ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ... Ξεσπιτώνουν ηλικιωμένους για να στεγάσουν μετανάστες στη Σουηδία



Λίγο μετά το λουκέτο των 48 διαμερισμάτων, αυτά γέμισαν με νεοαφιχθέντες μετανάστες.

«Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι οι πολιτικοί σχεδίαζαν να μετακινηθούν οι μετανάστες στις εγκαταστάσεις», αναφέρει η Fria Tider.



Σύντομα και σ' εμάς, γιατί ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.

Καλλιόπη Σουφλή








Δεκάδες ηλικιωμένοι κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους σε μια περιοχή της Στοκχόλμης μετά το κλείσιμο του συγκροτήματος, μόνο και μόνο για να ανοιχθούν ξανά και να τους αντικαταστήσουν....
οι μετανάστες.

Με μια φαιδρή δικαιολογία οι αρχές
είπαν στους κατοίκους στο Dianagården ότι θα έπρεπε να φύγουν επειδή οι τουαλέτες στην εγκατάσταση ήταν πολύ μικρές για να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς.

Ωστόσο, λίγο μετά το λουκέτο των 48 διαμερισμάτων, αυτά γέμισαν με νεοαφιχθέντες μετανάστες.

«Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι οι πολιτικοί σχεδίαζαν να μετακινηθούν οι μετανάστες στις εγκαταστάσεις», αναφέρει η Fria Tider.

Το 2015, η Σουηδία δέχτηκε περισσότερους πρόσφυγες ανά κάτοικο από οποιαδήποτε άλλη χώρα και παρά τα επιδεινούμενα προβλήματα με τις σεξουαλικές επιθέσεις, τις βομβιστικές επιθέσεις, την βια και την εγκληματικότητα, η εισροή δεν δείχνει κανένα σημάδι ότι περιορίζεται σοβαρά.

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση έδειξε ότι το αντιμεταναστευτικό κόμμα «Δημοκρατικοί της Σουηδίας»είναι πλέον το πιο δημοφιλές κόμμα στη χώρα.

Οι Δημοκρατικοί της Σουηδίας θα ελάμβαναν το 24,2% των ψήφων εάν διεξάγονταν σήμερα εκλογές, νικώντας τους κυβερνώντες σοσιαλδημοκράτες.


Πηγή


attikanea
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/12/blog-post_181.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια