8 χρονων παιδι και το παρουσιαζεται σαν αγωνιστρια για τους Λοατκι ρε κανιβαλοι;





Επεσα σε ανατριχιαστικο αρθρο , αρθρο που ζεχνει νεοταξιλα και υπνωση του κοπαδιου !

Το αρθρο απο το Σκαι που αναρωτιεται αν το παιδακι αυτο ειναι η επομενη Γκρετα…


ΤΟ ενα κατασκεαυσμα μετα το αλλο , στην μηχανη του κιμα τα παιδια του μελλοντος !…

Δειτε τιτλο απο το ειδησεογραφικο σαιτ ενημερωσης ελευθερων ανθρωπων και ελληνων …!

Ισπανία: Είναι η 8χρονη Έλσα, η νέα Γκρέτα Τούνμπεργκ για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ;


Καθε λογικος ανθρωπος θα αναρωτιοταν αν το παιδι μπορει να επιλεξει αναμεσα σε σοκολατακι η σε καραμελιτσα και οχι σε ενα κατσκευασμα που θα αγωνιστει για τα δικαιωματα των λοτκι στα 8 του χρονια …που ελεος ακομα δεν εχει την ικανοτητα να διακρινει το σωστο απο το λαθος ..!

Παρουσιαζουμε το αρθρο προπαγανδα οπως το εχεις ο ΣΚαι ..

Ισπανία: Είναι η 8χρονη Έλσα, η νέα Γκρέτα Τούνμπεργκ για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ; (video)


Η συγκινητική ομιλία της Έλσας έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άγγιξε χιλιάδες ανθρώπους.

Η Elsa Ramos
η οχτάχρονη διεμφυλική παρουσιάζεται στα Ισπανικά μέσα ως ένα εθνικό φαινόμενο που αγωνίζεται για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ και η οποία συγκρίνεται με τη Greta Thunberg, την 16χρονη ακτιβίστρια που έγινε παγκόσμιο σύμβολο για τη καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και την κλιματική αλλαγή.

Μάλιστα, πρόσφατα η Έλσα από το Arroyo de San Serván (Badajoz) έστειλε ένα βαθύ μήνυμα στους πολιτικούς της Συνέλευσης της Extremadura με μια συγκινητική ομιλία της κατά του εκφοβισμού προς τους ανθρώπους ΛΟΑΤΚΙ η οποία «άγγιξε» χιλιάδες ανθρώπους κατόπιν κοινοποίησης της στα μέσα κοινωνική δικτύωσης.


Nando López @Nando_Lopez_



Se llama Elsa.
Tiene 8 años y es una niña trans.

Su vídeo apenas dura un minuto y debería ser escuchado por mucha gente.

Gracias, Elsa. Gracias por recordarnos que jamás debemos rendirnos: nadie tiene derecho a arrebatarnos la felicidad


26,6 χιλ.
9:14 μ.μ. - 2 Δεκ 2019
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
13,9 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό






“Είμαι ένα διεμφιλικό κορίτσι, μένω στο Arroyo de San Serván και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω ζήσει ένα πολύ σημαντικό μονοπάτι, το μονοπάτι της ευτυχίας μου. Είμαι στο σχολείο Nuestra Señora de la Soledad, το σχολείο της πόλης μου, και εκεί είμαι τυχερή που οι συμμαθητές μου έχουν καταλάβει πώς είμαι από την πρώτη μέρα. Ωστόσο, είναι ακόμα απαραίτητο να θυμίσω ότι έχω το δικαίωμα να αποκαλούμαι όπως εγώ αισθάνομαι “, λέει η Elsa κατά τη διάρκεια της παρέμβασης της.


Η Έλσα δεν είπε μόνο την ιστορία της, αλλά προέβη και σε μια απαίτηση από τους πολιτικούς ηγέτες:


“Από όλα που έχω να πω σήμερα, το πιο σημαντικό είναι αυτό: οι γυναίκες και οι κύριοι που είναι αφιερωμένοι στην πολιτική να συνεχίσουν, παρά τις απειλές, να θεσπίζουν νόμους που να αναγνωρίζουν ότι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί. Πάνω απ’όλα οι διεμφυλικοί άνθρωποι έχουμε το δικαίωμα να είμαστε αυτοί που είμαστε. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να μας αφαιρέσει την ευτυχία”

Η παρέμβαση της Elsa συμβαίνει τέσσερα χρόνια μετά την παρέμβαση της μητέρα της, Anabel Pastor η οποία συμμετείχε το 2014 στην 1η Ολομέλεια εναντίον του εκφοβισμού προς τους ΛΟΑΤΚΙ.

«Το κοριτσάκι μου δεν έχει υποστεί καμία παρενόχληση. Ελπίζω ότι θα μπορεί να ζήσει σε έναν κόσμο χωρίς μίσος», είπε κατά τη διάρκεια της ομιλίας της τότε.

..

Τα μεσα ενημερωσης σας μπορουν μονο να σας δειξουν τον κοσμο που εχουν επιλεξει οι επικυριαρχοι σας … αυτοι πληρωνουν για να σας ταιζουν αντινοηση και σανο… οσοι αλλοι τολμησουν να μην ακολουθησουν αυτο το μοτιβο υπνωσης του πολιτισμου της χεστρας ειναι απεναντι στην μεγαλυτερη λαιλαπα κατα της πραγματικης ελευθεριας του ανθρωπου και οχι στα φρου φρου και αρωματα της δηθεν αποδοχης που χρησιμοποιει η νεα ταξη για να μας πεταξει ολους μαζι στον λακκο με τους κροκοδειλους !…

Εσεις ειστε αυτοι που δινετε δυναμη στα μεσα να επηρεαζουν συνειδησεις , εσεις ειστε συνυπευθυνοι για τον ογκο αποχαυνωσης που δημιουργουν τα μεσα διασπορας μιμητισμου και επιφανειας … ο υπνωτισμος θα τελειωνε μεσα σε μια μερα αν ο σημερινος ανθρωπος επαιρνε την ευθυνη του και αποφασιζε να αλλαξει αυτη την χαβουζα !

Stranger…

https://katohika.gr/stranger-voice/8-chronon-paidi-kai-to-parousiazetai-san-agonistria-gia-tous-loatki-re-kanivaloi/?fbclid=IwAR0jv31HqCGhDahy63DPIILh2WRNJKvc54P9ibBoEff4aRrsWxwwBZ6OqpA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια