21 Οκτωβρίου 2019

Τίποτα για την... "κλιματική αλλαγή" και το περιβάλλον πού είναι της μόδας έχει να μας πει;Τι μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι Τούρκοι στην...ΤουρκΕλλάδα..


Δεκάδες Χιλιάδες Τούρκοι στρατιώτες και πράκτορες της Τουρκίας βρίσκονται μέσα στο ελληνικό έδαφος. Περιμένουν το σύνθημα του Ερντογάν για να ενεργοποιηθούν σε βάρος της Πατρίδος μας. Έχουν
περάσει ως πρόσφυγες-μετανάστες και θα λειτουργήσουν ως πεμπτοφαλαγγίτες όταν ο Ερντογάν επιτεθεί στη χώρα μας. Άλλωστε, μόλις τελειώσει από τη Συρία, ο Ερντογάν θα δώσει σύνθημα κατά της Ελλάδος. Έχει ξεκινήσει την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αυτά τα συγκλονιστικά αποκαλύπτει η Ειρήνη Μαρούπα, η δικηγόρος που ασχολείται ιδιαίτερα με θέματα εθνικής-εξωτερικής πολιτικής σε συνέντευξή της στην εκπομπή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ και στον Μάκη Βραχιολίδη.
Μάλιστα τονίζει ότι στη χώρα μας έχουν εισβάλει περί τα 2,5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και τα όσα ισχυρίζονται οι πολιτικοί μας ότι έχουν περάσει στην Ελλάδα 60.000-70.000 μετανάστες, είναι ψεύδη. Επικαλείται δε τη μαρτυρία του ίδιου του Δημάρχου Λέσβου ότι μόνο από την προσωρινή δομή της Συκαμιάς έχουν περάσει 350.000 μετανάστες. «Αν μόνο από ένα χωριό έχουν περάσει 350.000 μετανάστες φαντασθείτε πόσοι έχουν εισβάλει σε όλη την Ελλάδα», λέει με νόημα η κ. Μαρούπα. Οι πολιτικοί που μας κυβερνούν είναι δούλοι και υπηρέτες ξένων προς την Ελλάδα συμφερόντων. Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία αφελληνισμού και γενοκτονίας μας, διάλυσης της εθνικής συνοχής της Πατρίδας μας για να είναι πιο εύκολος ο διαμελισμός της Ελλάδος. Μας ετοιμάζουν να μας παραδώσουν στην Τουρκία. Οι Τούρκοι, με τη στάση των δούλων ελλήνων πολιτικών, θα διεκδικήσουν και την Αθήνα-ακόμη και τη Ζάκυνθο!
Θα φύγει από την Ελλάδα η Μακεδονία, η Θράκη, το Αιγαίο, η Κύπρος.
Τα στρατόπεδα τα οποία έχουν δημιουργηθεί για την προστασία της χώρας έχουν γεμίσει με λαθρομετανάστες, έχουν βάλει δηλαδή (δυνητικά) εχθρικές δυνάμεις μέσα στα στρατόπεδα!
Το ανησυχητικό σε όλα αυτά είναι ότι οι δικαστές δεν κάνουν απολύτως τίποτε. Για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να μην χάνουν τον μισθουλάκο τους, την ώρα που χάνεται η πατρίδα. Μα, άμα χαθεί η Πατρίδα θα τα χάσουν όλα, και αυτό δεν το αντιλαμβάνονται!


ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΕΡΑΣΑΝ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Παράνομη μετανάστευση: Έκρυθμη η κατάσταση στα νησιά - «Μογκαντίσου» η Σάμος – Επεισόδια στα Διαβατά (upd - βίντεο)Μ. Xρυσοχοΐδης: Τόσα χρήματα έχουν δώσει για το λαθρομεταναστευτικό


ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ 15-16/10/2019
Πόσοι μπήκαν χτες!

Συνολικά 20 βάρκες αποβίβασαν 661 λαθρομετανάστες.
ΛΕΣΒΟΣ1.Καλό Λιμάνι,53 άτομα
2.Τσόνια,44 άτομα
3.Αγ. Δημήτριος,48 άτομα
4.Πάμφιλα,14 άτομα
5.Μόλυβος,35 άτομα
6.Πλωμάρι,39 άτομα
ΣΑΜΟΣ1.Βαθύ, 26 άτομα
2.Καρλόβασι, 53 άτομα
3.Πυθαγόρειο, 49 άτομα
ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ, 44 άτομα
ΧΙΟΣ1. Γρίδια, 24 άτομα
2. Λιμάνι, 22 άτομα
3. Καρφάς, 35 άτομα
4. Λευκωνιά, 31 άτομα
ΚΩΣ1. Ψαλίδι, 40 άτομα
2. Ψαλίδι 2, 25 άτομα
Αλεξανδρούπολη, 33 άτομα
Σαμοθράκη, 23 άτομα
Ρόδος, 17 άτομα
Σύμη, 6 άτομα

Ετοιμάζουν hotspot στην πλατεία Βάθη για 700 άτομα


ixnos
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/10/blog-post_5506.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου