Τα μάθατε τα νέα; Οι ισλαμιστές της Λιβύης «εκβιάστηκαν» από την Τουρκία για να μας «την φορέσουν»!





Η ελαφρότητα της ελληνικής διπλωματίας και το ακατάλληλο, στην μεγάλη τους πλειοψηφία, των ατόμων που αποτελούν το ελληνικό διπλωματικό σώμα, δυστυχώς αποδεικνύεται για άλλη μια φορά μοιραίο για την χώρα.

Δεν αρκεί που έχουμε υποστεί διαρκείς και επανειλημμένες ήττες τα τελευταία είκοσι χρόνια (για να μην πάμε πιο πίσω), το πρόβλημα είναι ότι «Δεν βάζουν μυαλό» και εξακολουθούν να είναι «δημόσιοι υπάλληλοι πολυτελείας» αναμένοντας αποκλειστικά και μόνο τις μεταθέσεις τους στο εξωτερικό για να ζήσουν «ζωή χαρισάμενη» με διπλούς μισθούς.

Πιο χαρακτηριστική περίπτωση είναι η πρόσφατη ανακήρυξη των ΑΟΖ Τουρκίας και Λιβύης, όπου οι διπλωμάτες μας αποκλείεται να μην είχαν «σημάδια» και πληροφόρηση ότι έρχεται ως γεγονός.

Το pronews.gr από την περασμένη άνοιξη είχε ενημερώσει για την τουρκική συμμαχία με την κυβέρνηση της Τρίπολης και που μπορούσε να οδηγήσει αυτή η συμμαχία, ειδικά όταν εμφανίστηκε ο πρώτος χάρτης της ΑΟΖ από την πλευρά της Αγκυρας.

Δεν μπορεί να μην το γνώριζε και να αγνοούσε αυτό που ερχόταν το ελληνικό διπλωματικό σώμα.

Απλώς κοιμούνται όρθιοι ή στέλνουν αναφορές προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, τις οποίες «θέλει» να διαβάσει η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΞ για να είναι όλοι.. happy!

Οχι «δυσάρεστα» και «άβολα» πράγματα για τον εκάστoτε ΥΠΕΞ και εν προκειμένω για τον Ν.Δένδια.

Το πόσο άσχετοι, επικίνδυνοι, τεμπέληδες και ανίκανοι είναι η μεγάλη πλειοψηφία των μελών του ελληνικού διπλωματικού σώματος, το αποδεικνύει και η σημερινή διαρροή με την οποία, αθωώνουν (!) την ισλαμική κυβέρνηση της Τρίπολης για την ανακήρυξη της ΑΟΖ, με την εξής, τρομακτικής ηλιθιότητας, δικαιολογία: Η Λιβύη εκβιάστηκε από την Τουρκία για να ανακηρύξει ΑΟΖ!

Πώς; Αντιγράφουμε από φιλοκυβερνητικό Μέσο: «Σύμφωνα με πληροφορίες ελληνικών διπλωματικών πηγών η Ελλάδα διαθέτει βίντεο που δείχνει τη φορτοεκφόρτωση πολεμικού υλικού σε πλοίο και τα αποδεικτικά στοιχεία για το χρόνο που έγινε. Με αυτή τη στρατιωτική βοήθεια, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η Τουρκία εκβίασε τις λιβυκές αρχές για να προχωρήσουν στην υπογραφή του μεταξύ τους μνημονίου»!

Δηλαδή πόσο επικίνδυνος για την χώρα σου, βλαξ, μπορεί να είσαι και να διαρρέεις τέτοιες απιθανότητες;

Οι ισλαμιστές της Τρίπολης «εκβιάστηκαν» (κατά τα «τσακάλια» του ελληνικού διπλωματικού σώματος) από την Αγκυρα για να ανακηρύξουν από κοινού ΑΟΖ;

Και τότε γιατί τα «τσακάλια» απέλασαν τον «εκβιαζόμενο» Λίβυο πρεσβευτή και όχι τον «εκβιαστή» Τούρκο (κατά την άποψή μας έπρεπε να απελαθούν και οι δύο, αλλά ποιος έχασε τα «κοχόνες» για να τα βρουν οι Ελληνες διπλωμάτες;); Γιατί ξέσπασαν στο θύμα και όχι στον θύτη, οι «Μέτερνιχ» (lol) του ΥΠΕΞ;

Δηλαδή, πάντα, κατά την διαρροή που έγινε πρώτο θέμα στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, οι ισλαμιστές της Τρίπολης δεν ήθελαν να ανακηρύξουν ΑΟΖ, αλλά τους «εκβίασαν» οι Τούρκοι λέγοντάς τους «Αν δεν ανακηρύξετε ΑΟΖ δεν σας δίνουμε όπλα»! Κι αυτοί οι φουκαράδες ισλαμιστές, τι να κάνουν, υπέκυψαν!

Τώρα φταίει ο Ερντογάν που μας «ξεσκίζει» συνέχεια ή τα δικά μας «αστέρια», πολιτικοί και διπλωμάτες, που στήνουν κ...λο με κάθε ευκαιρία;

Αναστάσιος Β. Γκουριώτης


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/12/blog-post_757.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια