ΕΚΤΑΚΤΟ : Οι ΗΠΑ ενθαρρύνουν μοιρασιά στο Αιγαίο με την Τουρκία , για να μη «φύγει» και διαλύσει το ΝΑΤΟ .






«Έρχεται» θερμό επεισόδιο το επόμενο 6αμηνο(;) για αφορμή , το οποίο , δε θα οδηγήσει σε σύρραξη , θα είναι όμως αρκετό . Το ύπουλο αυτό σχέδιο σε βάρος του Ελληνισμού που καιρό τώρα εξυφαίνεται , πρέπει ¨σήμερα¨ να αναχαιτιστεί .

Προτείνουμε άμεση σύσκεψη των πολιτικών Αρχηγών στην Ελλάδας ( ει το δυνατόν και με εκείνων της Κύπρου ) και τη σύσταση κοινού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας ( για να αποκτήσει έμμεσα η Κύπρος και Νατοϊκή ομπρέλα )

Επαναλαμβάνουμε το δόγμα μας «Αμυνόμενη η Κύπρος , αμύνεται η Ελλάδα »

‘Όταν πλέον ο ανωτέρω σχεδιασμός σε βάρος μας γίνει αισθητός ( αναπόφευκτα ) θα είναι αργά και για την παρούσα Κυβέρνηση και για τον Ελληνισμό .

Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε . Οι πληροφορίες μας που «λένε» ότι ξεκίνησε η επιχειρησιακή εφαρμογή του σχεδίου αυτού , δεν επιδέχονται ΚΑΜΙΑ αμφισβήτηση .


Το ότι , Τουρκία και Ελλάδα «αποτελούν δύο ισχυρούς συμμάχους» στο ΝΑΤΟ, δεν σημαίνει ότι αν οι χώρες αυτές «δεν προσέξουν, δεν θα μπορούσε να προκληθεί ένα στρατιωτικό επεισόδιο . Σ αυτό το περιθώριο «χωράει» η κλιμακούμενη τακτική των ΗΠΑ να ενθαρρύνουν τη μοιρασιά του Αιγαίου με το πρόσχημα ( που όλα αυτά τα χρόνια καλλιεργείται έντεχνα με προκλητικότητες και παραβιάσεις ) ότι τούτο ( δεδομένου του αναπόφευκτου μιας σύρραξης που προβάλλεται ) είναι η καλύτερη λύση

Αμερικανικά κόλπα δηλαδή .Διαψεύστε τα δημόσια κ Τζέφρι Πάιατ , αποδείξετε ότι η ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας είναι «προς το συμφέρον» των ΗΠΑ. Μια φυγή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ σε αυτό το χρόνο , θα επιτρέψει την επέλαση της Ρωσίας στα Βαλκάνια και στην Ανατολική Μεσόγειο.

Υγ . Όταν λαμβάνει χώρα κωδικοποιημένο μήνυμα μεταξύ δυο υπηρεσιών πληροφοριών , δυο Κρατών και εν συνεχεία γίνονται συγκεκριμένες στρατιωτικές κινήσεις , τότε το μήνυμα «αποκωδικοποιήθηκε » . Όταν τούτο επαναλαμβάνεται , έχουμε «σπάσει» όλους του κωδικούς


Καλές γιορτές !!

Αθήνα 21/11/2019

Έκτακτη ανακοίνωση .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( σε αναστολή )

https://katohika.gr/ellada/ektakto-oi-ipa-entharrynoun-moirasia-sto-aigaio-me-tin-tourkia-gia-na-mi-fygei-kai-dialysei-to-nato/?fbclid=IwAR2IA5qw0Fp9LF90KAInnMxTr_zNctiVQuOM2faNXMt2AgtlZfbZd0Z8fYo

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια