ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!




ΑΝ ΓΕΝΝΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ!

ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ελλάδα, οι γεννήσεις βρίσκονται σε σταθερά πτωτική πορεία από το 2008 φθάνοντας, σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιευμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, σε ιστορικό χαμηλό το 2018 κάτω από τις 86.500.

Το φυσικό ισοζύγιο (γεννήσεις-θάνατοι) είναι αρνητικό από το 2011, ενώ η εκτίμηση του μόνιμου πληθυσμού για το 2018 ήταν κατά 0,25% χαμηλότερη σε σχέση με το προηγούμενο έτος.


Η μείωση του πληθυσμού δεν είναι η μοναδική δημογραφική πρόκληση που καλείται να διαχειριστεί η Ελλάδα. Εκτός από το μέγεθος αλλάζει η δομή και σύνθεση του πληθυσμού της.

Σήμερα οι μισοί κάτοικοι της Ελλάδας είναι άνω των 43 ετών, ο πληθυσμός των ατόμων άνω των 65 ετών ξεπερνά εκείνον των παιδιών κάτω των 15 ετών, ενώ οι άνω των 80 ετών αποτελούν την ταχύτερα αυξανόμενη ηλικιακή ομάδα του πληθυσμού.

Η γήρανση του πληθυσμού έχει δημιουργήσει μια νέα μη αναστρέψιμη πραγματικότητα!

Και όλα αυτά ενώ μια μεγαλόπολη 600.000 ανθρώπων δολοφονείται κάθε χρόνο με τις εκτρώσεις!!!

Σκοτώνουμε δηλαδή επταπλάσιο αριθμό βρεφών από όσα αφήνουμε να γεννηθούν!!!

Αυτό σίγουρα δείχνει ότι σαν έθνος πάσχουμε σε ανθρώπινο επίπεδο, έχουμε μειωμένη αντίληψη της αξίας της ανθρώπινης ζωής στο εμβρυακό στάδιο και έχουμε χάψει την προπαγάνδα της νέας τάξης ότι «η έκτρωση είναι δικαίωμα της γυναίκας, διότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο σώμα της» !!!

Και για όλους αυτούς τους φόνους, η εύκολη δικαιολογία είναι το υψηλό κόστος τοκετού και ελέγχου της κύησης, το υψηλό κόστος προγεννητικού ελέγχου, η δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες Υγείας και όλες οι συναφείς οικονομικές προφάσεις.

Δείτε όμως το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβετε ποιούς σκοτώνουμε κάθε χρόνο. Δυστυχώς το φίλμ είναι ρωσικό και όχι Ελληνικό, ενώ εμείς είμαστε έθνος υπό εξαφάνιση και θα έπρεπε να έχουμε φτιάξει 100 τέτοια φίλμ που να παίζουν συνεχώς στην τηλεόραση!




oimos-athinahttps://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_491.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια