Αλλοδαπός διακινητής δοκίμασε να εμβολίσει περιπολικό: Πείτε μας, πόσο θα μείνει μέσα;





Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, έπειτα από εντολή του Κέντρου της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που μετέφερε 13 παράτυπους μετανάστες με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα.


Πρόκειται για 43χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας.



Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες στις 12-12-2019 αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων εντόπισαν έπειτα από αναζητήσεις, επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 43χρονος, το οποίο δε σταμάτησε σε σχετικά σήματα, τόσο των αστυνομικών της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, όσο και αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας που επιχείρησαν να το ελέγξουν νωρίτερα.


Ο οδηγός του οχήματος συνέχισε την πορεία του, εξακολουθώντας να μη συμμορφώνεται στις υποδείξεις των αστυνομικών και επιχειρώντας ανεπιτυχώς να εμβολίσει το υπηρεσιακό όχημα, πλην όμως το ακινητοποίησε στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Αγίου Νέστωρος, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη.


Σε έρευνα που ακολούθησε στο εν λόγω όχημα, βρέθηκαν συνολικά (13) άτομα που στερούνταν των απαραιτήτων ταξιδιωτικών εγγράφων.


Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
http://www.freepen.gr/2019/12/blog-post_889.html?fbclid=IwAR02PdsF39t_4-tGZVTVZmE_cv-7yKQ4Ry_l1MnLJedH_ZiWnh-GIBbS_no

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια