ΠΟΙΟΥΣ ενοχλεί το σύμβολο του ΧΡΙΣΤΟΥ; Τεράστια πρόστιμα σε φαρμακεία για φωτεινούς Σταυρούς (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ)




Τι κρύβεται πίσω από αυτό το «κυνήγι» κατά των φαρμακείων;

του Νεκτάριου Αρχοντίου

Όπως φαίνεται ορισμένοι έλυσαν όλα τους τα προβλήματα και αποφάσισαν να κινηθούν εναντίον των φαρμακείων για τους κλασικούς φωτεινούς σταυρούς του, κόβοντας μάλιστα και μεγάλα πρόστιμα. Το ρεπορτάζ που θα παρακολουθήσετε παρακάτω, θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.


Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN βρέθηκε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης και μίλησε με τον κ.Ναούμ, φαρμακοποιό της περιοχής. Τα τεχνικά κλιμάκια, σύμφωνα με τον κ. Ναούμ, που διενεργούν τους ελέγχους βασίζονται σε έναν πολύ παλιό νόμο, που ορίζει τις διαστάσεις των φωτεινών πινακίδων και σε κάποιες περιπτώσεις αυτό δεν τηρείται κατά γράμμα. Όποιος βρεθεί να έχει φωτεινό σταυρό εκτός προδιαγραφών, τρώει πρόστιμο.

Όπως μάλιστα τονίζεται στο ρεπορτάζ, ενοχλεί το ότι αφενός μεν οι σταυροί αναβοσβήνουν και ως εκ τούτου φαίνονται από μακριά, και αφετέρου το ότι είναι και μεγάλοι σε μέγεθος.

Κάποιοι επομένως ενοχλούνται από το σύμβολο του Χριστού.

Μήπως μάλιστα το εν λόγω «κυνήγι» των σταυρών στη Θεσσαλονίκη, γίνεται και στα πλαίσια της πολυπολιτισμικότητας και του διαρκούς ερχομού νέων παράτυπων μεταναστών, που ως γνωστόν, οι περισσότεροι εξ αυτών «αφρίζουν» στη θέα και μόνο του σταυρού;

Θυμίζουμε ότι στη Μυτιλήνη πριν καιρό, άγνωστοι γκρέμισαν τον μεγάλο σταυρό, μετά από παράπονα ΜΚΟ, πως «ενοχλεί τους μετανάστες».


Σειρά έχουν μήπως οι γιορτές των Ελλήνων, όπως τα Χριστούγεννα και η Ανάσταση με την περιφορά των επιτάφιων; Τίποτα δεν μπορούμε να αποκλείουμε με αυτά που βλέπουμε.

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.



(φώτο: Eurokinissi)

el.gr
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/11/blog-post_513.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια