σύνδεση της οικογένειας Μητσοτάκη με τις ΜΚΟ που προωθούν την λαθρομετανάστευση: η θεία του Μπακογιάννη, Αντιγόνη Λυμπεράκη, είναι γενική διευθύντρια της ΜΚΟ Solidarity Now, που χρηματοδοτείται από το Open Society του George Soros


Καταδείξαμε το ποιόν της πακιστανικής οργάνωσης Unity, που ο Μπακογιάννης χαρίζει το 144 Δημοτικό Σχολείο στα Σεπόλια: ντύνουν παιδάκια με στολές του στρατού του Πακιστάν, κραδαίνουν όπλα και κραυγάζουν "Αλλάχ - Αλλάχ" και "Πακιστάν - Πακιστάν". Ο εκπρόσωπός τους, Ασλάμ, καταζητείται διεθνώς για διακίνηση λαθρομεταναστών, σύμφωνα με την πακιστανική πρεσβεία!


Αυτούς τους ανθρώπους χρησιμοποιεί ο Μπακογιάννης για να διαλύσει τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος! Στην ψηφοφορία που ακολούθησε ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ - ΠΛΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ - ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!


Είχε προηγηθεί άρνηση των ίδιων συστημικών παρατάξεων να καταδικάσουν το τρομοκρατικό χτύπημα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής την 1η Νοεμβρίου, ενώ σύσσωμοι ψήφισαν υπέρ του ψηφίσματος του Ανταρσύα...




Πηγή



attikanea
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/12/blog-post_953.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια