Στέλνει τους βουλευτές στην επαρχία να πείσουν τον κόσμο να δεχτεί τον εξισλαμισμό του





Ο πρωθυπουργός στέλνει τους βουλευτές στην επαρχία να πείσουν τον κόσμο να δεχτεί τον εξισλαμισμό του. Είναι λέει οικογένειες με παιδιά. Ε και; Αυτό σημαίνει πως δε θα φύγουν ποτέ, θα κάνουν κι άλλα παιδιά και ο εποικισμός καλά θα κρατεί.


Ελένη Παπαδοπούλου


Χρειάζεται πλέον οργάνωση του κόσμου, οργάνωση των τοπικών κοινωνιών και αλληλεγγύη μεταξύ μας. Το πρόβλημα δεν αγγίζει πια έναν τόπο. Αγγίζει όλη την χώρα κι αν δεν είναι σήμερα πρόβλημα του ενός, αύριο θα είναι. Για αυτό να είστε σίγουροι. Από το 2008 που ξεκίνησε στις γειτονιές μας έχει απλωθεί πλέον σε μέρη που κανείς δεν το περίμενε. Εξαπλώνεται συνεχώς.



Αν παρακολουθήσετε τα ρεπορτάζ είναι γεμάτα ευχολόγια και υποθέσεις "αν μειωθούν οι ροές, αν σταματήσει η Τουρκία να στέλνει βάρκες, αν πάρουν πίσω μερικούς, αν βοηθήσει η Ευρώπη" κτλ κτλ. Αυτή είναι η πολιτική τους. Ψέμματα και ευχολόγια.


Είναι πασιφανές ότι ο Μητσοτάκης δεσμεύτηκε πριν εκλεγεί ότι θα εφαρμόσει αυτό το εποικιστικό σχέδιο, μην υπολογίζοντας προφανώς στις αντιδράσεις του κόσμου, καθώς ο ίδιος ζει σε γυάλα και το περιβάλλον του είναι αυλοκόλακες και "η δουλίτσα μας να γίνεται" τύποι. Δεν περίμενε αντιδράσεις καθώς το μυαλό του βρίσκεται ακόμη στο 2007 όταν η πολυπολιτισμική φιλολογία ήταν στα φόρτε της. Και το δικό του και των άλλων ανιστόρητων ιδεοληπτικών της παρέας.


Οι βουλευτές θα τάξουν τριάντα αργύρια και θα ψάξουν για τον Ιούδα, που θα είναι κομματικός. Γνωστά αυτά.


Εχει δεσμευτεί και όπως καταλαβαίνετε υπάρχει πίεση από τους χρηματοδότες που ταϊζουν τα ΜΜΕ για να κάνουν το μαύρο άσπρο και να φαίνεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη λίρα 100, όπως πριν παρουσίαζαν και τον Τσίπρα ως σωτήρα.


Χρειάζεται ομοψυχία και οργάνωση. Αν πουν οι κοινωνίες όχι και οι βουλευτές λάβουν ξεκάθαρα το μήνυμα, υπάρχει ελπίδα.

http://www.freepen.gr/2019/10/blog-post_761.html?fbclid=IwAR1uhs4r61CFBg4F_9RG7Mf6siiU0tl9HVLGRKjal96ESqgMkY6Ov5OMS3k

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια