ΦΑΡΜΑ-ΚΟΥΛΗΣ: ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΠΑΚΙ ΣΑΣ...







...το λένε ισλάμ.

Όταν στην επανάσταση του 1821 σκοτώνονταν οι Έλληνες αγωνιστές, δεν γνώριζαν ότι μια "δημοκρατική" κυβέρνηση
θα έδινε την ελευθερία εν έτη 2019 σε παράνομους μουσουλμάνους να κάνουν παρέλαση μέσα στην Ελλάδα. Δεν γνώριζαν ότι οι σημερινοί έλληνες θα ήταν απόλυτα φαρμακωμένοι και θα περνούσαν σε παρόμοια νοητική πάθηση σαν και αυτή που περνάμε.

Από το πολύ σοκ και δέος τα μυαλουδάκια δεν μπόρεσαν άλλο και κλάταραν.
Ενώ οι αγωνιστές θα είχαν πάρει τις χατζάρες και θα εκαναν τους Αλλαχ ακμπαρ ροδέλες από σαλάμ...

Ο Φαρμακούλης στην περίοδο της ελληνικής επανάστασης κατά των τουρκόσπορων θα είχε το θράσος να εξισλαμίσει τους έλληνες και να γεμίσει την χώρα με μαυροσπορίτες;;; Οχι βέβαια. Με τους έλληνες είναι σοβαρά απασχολημένος γιατί πρέπει να τους αφανήσει. Που να δείτε τι θα δείτε γκοιμ μου.

Επικοινωνείστε λίγο με το εσώτερο είναι σας...κάντε μερικές βαθιές αναπνοές...μιλήστε με τα έντερα σας και απαντήστε τους οτι χωρίς επίγνωση της κατάστασης σας, οδηγείστε στον τελικό σας προορισμό. Το τέλος σας.
Είστε στα καλά σας φαρμακωμένα ζόμπι;;;; Τόσο καμμένο είναι το κέντρο ελέγχου σας; Αντιδράστε... γιατί το ίδιο θα έκαναν στις χώρες της Ιμισελίνου όλοι αυτοί εδώ οι μαυροι λαθρομετανάστες, με λίγη τύχη δεν θα σας σφάζουν σε εκατοντάδες αλλά σε δεκάδες.

Ο αλλάχ είναι μεγάλος και ανθρωποκτόνος! Το απόδειξε 400 χρόνια στην Ελλάδα.

Ο Φαρμακούλης έχει τις γνώσεις, έχει τις εντολές, έχει την κατάσταση υπό τον έλεγχο των αλλάχακμπαρ τζιχαντιστών. Έχει την εμπιστοσύνη στα κέντρα εντολών, του είπαν να πράξει, και να εξισλαμίσει. Εκεί τρώει εκεί θα χέζει.


Στις 17-11-19 στην Κρήτη, Πακιστανοί ισλαμιστές με πρόσχημα την γέννηση του Μω




KORAKS
THEODOR ILIA DRASI
KATAKLYSMOS TOY NOU
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_8718.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια