Προκλητική η Μπακογιάννη: «Τι θέλετε να βγάλουμε το στόλο στο Αιγαίο και να πυροβολούμε;»Απίστευτες δηλώσεις έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη – “Εάν υπάρχει πολιτικός που προτείνει να κατεβάσουμε το στόλο και να πυροβολούμε, γιατί δεν βγαίνει να το πει;” – στην εξωτερική πολιτική «…δεν υπάρχει η λογική μονά – ζυγά δικά μας»


Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο ACTION24, υποστήριξε ότι «
…ορθώς έγινε η συνάντηση με τον Ερντογάν. Δεν ζούμε πλέον την δεκαετία του 80. Η συνάντηση κατέγραψε τις διαφωνίες αλλά και την βούληση να αφήσουν Ελλάδα και Τουρκία ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας».

Στη συνέχεια αφού υποστήριξε πως ο Δένδιας τα πάει περίφημα στο ΥΠΕΞ, άρχισε να εμφανίζεται προκλητική για όλους εκείνους που επιμένουν ότι πρέπει να ακολουθήσουμε ως χώρα μια πιο επιθετική συμπεριφορά απέναντι στην Τουρκία.Χαρακτηριστικά ανέφερε τα εξής: «Ποια είναι η εναλλακτική πρόταση; Εάν υπάρχει πολιτικός που προτείνει να κατεβάσουμε το στόλο και να πυροβολούμε, γιατί δεν βγαίνει να το πει; Στα θέματα εξωτερικής πολιτικής να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό σου, πριν ανοίξεις το στόμα σου».

Στη συνέχεια υποστήριξε πως «τα πράγματα είναι εξαιρετικά καλά από πλευράς αντίδρασης ελληνικής, από πλευράς ουσίας βεβαίως είναι πρόβλημα».

Αναφερόμενη στα νησιά μας, είπε πως αυτά μας ανήκουν, συμπληρώνοντας «…όπως ανήκει η Ίβρος και η Τένεδος στην Τουρκία!»

Ανέφερε ακόμα πως στην εξωτερική πολιτική «…δεν υπάρχει η λογική μονά – ζυγά δικά μας»!!!
https://hellas-now.com/proklitiki-mpakogianni-ti-thelete-na-vgaloyme-to-stolo/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια