ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ)





ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ)

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η επικέντρωση του αντιεποικιστικού αγώνα και της μιγαδοποίησης του πολιτισμού μας, μας αφορά όλους.! Δεν είναι θέμα πλέον πολιτικής, αλλά αριθμών.!! Η επιχείρηση νομιμοποίησης και εγκατάστασης όλων των μουσουλμάνων εισβολέων έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, και όλοι αναρωτιόμαστε ΠΟΣΟΥΣ θα μπορέσει να αντέξει αυτή χώρα;; Πόσους ακόμα θα φέρουν, και θα συνεχίσουν να φέρνουν, να τους ταΐζουμε ,
να τους στεγάζουμε την ώρα που οι Έλληνες χτυπημένοι από την ύφεση υποφέρουν;; Αναρωτήθηκε κανείς σας...πόσους έχουν σκοπό να φέρουν;;; Διότι το να αδειάζουν τα νησιά και να τους μεταφέρουν στην ενδοχώρα είναι μια τρύπα στο νερό , και το γνωρίζουν αυτό. Αν ήθελαν να μειωθούν οι ορδές, θα έπρεπε να κάνουν ακριβώς το αντίθετο...να σταματήσουν τις μεταφορές στην ενδοχώρα. Άρα ο σκοπός τους είναι να φέρουν εδώ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ μουσουλμάνων εποικιστών.!!


Και η απάντηση στο πόσους θέλουν να φέρουν είναι : Θέλουν μια Θεσσαλονίκη των 12.000.000 και μια Αθήνα των 17.000.000.!!! Τα νούμερα ΔΕΝ είναι αστεία , και προέρχονται από πολύ έγκυρη πηγή , την οποία δυστυχώς δεν μπορώ να αποκαλύψω. Αν η Θεσσαλονίκη αυτή την στιγμή έχει 2-3 εκ. κατοίκους κάντε την αφαίρεση και θα δείτε πόσα εκατομμύρια μουσουλμάνους θα φέρουν εκεί. Το ίδιο και για την Αθήνα....γνωρίζουν ότι θα φέρουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ και το κρύβουν επιμελώς , όλοι τους.!! Ο πρωθυπουργός της χώρας θα πρέπει να καταργηθεί, και να δικαστεί μαζί με όλους τους υπόλοιπους, και να καταδικαστούν σε ισόβια, αν όχι σε θάνατο για εσχάτη προδοσία.!


zeys-elaynon
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/10/blog-post_6193.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια