ΧΑΟΣ: ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ








Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Για πρώτη φορά μια χώρα δηλώνει ΑΔΥΝΑΜΙΑ να προστατεύσει τα σύνορα της. Για πρώτη φορά μια ευρωπαική χώρα δηλώνει ότι δεν έχει κυριαρχία επί των συνόρων της! Για πρώτη φορά ο στρατός που φυλάει τα σύνορά… δεν έχει δικαίωμα να σταματήσει όσους μπαίνουν!



Αυτοί που μπαίνουν από τον Έβρο πλέον, πηγαίνουν στις αρχές για να δηλωθούν.. αλλά μόνο αυτοί που θέλουν. Αυτοί που δεν θέλουν, δεν δηλώνονται καν..
απλά μπαίνουν.
Πόσοι είναι; Χιλιάδες; Άγνωστο.. Κανείς δεν ξέρει.. Ούτε το κράτος. Δημοσιεύσαμε ως Hellas-Now μάλιστα θέμα με την μαρτυρία στρατιωτικού που καταγγέλει ότι οι παράνομοι εισβολείς μπαίνουν σε στρατιωτικές περιοχές και δεν έχουν δικαίωμα να τους συλλάβουν

Ποιοι είναι όμως αυτοί οι άγνωστοι που μπορεί να μπήκαν και συνεχίζουν να μπαίνουν από τον Έβρο; Μπορεί να είναι καλοί άνθρωποι, η μπορεί να είναι τζιχαντιστές, ακραία στοιχεία, Τούρκοι πράκτορες η κομάντος μεταμφιεσμένοι σε πρόσφυγες, όπως κατήγγειλε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή του (σύνδεσμος εδώ) Εκτιμάται ότι τάγματα με Τούρκους κομάντος έχουν φυτευτεί στην χώρα, τόνισε ο ίδιος.

Πάμε να κάνουμε τώρα και μερικές λογικές σκέψεις.. Ας υποθέσουμε ότι ένας εγκληματίας του ισις περνάει στην Ελλάδα από τα νησιά. Τι θα δηλώσει στις Ελληνικές αρχές; Ότι είναι τζιχαντιστής; Χαζός είναι;
Η θα πεί ότι είναι προσφυγας και ότι έπεφταν οι βόμβες και αυτός έκλαιγε επειδή φοβόταν και άρα έχει και ψυχολογικά προβλήματα;


Αυτός λοιπόν μπορεί να μπήκε σε ένα διαμέρισμα σε μια πόλη της Ελλάδας.. εδώ δίπλα μας.. μπορεί. Υποθέσεις κάνουμε. Μπορεί και όχι. Θα μπορούσες να το παίξεις και στο τζοκερ.

Πλέον το έθνος κινδυνεύει με πολιτιστική και εθνολογική, αλλοίωση από τους τεράστιους αριθμούς αλλόφυλλων ανθρώπων, που φυτεύονται μέσα στις κοινωνίες. Δεν ξέρει ο Μητσοτάκης ότι θα υπάρξει σύγκρουση πολιτισμών και θρησκειών; Δεν ξέρει ότι ξαφνικά το να μεταναστεύει η μισή Αφρική και Μέση Ανατολή μέσα στα Ελληνικά χωριά και μέσα στις πόλεις, θα φέρει το χάος;

Δεν ξέρει ο Μητσοτάκης ότι υπάρχει πλέον τρομερό θέμα εθνικής ασφαλείας στο εσωτερικό της χώρας; Δεν ξέρει ότι η κατάσταση μπορεί να ξεφύγει ανά πάσα στιγμή αν όλοι αυτοί αποφασίσουν να ξεσηκωθούν (η να τους ξεσηκώσουν). Δεν μιλάμε βέβαια να γίνει κανένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία.. εκεί θα χαθεί η μπάλα. Ο σώζων ευατόν σωθήτω..

Όσοι ακόμα μπορούμε να σκεφθούμε λογικά, έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τα παιδιά μας. Έχουμε υποχρέωση να φροντίσουμε για την ασφάλεια τους. Έχουμε υποχρέωση να έχουμε το ένα μάτι ανοιχτό.. και να μην κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια. Η κατάσταση είναι πολύ περίεργη.

Καλή δύναμη σε όλους

Τηλέμαχος




https://hellas-now.com/chaos-chora-choris-synora/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια