Είναι δυνατόν να αφομοιωθούν;




Γεώργιος Β. Φάκος
«Πολεμάτε τους απίστους» – Οι εντολές του Κορανίου, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο ένταξης στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό

Οι μουσουλμάνοι οι όποιοι οργανωμένα και κατά κύματα κατακλύζουν την Ελλάδα και την Ευρώπη είναι τάχα αφομοιώσιμοι, ή έστω προσαρμόσιμοι στις χώρες υποδοχής των: Για να δοθεί απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι αναγκαίο να λαμβάνεται όπ’ όψιν εάν ό ήδη πολιτισμός αυτών εφάπτεται μέ τον υφιστάμενο ελληνο-ευρωπαϊκό, δοθέντος ότι οι ίδιοι δεσμεύονται μέ βαθεία πίστη στο Κοράνι.
Παραδείγματα ας λάβουμε από την ελληνική μετάφραση του ιερού αυτού βιβλίου, από τον ομογενή αλεξανδρινό Γ. I. Πεντάκη το 1886, και σε έκδοση
«Το Βήμα» (2016).
(Προς τούς «πιστούς» ομιλεί ό θεός μέσω του αρχαγγέλου Γαβριήλ ή τού Προφήτη Μωάμεθ: Κεφάλαιο, άρθρο, σελίδα)
α). Στείλαμε το βιβλίο τής αλήθειας γιά να δικάζεις τούς ανθρώπους μέ όσα σου δίδαξε το Κοράνιο. (Δ/103.96). Βιβλίο ξεκάθαρο προορισμένο να απειλήσει τούς ανθρώπους μέ σκληρά βασανιστήρια. (ΙΗ, 2.63)

β). Όσοι εγκατέλειψαν τη Χώρα τους και θυσιάζουν τούς εαυτούς τους και την περιουσία τους στη μάχη υπέρ τής πίστης, αυτοί θα καταλάβουν την υψηλότερη βαθμίδα ενώπιον του Θεού και θα είναι μακάριοι. (Θ, 20,173)
γ). Οι πιστοί ας μην κάνουν φίλους τούς απίστους… (Γ, 28,63). Πιστοί, μη συνάπτετε στενές σχέσεις μέ απίστους παρά μόνο μεταξύ σας. (Γ, 118,72)
δ). Όταν ακούσεις τούς απίστους να συζητούν γιά τίς αποκαλύψεις μας να απομακρυνθείς από κοντά τους έως ότου συζητήσουν κάποιο άλλο θέμα. (ΣΤ, 68,128)
ε). Πιστοί να πολεμάτε τούς απίστους, οι όποιοι έρχονται σε επαφή μαζί σας και να τούς υποδέχεστε σκληρά. (Θ, 123,186) στ). Να πολεμάτε (τούς απίστους)… έως ότου δεν θα υπάρχει άλλη θρησκεία. (Η, 39,166)
Θα εξαφανίσουμε ή θα τιμωρήσουμε σκληρά όλες τις χώρες τής γης πριν από την ημέρα τής κρίσεως.
Αυτοί είναι μια απόφαση γραμμένη στα αιώνια βιβλία του Θεού. (ΙΖ, 58,257)
ζ). Άπιστοι είναι όσοι λένε ότι ο γιος τής Μαρίας είναι θεός… (Ε, 17,107)
η.) Όσοι προσβάλουν τούς πιστούς και τις πιστές χωρίς λόγο διαπράττουν θανάσιμο αμάρτημα. (ΛΓ, 58,383)
θ). Ορκίζομαι στην γραφίδα και στα γραμμένα ότι εσύ Μωάμεθ μέ τη χάρη του Θεού δεν είσαι τρελός. (Σημ. ομιλεί ό άγγελος Γαβριήλ) (ΞΗ, 1-2,516) ι). Οι γυναίκες είναι το χωράφι σας. Να πηγαίνετε λοιπόν στο χωράφι σας μέ όποιον τρόπο σας αρέσει. (Β, 223,50)
ια). Ό Θεός αφού στήριξε τούς ουρανούς πάνω σε αόρατες στήλες, κάθισε στο θρόνο του. (ΙΓ, 2,223)
Όλα τα παραπάνω είναι ελάχιστα ψήγματα από τις 566 σελίδες του βιβλίου τής ελληνικής εκδόσεως.
Το όλο περιεχόμενο του ιερού βιβλίου περιλαμβάνει όχι μόνον περί Θεού θέματα αλλά και πρακτικά θέματα του καθημερινού βίου του πιστού.
Είναι λοιπόν αφομοιώσιμοι οι Μουσουλμάνοι στον ευρωπαϊκό πολιτισμό;
Άτυπον το ενύπνιον.
Γεώργιος Β. Φάκος

Πηγή: Ελεύθερη Θράκηaveroph
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_1414.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια