Φακέλωμα με τα όλα του μας ετοιμάζουν.. Αποφασίζουν για τον «μοναδικό αριθμό» που θα πρέπει να φέρει κάθε Έλληνας – Όλες οι λεπτομέρειες και τα σενάρια





Εντός των ημερών θα οριστικοποιηθεί από την κυβέρνηση το σχέδιο για τον νέο μοναδικό αριθμό που θα χρησιμοποιούν σύντομα οι πολίτες για τις συναλλαγές τους με το Δημόσιο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει απαντηθεί αν θα είναι ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) ή κάποιος νέος αριθμός.


Ένα είναι το σίγουρο, έρχεται νέος «μοναδικός αριθμός» για τον κάθε άνθρωπο. Σε περίπτωση που τελικά ο πλανήτης οδηγηθεί στην «λύση» της παγκόσμιας κυβέρνησης, τότε ο «μοναδικός αριθμός συναναλλαγών κάθε Έλληνα θα αφορά το παγκόσμιο κράτος, στο οποίο θα υπάγονται τα εκάστοτε Δημόσια των χωρών.

Όπως αναφέρει το euro2day.gr, στο υπουργείο Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης αναφέρουν πως πιο εύκολο από τεχνικής πλευράς σενάριο είναι να καθιερωθεί ένας νέος αριθμός για τους Έλληνες.

Όπως σημειώνεται, ο νέος αριθμός δεν θα υποκαταστήσει (για την ώρα) τον αριθμό της ταυτότητας.


Θα εκδίδεται με την γέννηση ενός παιδιού, θα αναγράφεται υποχρεωτικά (μαζί με τον αριθμό ταυτότητας) στις νέες ταυτότητες και θα είναι ο ενιαίος αριθμός που θα χρησιμοποιούν για τις συναλλαγές τους οι πολίτες.

Η ταυτότητα του κάθε πολίτη λοιπόν θα έχει τον αριθμό ταυτοποίησης και συναλλαγών. Όλα σε ένα. Αργότερα, άπαξ και γίνει αποδεκτή από τα κράτη η τεχνολογία εμφύτευση μικροτσίπ ή βιοτσίπ ή νανοτεχνολογικών εμφυτευμάτων, δεν αποκλείεται οι δύο αριθμοί να γίνουν ένας ηλεκτρονικός και να εισάγονται εκεί.

Κανείς δεν θα μπορεί να συναλλάσσεται αν δεν έχει αυτόν τον αριθμό.

Σήμερα, κάθε πολίτης πρέπει να γνωρίζει πλήθος διαφορετικών αριθμών προκειμένου να ταυτοποιηθεί ανάλογα με την κρατική υπηρεσία στην οποία απευθύνεται.

Στην εφορία πρέπει να δώσει το ΑΦΜ, στο ασφαλιστικό του ταμείο τον ΑΜΚΑ, στην αστυνομία τον αριθμό της ταυτότητας, κ.ο.κ.

Πλέον, όπως έχετε ήδη διαβάσει στο el.gr, θα χρειάζεται μόνο έναν αριθμό, χάριν ευκολίας.

Οι νέες έγχρωμες ταυτότητες που θα εμπεριέχουν τον «μοναδικό αριθμό» θα αντικαταστήσουν τις σημερινές που βασίζονται σε τεχνολογία της δεκαετίας του ’60 με αποτέλεσμα να είναι εύκολη η έκδοση πλαστών εγγράφων.

Η τεχνολογία είναι χρήσιμη, αρκεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την εξυπηρέτηση των πολιτών και να μην περάσει σε ύποπτα χέρια.


el.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_464.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια