«Δεν αναγνωρίζουμε εκείνους που πούλησαν την Πατρίδα για την δόξα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας»... Φοβερή ανακοίνωση Χαφτάρ που ΟΡΜΑΕΙ στην Τρίπολη...!!!





Το γενικό επιτελείο του δυνάμεων του Λίβυου στρατηγού Χαφτάρ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την νέα επιχείρηση «Πλημμύρα αξιοπρέπειας» με σκοπό την κατάληψη της Τρίπολης, τονίζοντας ότι ο ίδιος ο Χαφτάρ, είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει τις εντολές του λαού της Λιβύης και να απελευθερώσει κάθε εκατοστό του εδάφους της χώρας.

Η ηγεσία
κάλεσε όλους τους μαχητές που δεν διαθέτουν εξτρεμιστική ιδεολογία να εγκαταλείψουν τα όπλα τους, να εγκαταλείψουν την Τρίπολη,και να επιστρέψουν στις πόλεις τους ασφαλείς.

«Οι δυνάμεις του LNA “δεν αναγνωρίζουν το ‘κράτος”της Τρίπολης και δεν υποστηρίζουν εκείνους που πούλησαν την πατρίδα σε άπληστους ανθρώπους για την δόξα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ταυτόχρονα όπως αναφέρεται η Τουρκία κατεβάζει νέα φορτία με όπλα για τους ισλαμιστές φιλότουρκους αντάρτες στα λιμάνια της Μισράτα και της Τρίπολης.

Στο μεταξύ για πρώτη φορά ο υπουργός Εξωτερικών του GNΑ Mohamed Taha Siala άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να «πέσει» η Τρίπολη στις δυνάμεις του Χαφτάρ. Σε ερώτηση για το αν η έδρα του φιλότουρκου GNA υπήρχε ή υπάρχει περίπτωση να πέσει στις δυνάμεις του Χαφτάρ απάντησε το εξής:

«Μέχρι ενός σημείου ναι. Υπάρχουν ένοπλοι που πιστεύουν πως υπάρχει περίπτωση για τον Χαφτάρ να πάρει την Τρίπολη. Πιστεύουν ότι προστατεύουν πολίτες»
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/12/blog-post_753.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια