Θα ξεκινήσουν οι «σφαγές» Ελλήνων; Απίστευτα τα όσα ειπώνονται στην ελληνική τηλεόραση





Ανεξέλεγκτη η κατάσταση…

Τα επεισόδια και η φωτιά που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στο ΚΥΤ (κέντρο υποδοχής και μετανάστευσης) της Σάμου την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τα γεγονότα που έδειξαν ότι η κατάσταση και σε αυτό το νησί εκτός από τη Λέσβο βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου με τις ζωές των Ελλήνων να κινδυνεύουν.

Κάτοικοι στην Λέσβο καταγγέλλουν πως οι παράνομοι μετανάστες εισβάλλουν στα σπίτια τους, αρπάζουν ότι βρουν και τους απειλούν ακόμα και με μαχαίρια.

Για επιθέσεις παράνομων μεταναστών σε κατοίκους, λεηλασίες σπιτιών, κλοπές ζώων και απόγνωση των κατοίκων έκανε λόγο και ο πρόεδρος του χωριού Μόρια στη Λέσβο Γιάννης Μαστρογιάννης, μιλώντας στην τηλεόραση του Ant1.
Ο ίδιος χαρακτήρισε ανεξέλεγκτη την κατάσταση στην περιοχή που δέχεται ασφυκτικές πιέσεις από τις μεταναστευτικές ροές.

«Έχουμε κλοπές και σφάξιμο ζώων, τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν εξαφανιστεί από καιρό. Γίνονται λεηλασίες ακατοίκητων σπιτιών και παίρνουν ό,τι βρουν, καταστροφές γεωτρήσεων, φωτιές… η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη», είπε ο πρόεδρος του χωριού.

«Την προηγούμενη εβδομάδα μπήκαν σε λαχανόκηπο και όταν ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να τους αποτρέψει, τον απείλησαν με μαχαίρι», δήλωσε ακόμη, ενώ συμπλήρωσε ότι στο ΚΥΤ της Μόριας φιλοξενούνται 15.000 πρόσφυγες και μετανάστες, ενώ στο χωριό ζουν 1.000 κάτοικοι.


«Έχουμε βάλει συρματοπλέγματα στα σπίτια, αλλά έχουν αποθρασυνθεί πια. Μπορεί οι ιδιοκτήτες να κάθονται στην αυλή και μπαίνουν για να κόψουν πορτοκάλια ή ό,τι άλλο», δήλωσε ακόμη ο πρόεδρος της Μόριας.

Θα ξεκινήσουν άραγε «σφαγές»;

Παράλληλα, οι αφίξεις μουσουλμάνων εποίκων συνεχίζονται καθημερινά με αμείωτους ρυθμούς. Από τις 16 Σεπτεμβρίου έως τις 16 Οκτωβρίου μέσα σε ένα μήνα 10.882 άτομα έφτασαν από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά.


Ως «λύση» από τους διεθνείς οργανισμούς της Νέας Τάξης προτείνεται η εξάπλωσή τους στην ελληνική ενδοχώρα.

el.gr
https://katohika.gr/ellada/tha-ksekinisoun-oi-sfages-ellinon-apistefta-ta-osa-eiponontai-stin-elliniki-tileorasi/?fbclid=IwAR3O9NZJjpiMzEyXQMGoObAijx_p0baEFMG6HRR0Ac1ACArnzQNE8Dq6ZzY

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια