Έτσι δεν θα ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι: Αυτό θα τρώμε – «Κρατηθείτε» από κάπου και δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ






Θα μας «αποτρελάνουν»:
Αυτό σκέφτηκαν μετά το τεχνητό κρέας και τους βίγκαν!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΙΜΩΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

Φυτικό «κρέας», τεχνητό κρέας εργαστηρίου, μπιφτέκια φασολιών, λουκάνικα Quorn! Μια τεράστια ποικιλία επιλογών προωθείται παγκοσμίως, προκειμένου οι άνθρωποι να μειώσουν την κατανάλωση κρέατος, πάντα για το… «καλό» του πλανήτη και των ζώων.

Ωστόσο, αυτή την επιλογή δεν περιμέναμε να ακούσουμε πως τελικά προωθείται μαζικά στους ανθρώπους. Τουλάχιστον όχι σε μορφή μπέργκερ.

Ένα αστικό αγρόκτημα στο Ealing της Βρετανίας έχει φτιάξει ένα μπιφτέκι από σκουλήκια και ισχυρίζεται ότι είναι ακόμη πιο νόστιμο από το βόειο ή το χοιρινό κρέας.


Ειδικότερα, το Horizon Edible Insects δημιούργησε το burger
με την ελπίδα να προωθήσει μια πιο «φιλική προς το περιβάλλον και βιώσιμη πηγή πρωτεΐνης».

Οι «δημιουργοί» του μπέργκερ διατείνονται πως η γεύση των σκουληκιών μοιάζει με εκείνη του γαρύφαλλου.

Ο Tiziana Di Costanzo, ιδρυτής του Horizon Edible Insect, δήλωσε: «Μόλις ξεπεράσετε την αηδία που θα νιώσετε αρχικά και τα δοκιμάσετε θα δείτε πόσο εύγευστα είναι».


«Ελπίζουμε να φτάσουμε στην παραγωγή 100kg μπιφτεκιών την εβδομάδα τους επόμενους 6 μήνες», τόνισε.

Όπως αναφέρουν μάλιστα, τα σκουλήκια εκτρέφονται σε πλαστικούς δίσκους και έπειτα τοποθετούνται σε ένα ξύλινο εξωτερικό οικοδόμημα, με καθόλου έξοδα και μειωμένη παραγωγή CO2.

«Μηδενική σπατάλη, οικονομία, ο πλανήτης καταστρέφεται, πεθαίνουμε» και άλλα τόσα για να πείσουν τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν το κρέας, με αποτέλεσμα η κτηνοτροφία να αφανιστεί και οι πολυεθνικές να φροντίζουν για το «οικονομικό μενού μας».

Χριστιανοί, μουσουλμάνοι, Εβραίοι και οι υπόλοιποι θα τρώνε σκουλήκια που δεν τα απαγορεύει ο Αλλάχ-Γιαχβέ και δεν ενοχλούν τους παράνομους μετανάστες στους καταυλισμούς και στις «κωμοπόλεις» τους.

Το αγρόκτημα που εκτρέφει τα σκουλήκια θα διοργανώσει ένα event στο οποίο όσοι συμμετέχουν θα μάθουν μεταξύ άλλων πως να φτιάχνουν το μπέργκερ με τα σκουλήκια.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:

Όπως πρώτο το el.gr αποκάλυψε (διαβάστε ΕΔΩ), προκειμένου να κρατούν τους ανθρώπους, σε ακόμα μεγαλύτερη εγρήγορση, εισήγαγαν όρους όπως «κλιματική έκτακτη ανάγκη» (climate emergency) ή «κλιματική κρίση» (climate crisis), ενώ για την άνοδο της θερμοκρασίας στον πλανήτη από το σχετικά ήπιο «global warming» πέρασαν στο «global heating», με τον όρο heat, που σημαίνει καύσωνας, να παραπέμπει σε μία πολύ πιο έντονη κατάσταση.

Στόχος: Το να πεισθεί η ανθρωπότητα πως υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για το περιβάλλον, συνεχίζοντας, όχι μόνο να πληρώνει αδρά «πράσινους φόρους», των οποίων μεγάλο μέρος χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση των παράτυπων μεταναστών στις δυτικές κοινωνίες (πολυπολιτισμικότητα), αλλά να επιζητά «παγκόσμια λύση».

Τι κι αν υπάρχουν επιστήμονες που ασκούν έντονη κριτική στην «απάτη της υπερθέρμανσης», όπως την ονομάζουν; Η καθεστηκυία τάξη έχει επιβάλλει την άποψή της, δίχως να ανοίξει μία παγκόσμια συζήτηση για το θέμα, όπου επιστήμονες όλων των απόψεων θα αντιπαραβάλλουν επιχειρήματα επί ίσοις όροις, όπως, για παράδειγμα πως η αυξομείωση της θερμοκρασίας δεν εξαρτάται από την ανθρώπινη δραστηριότητα, αλλά από εκείνη του ήλιου, πως πρώτα αυξάνεται η θερμοκρασία και μετά ο αριθμός του διοξειδίου του άνθρακα (εξάτμιση θαλάσσιων υδάτων κοκ.).

el.gr

https://katohika.gr/ellada/etsi-den-tha-enochlountai-oi-mousoulmanoi-afto-tha-trome-kratitheite-apo-kapou-kai-deite-ta-vinteo/?fbclid=IwAR1X9ewEnBhk_B_ML3YZDcbZV2-6vaxNUVsyWd3qw6RczrS_KTn6xbb8RZA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια