Όταν ξεβρακώνεις τους πολίτες σου αλλά εσύ τα κατεβάζεις στον Ερντογάν




Τατιάνα Μπόλαρη - Eurokinissi

Ότι η ανοχή στα όσα συνέβαιναν επί ΣΥΡΙΖΑ δεν πήγαινε άλλο, είναι σωστό. Η Ελληνική Αστυνομία είχε διακοσμητικό χαρακτήρα όπως και τώρα όταν συλλαμβάνει εγκληματίες κι αυτοί πότε με άδειες, πότε με τον ποινικό κώδικο κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Στα Εξάρχεια η κατάσταση ήταν ανυπόφορη. Όλα όμως έχουν ένα όριο. Η σύλληψη, η άσκηση βίας και το ξεβράκωμα ανθρώπων που ενδεχομένως μπορεί απλά να βρέθηκαν σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, είναι εκτός αποδεκτών ορίων.


Του Στρατή Μαζίδη



Υπάρχουν δημοσιευμένες κατηγορίες και μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν αστυνομική βία χωρίς να κατηγορούνται για τίποτε. Την ίδια ώρα όμως μια χαρά οι εγκληματίες συνεχίζουν το πάρτι τους σε βάρος των ανυπεράσπιστων πολιτών. Συμμορίες, εγκληματίες, ληστές, δολοφόνοι και πάσης φύσεως απατεώνες ξεσαλώνουν. Πού είναι εκεί η Αστυνομία; Τι γίνεται με τον Ποινικό Κώδικα; Ως πότε θα ισχύει το έκτρωμα να χορηγούνται άδειες σε σκληρούς ποινικούς;


Κι αυτό το κράτος που σου κατεβάζει τα παντελόνια και τα εσώρουχα τριβόμενο χυδαία επάνω σου, θα οδηγήσει σε αντίδραση. Ήδη το ζήσαμε τα τελευταία 24ωρα με τις διάσπαρτες επιθέσεις σε Αθήνα και προάστια. Επίσης αν υπάρχει ιδεολογική κυβερνητική αλλαγή, αντιλαμβάνεστε πόσο θα απονευρωθεί εντελώς η Αστυνομία, η οποία έχει αποστολή να φροντίζει για την ασφάλεια των πολιτών. Τι μπορεί δηλαδή να κρύβει κανείς στα οπίσω του; Βόμβες; Ρουκέτες; Είπαμε να λυθούν
τα χέρια, αλλά όχι να...απλώνονται κατά τέτοιον τρόπο.


Την ίδια ώρα που το κράτος στέλνει πάνοπλους ντουλαπάτους να στριμώξουν κάποιον που μπορεί να πέρασε τυχαία από λάθος σημείο ή δεν άρεσε η φάτσα του, να του βγάλουν τα ρούχα και να του κάνουν πράγματα που συνέβαιναν επί οθωμανικής κατοχής ή στα εδάφη που ήλεγχε το ISIS, κατεβάζει τα δικά του παντελόνια απέναντι στον Ερντογάν λαμβάνοντας την...κατάλληλη θέση καθώς ο Τούρκους απόγονος εξισλαμισμένων Ελλήνων πρόεδρος ξεκουμπώνει το πουκάμισό του έτοιμος να προχωρήσει στα υπόλοιπα.


Μέσα κόκορες και έξω κότες. Πουλερικά και τα δύο. Ομοίως και η τρομοκρατία. Κράτος τρόμου δημιουργούν οι πάσης φύσεως ομάδες με τις επιθέσεις τους στήνοντας άβατα, κράτος τρόμου όμως εγκαθίδρύουν και τα όργανα της τάξης γιατί...έτσι, γιατί μπορούν. Κανείς πάντως δεν έσβησε φωτιά ρίχνοντας βενζίνη.
http://www.freepen.gr/2019/12/blog-post_472.html?fbclid=IwAR0CV4UNnPkCiFKkxTr9rJVApm5x0ihYNqKedJ1sJDdTqeNUkB1-re3PSNM

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια