Ακαδημία Αθηνών-Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ τίμησαν τον Ντράγκι γιατί στραγγάλισε την Ελλάδα




Μόνο οι ραγιάδες τιμούν τους δημίους τους - Και δυστυχώς η κατεστημένη Ελλάδα φρόντισε να τιμήσει τον Μάριο Ντράγκι, απερχόμενο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), σε ειδική εκδήλωση της Ακαδημίας Αθηνών γιατί θυσίασε την χώρα μας για να σώσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες, γιατί επέβαλλε συμμετέχοντας στην Τρόικα (Ε.Ε, ΔΝΤ, ΕΚΤ)
σκληρή μνημονιακή λεηλασία στον τόπο, γιατί εξεβίασε την Ελλάδα με πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά τρόπο, κόβοντας την ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα
το 2015 και πειθαναγκάζοντας, έτσι, να επιβληθούν Capital controls, γιατί, ακόμα, σκανδαλωδώς υποβοήθησε να περάσουν οι τράπεζες σε ξένα χέρια και συγκεκριμένα σε κερδοσκοπικά funds και τόσα άλλα.

Αναδημοσίευση από: iskra.gr


Για όλα αυτά τα θεάρεστα έργα ο “ανεπιθύμητος” είχε στα πόδια του να τον ξερογλείφουν στην Ακαδημία Αθηνών τον “δοτό” τραπεζίτη πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, τον Χρ. Σταϊκούρα, τον Γιάννη Δραγασάκη, τον Τ. Γιαννίτση, τον Γ. Αλαγοσκούφη και πλήθος παρατρεχάμενων της υποτελούς εξουσίας των Αθηνών.


Εύγε, λοιπόν, στους υποτακτικούς της μισο-αποικίας των Αθηνών. Τιμούν και μάλιστα με το παραπάνω μιά μεγάλη παράδοση υποτέλειας και εθελοδουλίας στην χώρα και την συνεχίζουν με όλο και βαθύτερες γονυκλισίες στο ελληνικό προτεκτοράτο. Αυτό θα πει “κανονικότητα“. Δεν φταίνε μόνο αυτοί, όμως, φταίει και ένας ολόκληρος λαός με τόση ιστορία, αγώνες και θυσίες που συνεχίζει να τους ανέχεται και δυστυχώς να τους στηρίζει στις κάλπες!


Υ.Γ: Α, πήγα να ξεχάσω την θαυμάσια πρόταση του Μ. Ντράγκι για να “σωθεί” η ευρωζώνη και η Ε.Ε που δεν είναι άλλη από την “σύγκλιση δημοσιονομικών πολιτικών” των χωρών μελών, πρόταση που δεν σημαίνει τίποτα άλλο παρά αιώνια λιτότητα και ταφόπετρα στην ανάπτυξη των ασθενέστερων οικονομικά χωρών, όπως η Ελλάδα!


Παναγιώτης Λαφαζάνης
http://www.freepen.gr/2019/10/blog-post_95.html?fbclid=IwAR3h_qyIW0Kdn78WB0r63Np8ijlPoWCADbs-rbqZ1fbu9M09jd3VfVHy4yA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια