Εξετάζουμε το σενάριο: Όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου, πέφτουν ταυτόχρονα!




Θα εξετάσουμε ένα σενάριο που παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΑΡΜΑΚΗ
Δώστε προσοχή στα υποθετικά λόγια που θα διαβάσετε παρακάτω:

Ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση ένα κατά τα άλλα καθημερινό πρωινό, σε ολόκληρο τον κόσμο οι τηλεοράσεις παύουν να μεταδίδουν ειδήσεις, τα ραδιόφωνα το ίδιο, ενώ το διαδίκτυο περιορίστηκε δραστικά.

Αυτή η διακοπή κράτησε μόνο για λίγα λεπτά. Λίγο μετά, οι ειδήσεις επανέρχονται και όλες έχουν τον ίδιο τίτλο.

«Η επανάσταση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στέφθηκε υπο πλήρη επιτυχία».

Τα ΜΜΕ μεταδίδουν σε πράσινο φόντο, τα νέα για την παγκόσμια κυβέρνηση που ανέλαβε την εξουσία
του πλανήτη και για τις μάχες που δίνει για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Παράλληλα στους δρόμους όλων των μεγάλων πόλεων του κόσμου, περιπολούν πάνοπλοι στρατιώτες που διασφαλίζουν την κοινωνική ειρήνη. Για την ασφάλεια του κόσμου αρχίζουν να τοποθετούν συρματοπλέγματα στις κεντρικές εισόδους-εξόδους των πόλεων και κλείνουν τα διόδια.

Την ίδια ώρα, τα ΜΜΕ και τα μεγάφωνα μεταδίδουν:

«Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες να προσέλθουν σε όλα τα κεντρικά ιατρεία ή νοσοκομεία της περιοχής τους, ώστε να λάβουν την σφραγίδα που θα τους παρέχει τροφή, ασφάλεια, υγεία και στέγη. Αυστηρή προτεραιότητα έχουν οι γέροι και τα μικρά παιδιά. Η σφραγίδα διασφαλίζει την ποιότητα της ζωής σας αλλά και του περιβάλλοντος».

Η διασφάλιση της κοινωνικής ειρήνης

Λίγο έξω από τις πόλεις, επαναχρησιμοποιήθηκαν στρατόπεδα. Στήθηκαν σκηνές και πάνοπλοι φρουροί κάνουν περιπόλους.
Ήδη μέσα στα στρατόπεδα έχουν εισέλθει οι τρομοκράτες που θέλουν να διαταράξουν την παγκόσμια ειρήνη (ήταν γνωστοί στις νέες αρχές, καθώς είχαν δηλώσει ευθαρσώς ότι δεν επιθυμούν να υπάρχει παγκόσμια ειρήνη). Είναι οι αρνητές! Δεν δέχθηκαν την νέα ασφαλή πραγματικότητα, που προσφέρει η σφραγίδα της ανώτατης αρχής.

Τι προηγήθηκε το προηγούμενο διάστημα

Οι συγκρούσεις των αντικαθεστωτικών τα προηγούμενα χρόνια, δημιούργησαν εικόνες χάους. Το πλιάτσικο και άλλα σοβαρότερα παραπτώματα αποτελούσαν απλή καθημερινότητα, ενώ η πολιτική διαφθορά είχε φθάσει στο απόγειό της. Ο κόσμος είχε βαρεθεί την απραξία των ηγετών και ζήτησε να έρθει επιτέλους μια αλλαγή.

Εκείνο το πρωινό όμως, θα τους μείνει για πάντα ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ. Ξύπνησαν και όλα είχαν αλλάξει. Μέσα από τις στάχτες του παλιού κόσμου, εμφανίστηκε ΕΚΕΙΝΟΣ. Ο υπέρτατος ηγέτης με τους εκτελεστικούς λειτουργούς του.


ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_8612.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια