ΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΙ ΚΟΥΛΗΣ! ΔΙΩΚΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ» ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!





Στον «Εθνικό Μηχανισμό Διερεύνησης Περιστατικών Αυθαιρεσίας των Σωμάτων Ασφαλείας» και στον Συνήγορο του Πολίτη στέλνει η ΕΛ.ΑΣ. (προφανώς κατόπιν εντολής Κούλη Μητσοτάκη…) βίντεο και αναφορές για… αστυνομική βία στα χθεσινά επεισόδια στα Εξάρχεια.

Πιο
συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα βίντεο με συλλήψεις αναρχοκομμουνιστών από τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια, καθώς και στημένες καταγγελίες του «αλληλέγγυου» συντροφάτου που έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δηλαδή, για να το κάνουμε λιανά, όσοι αστυνομικοί άσκησαν την νόμιμη βία που προβλέπει ο νόμος για τη σύλληψη ατόμων που αντιστέκονταν στη σύλληψή τους, θα βρεθούν κατηγορούμενοι!!!

Μάλιστα, στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ είναι και… βιαστικοί για την άσκηση των διώξεων κατά των αστυνομικών, καθώς έκαναν έκκληση στον Συνήγορο του Πολίτη, να διερευνήσει κατά προτεραιότητα το υλικό που του έχουν αποστείλει.

Παράλληλα, καλούνται «πολίτες που έχουν αντίστοιχο υλικό ή είναι μάρτυρες ή θεωρούν ότι έχουν υποστεί βία σε ανάλογα περιστατικά» (δηλαδή «αλληλέγγυοι» ψευδομάρτυρες!), να πάνε να καταθέσουν κατά των αστυνομικών!

Αυτή είναι η ψοφοδεξιά! Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/12/blog-post_178.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια