Σε λίγα χρόνια θα μιλάμε σουαχίλι… μπορεί και φαρσί…





Όταν ξεκίνησε η μαζική εισροή «προσφύγων» το 2011 περίπου, αν και ήδη υπήρχαν μπόλικοι μετανάστες κυρίως από το Μάγκρεμπ, και κυρίως στην Αθήνα, η τότε κυβέρνηση είχε άλλα πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί, αφού η χώρα είχε αρχίσει να βυθίζεται στην οικονομική κρίση.
Ήταν η εποχή που οι διάφοροι οίκοι αξιολόγησης μας είχαν βάλει στη γωνία, οι Ευρωπαίοι μας λοιδορούσαν, κι εμείς εδώ μέσα ρίχναμε το φταίξιμο ο ένας στον άλλον, είτε σε κομματικό επίπεδο, είτε σε κοινωνικό επαγγελματικό.





ταλαιπωρημένα γυναικόπαιδα στην Πλ. Αριστοτέλους







Θυμόσαστε τον περίφημο κοινωνικό
αυτοματισμό;
Με τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους ιδιωτικούς υπαλλήλους να τα σέρνουν στους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα, και τούμπαλιν;
Μετά ήρθε η κυβέρνηση των «ανάλγητων» σαμαροβενιζέλων, που όμως πάλεψε με νύχια και με δόντια για να μας κρατήσει στην ΕΕ και στο ευρώ, έχοντας απέναντί της όχι μόνο τον Σόιμπλε και τους «δανειστές», αλλά και τη μισή ελληνική κοινωνία, που με μπροστάρηδες τους άφθαρτους ιδεολόγους συριζαίους ανέβαινε στα κάγκελα για να φύγει η «χούντα που μας πατάει αφού»…


Ήταν οι εποχές των μπουτούδων και των αυτοσχέδιων πάνελ στις πλατείες, με τιμονιέρηδες τους Καζάκηδες, τον Τσακαλώτο, τον Κατρούγκαλο, και άλλους επαγγελματίες αριστερούς που κήρυτταν την επανάσταση, και με τον δόκτορα Μπαρουφάκη, γκουρού της χρεοκοπίας, να κάνει βαρυσήμαντες τοποθετήσεις καθημερινά μέσω σκάιπ, για το πώς θα σωθούμε αν επιστρέψουμε στη δραχμή, ή πάμε στο μπιτκόιν.
Τόσο καλά περνούσαμε…
Τότε το μεταναστευτικό ήταν σε δεύτερη μοίρα, και ο εμφύλιος στη Συρία ήταν ακόμη στα σπάργανα, όπως και η πρόσφατη αραβική άνοιξη, με τους περισσότερους πολίτες να μη δίνουν σημασία στις ροές αφού είχαν να παλέψουν με την ενδεχόμενη πείνα, αν και ο Σαμαράς, κόντρα στα παπαγαλάκια της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ (με τα οποία συγκυβερνούσε) και τα οποία συναγωνίζονταν τον Σύριζα σε λαϊκισμό για χάρη ψήφων, είχε δώσει κατευθυντήριες γραμμές, και σαφείς εντολές, και παρόλο που είχε μπροστά του την απόλυτη εθνική ευθύνη να μας σώσει, και χιλιάδες υποχρεώσεις, εν τούτοις στο συγκεκριμένο ζήτημα κράτησε γερά.
Άσχετα αν και επ’ αυτού δέχονταν συνεχείς επιθέσεις, διότι τα κέντρα κράτησης ήταν κλειστά, το Λιμενικό «έπνιγε» παιδάκια, τα αιρκοντίσια στην Αμυγδαλέζα έσβηναν τα μεσημέρια, και άλλα πολλά παρόμοια φληναφήματα με τα οποία οι συριζαίοι τάιζαν σανό στα γίδια τους.
Και άντε και είχαν δίκιο όλοι αυτοί οι φιλάνθρωποι αριστεροί.
Έλα όμως που έγιναν κυβέρνηση το ’15, και αναγκάστηκαν να μασήσουν τα λόγια τους, διότι καλή η ανέξοδη κριτική όσο είσαι στο 3%
της αντιπολίτευσης, όπου όλα τα σφάζεις και όλα τα μαχαιρώνεις, όμως όταν έχεις την καυτή πατάτα της εξουσίας στα χέρια σου, τότε άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.










Έτσι ο Σύριζα, μετά από ένα μόνο εξάμηνο ανόητης δήθεν επανάστασης, συγκρούστηκε με την πραγματικότητα και έχασε, και τελικά μεταμορφώθηκε σε φουλ μνημονιακό κόμμα, υπογράφοντας ότι του έδιναν οι άλλοτε «κακοί κσαίνοι τοκογλύφοι». Με κάποιους άλλοτε αντάρτες γερμανοφάγους συριζαίους να γίνονται πιο μνημονιακοί κι από τον … Άδωνι.
Στο δε μεταναστευτικό, ο Αλέξης τα έδωσε όλα. Ξεβρακώθηκε κυριολεκτικά.
Έδωσε γη και ύδωρ στον κάθε επιτήδειο, στη κάθε ΜΚΟ, ακόμη και στον κάθε σαλεμένο ντόπιο και ξένο «καλλιτέχνη» που έρχονταν (καλοκαίρια μόνο) στα νησιά μας για να βγει σέλφι με τους δυστυχισμένους «πρόσφυγες πολέμου» (από χώρες χωρίς πόλεμο).
Ήταν η εποχή της κυρά Τασίας, του Μουζάλα, του Κουράκη, και των γιαγιάδων της Κω… υποψήφιοι όλοι για το Νόμπελ Ειρήνης (που τελικά μάλλον θα το πάρει η Γκρέτα, εκείνο το χαρούμενο κοριτσάκι).
smartphones
Χώρια οι διάφοροι μερακλήδες του έρωτα, που τους έβλεπες κατακαλόκαιρο με καπαρντίνες, καβουράκια, και μαύρα γυαλιά να περιφέρονται πέριξ του καταυλισμού της Ειδομένης, της Μόριας, και αλλού.
Όλο αυτό τον καιρό, όποιος διαμαρτύρονταν για αυτό το χάλι, για την παραβατικότητα, για τα μαχαιρώματα, για την βρωμιά, για τις μεταδοτικές ασθένειες, για την πληθυσμιακή μας αλλοίωση, ακόμη και για τις σκληρές κι απάνθρωπες συνθήκες διαβίωσης των «γυναικόπαιδων» στους καταυλισμούς, αμέσως χαρακτηρίζονταν φασίστας, ναζιστής, ακροδεξιός, και ότι άλλο ήθελε ο κάθε συριζαίος, και τα φίλα προσκείμενα στον Σύριζα ΜΜΕ.
Με τους επιτήδειους που λέγαμε να κάνουν πάρτι, και αν πιστέψουμε τις κακοπροαίρετες φήμες, να μοιράζονται πλούσια κέρδη με στελέχη των συνιστωσών του κυβερνώντος κόμματος, και με άλλα εξωκοινοβουλευτικά «κινήματα».
Το μόνο καλό που βγήκε από την τετράχρονη και πλέον διακυβέρνηση Σύριζα είναι ότι απαξιώθηκε για τα καλά η έννοια της άφθαρτης αριστεράς στη χώρα, αποδείχθηκε ότι οι υπέρμαχοί της είναι ή ιδεοληπτικοί ηλίθιοι, ή απλά χρυσοκάνθαροι απατεώνες, και έτσι ο λαός αποφάσισε να επαναφέρει την ΝΔ στο Μαξίμου, μπας και επανέλθει μια κάποια σχετική κανονικότητα στην πολύπαθη χώρα.
Κι εκεί που περιμέναμε η αυτοδύναμη ΝΔ να αναλάβει με στιβαρότητα το έργο της, μην έχοντας να φοβηθεί ούτε την Ζωζώκα, ούτε την Ραχήλ, ούτε τον κάθε καρούμπαλο με μια ντουντούκα στα χέρια, τι βλέπουμε;
Μια από τα ίδια όσον αφορά στο «μεταναστευτικό».
Ένα φλέγον ζήτημα, για χάρη του οποίου η ΝΔ πήρε ουκ ολίγες ψήφους, ακόμη και από μη νεοδημοκράτες.
Ένα ζήτημα όμως που το χειρίζεται με ημίμετρα, δείχνοντας ότι φοβάται και τρέμει τις εναπομείνασες συνιστώσες, τα συριζέικα ΜΜΕ, την κάθε Πέρκα και την κάθε Σβίγκου, και κυρίως τις άπειρες ΜΚΟ οι οποίες, όπως μάθαμε επίσημα προχθές, δεν επιτρέπουν ούτε στον ίδιο τον υπουργό Άμυνας
να μπει σε στρατόπεδα που αυτές διαχειρίζονται χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν!!!!!!!







Τι κάνει λοιπόν η νέα κυβέρνηση; Συσκέψεις επί συσκέψεων.
Και ανακοινώσεις μέτρων άνευ καμιάς πραγματικής ουσίας.
Όπως π.χ. βαρύγδουπες ανακοινώσεις για ενίσχυση των περιπολιών φύλαξης στο Αιγαίο, και επιτάχυνση των διαδικασιών αιτήσεων ασύλου.
Και τι έγινε που θα ενισχυθούν οι περιπολίες; Αφού αυτές αφορούν στη διάσωση των «προσφύγων» και όχι στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων ή την αποτροπή των ροών.
Άρα τι θα γίνει με την εν λόγω ενίσχυση; Θα αυξηθούν οι αριθμοί των διασωθέντων;
Frontex
Τι θα γίνει αν επιταχυνθούν οι διαδικασίες παροχής ή μη ασύλου;
Και για ποιο άσυλο μιλάμε, όταν επίσημα πλέον μας λένε ότι το 80% είναι «οικονομικοί μετανάστες» και όχι πρόσφυγες.
Και αυτοί που δεν θα πάρουν άσυλο τι θα γίνουν;
Αφού απελάσεις δεν γίνονταν ούτε γίνονται.
Και αν γίνουν (λέμε τώρα), ποιο κράτος θα δεχτεί να τους πάρει;
Ούτε η Τουρκία τους δέχεται, ούτε τα κράτη αρχικής προέλευσής τους, αφού δεν έχουν έγγραφα, διαβατήρια, κλπ, και άρα δεν αποδεικνύεται η εθνικότητά τους.
Συνεπώς; Προς τι οι μεγαλόστομες διακηρύξεις και πομφόλυγες;
Κάποιοι θα πάρουν άσυλο, και υποτίθεται θα ενσωματωθούν στις τοπικές κοινωνίες, στις οποίες βέβαια δεν υπάρχει εργασία ούτε καν για Έλληνες, ενώ οι υπόλοιποι, η μεγάλη πλειοψηφία που δεν δικαιούνται ασύλου, θα περιφέρονται άσκοπα στις πόλεις μας, κλέβοντας και σφάζοντας για να ζήσουν.
Τι πρέπει να γίνει;
Τα πράγματα είναι απλά. Δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε εκ νέου την πυρίτιδα. Το έχουν κάνει ήδη οι «βελανιδοφάγοι».
Όποιος θέλει να κάνει ομελέτα σπάει αυγά.
Μιμείται την Αυστραλία, την Ουγγαρία, την Βουλγαρία, τη Ρωσία, την Ιαπωνία, την Κροατία, την Πολωνία, κλπ κλπ. Ή γίνεται Σαλβίνι.
Ακόμη και η κομμουνιστική Κίνα απαγόρευσε την δράση των ΜΚΟ στο έδαφός της από το 2016… θα μου πείτε εκεί δεν είναι πούροι αριστεροί, όπως εμείς εδώ.
Η ουσία είναι ότι η ΝΔ θα πρέπει να αγριέψει.
Θα πρέπει να αναθεωρήσει την όλη στάση της στο συγκεκριμένο ζήτημα, και να τα βάλει ακόμη και με τις Βρυξέλλες, αν δεν θέλει οι Έλληνες να καταντήσουν μειονότητα στη χώρα τους.
Αλλιώς, αν η κατάσταση συνεχίσει ως έχει, σε λίγα μόνο χρόνια από σήμερα θα μιλάμε σουαχίλι, ισμαηλί, φαρσί, και πάντως όχι ελληνικά…


Strange Attractor




ΥΓ- 3 μήνες ΝΔ, κι ακόμη να καταργηθεί ο κατάπτυστος νόμος Παρασκευόπουλου. Άλλο ένα καυτό ζήτημα για το οποίο κάποιοι, ουκ ολίγοι, ψήφισαν Κυριάκο…
Λέτε να ισχύει η φήμη ότι περιμένουν πρώτα να αδειάσουν όλες οι φυλακές και μετά να τον καταργήσουν;




orthografos



Το διαβάσαμε από το: Σε λίγα χρόνια θα μιλάμε σουαχίλι… μπορεί και φαρσί… http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/10/blog-post_73.html#ixzz61Co3ZoSZ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια