ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΗ ΟΛΑ, Η ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ






Σε λίγο θα βαδίζετε με τους δικούς σας, ΔΙΟΤΙ ΟΣΗ ΓΗ ΘΑ ΜΕΙΝΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕΙΝΕΙ, ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΗ Ο ΘΕΟΣ…
….(Σημείωση GEWKWN :

Κάθε ημέρα η Αποκάλυψις βεβαιώνεται όλο και πιο καθαρά μέχρι να γίνει η μοιραία στιγμή της Παγκοσμίου συγκρούσεως ΜΕ ΤΑ 7 ΚΡΑΤΗ……….. τα πρώτα.

Οι πρώτοι που θα φαγωθούν μεταξύ τους θα είναι οι γερμανοί, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΕΦΕΥΧΘΗ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Σημείωση GEWKWN : δηλαδή απεφεύχθη ο σεισμός στην Γερμανία που θα είχε αποτέλεσμα το πυρηνικό ατύχημα, όμως η Γερμανία θα ισοπεδωθεί ίσως από τον πόλεμο και τον εμφύλιο )

7 χώρες θα καταστραφούν…… Ρωσία, Αμερική, Γερμανία, Τουρκία, Συρία, Ιράν …… και ακόμη μια χώρα ………..(Σημείωση GEWKWN : Ο Γέροντας δεν ανάφερε την έβδομη χώρα )

Την ώρα που θα γίνουν τα γεγονότα και θα επικρατεί χάος, σε ότι πιάνει από την Βαλτική και φτάνει μέχρι τα σύνορα της Αμερικής και της Αγγλίας, θα υπάρχει το χάος.

Η καταστροφή θα έλθει από τον Ευφράτη ποταμόν και επάνω ( πόλεμος )

Δεν θα υπάρχει Συρία…………………

Δεν θα υπάρχει Τουρκία …………….

Δεν θα υπάρχει η μισή Βουλγαρία ………

Και θα αναβαίνει ( επεκτείνεται ) ο πόλεμος σταδιακά κάθε ημέρα …………(Σημείωση GEWKWN : Ο Γέροντας
το λέει πολύ καθαρά ότι θα καταστραφούν τελείως η Συρία , η Τουρκία, η μισή Βουλγαρία και σταδιακά και άλλες χώρες…..)

5 Σεπ 2018 Οι 4 Άγγελοι της Αποκαλύψεως ( κεφ.7) πήραν εντολή να φύγουν από τις 4 γωνιές της Γης και να έλθουν στα 4 άκρα του Σταυρού, που εικονίζει την Ελλάδα, στο εξής θα βλέπετε τρομερές καταστροφές έξω ( εκτός Ελληνικού χώρου ) σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές, πολέμους… ‘’ (Σημείωση GEWKWN : δηλαδή η Ελλάδα θα προστατεύεται , εκτός όμως Ελληνικού χώρου θα υπάρχουν τρομερές καταστροφές, εκτός από πολέμους θα συμβούν σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, αρρώστιες….. σε πολλές χώρες….)

Μην φύγετε παιδιά μου από την Μητέρα σας, που την έχετε εδώ κάτω, που εκλιπαρεί τον ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ , διότι μετά ( εάν έχετε φύγει από την Ελλάδα) δεν θα μπορεί να σας βρει, όχι γιατί δεν θα μπορεί, αλλά επειδή όταν θα θέλει να σας φτάσει δεν θα αντέχει από την μεγάλη αγριότητα που θα βρει. Θα ποναει η ψυχή Της τόσο πολύ, δεν θα αντέχει αυτό που θα δει ( στις άλλες χώρες) και θα γυρίζει πίσω από τα σύνορα (Σημείωση GEWKWN : για να λέει Ο Γέροντας αυτό σημαίνει ότι στις άλλες χώρες θα συμβούν τρομακτικά πράγματα που δεν θα τα χωρά το μυαλό μας )

Εκεί που ποτέ δεν έγιναν σεισμοί, θα γίνει ο πιο μεγάλος!

Ρωτήσαμε εμείς ‘’ η Αμερική Γέροντα ; ( τι θα συμβεί με την Αμερική ) ‘’ Η Αμερική παιδιά μου; τον πνιγμένο δεν τον υπολογίζουμε, διότι είναι ήδη πεθαμένος.)

Ο Γέροντας μου πριν από 3-4 χρόνια είπε : ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΘΕ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ( τους δορυφόρους ) γιατί όπως τα ονόμασα, έτσι θα γίνουν……….

(Σημείωση GEWKWN : Έχετε σκεφτεί τι θα συμβεί αν Κίνα, Ρωσία και ΗΠΑ στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο άρχιζαν τις επιθέσεις σε δορυφόρους, αυτό είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έβγαζε νοκ άουτ και τους μη στρατιωτικούς δορυφόρους που έχουν άμεση εφαρμογή στην καθημερινότητα όλων: Από τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας μέχρι τα GPS, ακόμα και τα ΑΤΜ σύμφωνα με ειδικούς. Μια τέτοια διαμάχη, βέβαια, που θα άρχιζε στο διάστημα, εύκολα θα μπορούσε να δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και καταστροφές, τίποτα δεν θα λειτουργούσε στην γη )

ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΘΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΗ ΠΟΛΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ 4 ΚΡΑΤΗ. (Σημείωση GEWKWN : πριν από 2-3 ημέρες Ο Γέροντας μας είπε ότι θα τρομάξουμε πολύ και θα φοβηθούμε με αυτά που θα γίνουν ( πόλεμος ) στην θάλασσα της Κύπρου, θα γίνει μεγάλο κακό)

Μεγάλος σεισμός στην υφήλιο, 3 νησιά θα καταποντιστούν και ένα τέταρτο θα βουλιάξει κατά τα 3/4 , μετά από καιρό θα ανέλθει πάλι από την θάλασσα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΙΠΕ :

Θα δείτε σε λίγο την χώρα σας να ανθίζει,
επίσης όμως θα δείτε να μαραζώνουν άλλες χώρες, δεν μπορεί η άνοιξης των εποχών να πέραση σε όλους το ίδιο

Η ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΗ……..Αλλά η παγωμάρα μετά την άνοιξη θα πλήξη παγκοσμίως τον υπόλοιπο κόσμο ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ ΘΕΑΤΕΣ.

Σας προετοιμάζω ότι θα περάσετε πολύ περισσότερα δεινά, σας υπενθυμίζω όμως ότι ο ΧΡΙΣΤΟΣ, μας έχει αφήσει την Μητέρα του για προστασία, θα βρίσκεται πάντοτε με σας και μέσα στην ψυχή σας .

Σύντομα θα ζήσετε, παιδιά μου, τις καλύτερες ημέρες αυτής της ζωής στην Γη ………

Ο καπνός της σάρκας, έως τον ουρανό θα φτάσει, εκείνες τις ώρες και οι πόρτες του ουρανού θα κλείσουν.

Αλλά αστραπιαία δύναμις Του Θεού θα έλθει και όλα θα τα κάνει μετά καλά……………..

παιδιά μου εδώ ( στην Ελλάδα ) θα έχετε μια ‘’ νηστεία ‘’ άγρια για 40 ημέρες.,,Δεν θα βρίσκετε τίποτα! Ούτε τράπεζες θα είναι ανοικτές, ούτε καταστήματα, τίποτα, τίποτα, τίποτα,

Θα περάσετε πολλά, αλλά θα σας φανούν λίγα έως τίποτε ! εν συγκρίσει με αυτά που θα περάσουν οι άλλοι, που θα σας τα προκαλέσουν, γιατί Η ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΚΗ έρχεται και όλοι οι δικαιουντες θα πάρουν το μερίδιο τους.

Παιδιά μου, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ το έθνος Του ( το έθνος των ελλήνων ) θα το φροντίσει και θα το φυλαξη. Όλες οι άλλες χώρες θα γίνουν σκορποχώρι ………

οι Ρώσοι θα προειδοποιήσουν τους τούρκους να μην κάνουν εισβολή ( σε νησιά ;;; ) στην Ελλάδα , οι τούρκοι όμως θα εισβάλουν και μετά από σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει μια πυραυλική επίθεση των Ρώσων πρωτοφανή!!! θα ξεκινήσουν και άλλες αραβικές χώρες , θα ακολουθηση μεγάλη οικονομική καταστροφή παγκοσμίως

‘’ Μεγάλο κακό θα γίνει στα σύνορα με τη Συρία σε σύντομο χρονικό διάστημα δυναμώστε την πίστη, μέγα το όνομα του Θεού και Κυρίου ημών ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ‘’

ΞΑΦΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, όπως ένα βέλος που διαπερνά επτά καλάθια ταυτόχρονα. ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΜA

Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΕΝΑ ΕΙΣΘΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, θα σας βγάλουν την ψυχή σας αν γίνεται από την μύτη…….Να μην απογοητευθείτε, να μην πέσετε σε μελαγχολία, να μην νοιώθετε παρατημένοι από Τον Χριστό………ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΤΕ, ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ, σας είχα πει παλαιότερε ότι η πίστη θα περάσει από το στομάχι.

Παιδιά μου, έχετε φτάσει στα ¾ των γεγονότων ! ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΟ ¼ ακόμη για την Ελλάδα.

Μέσα στο τελευταίο τέταρτο τα μάτια σας θα δουν αυτά που δεν έχετε φαντασθεί, θα φτάσει η Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, που και εάν μια τρίχα θα την σπρώξει , θα πέσει μέσα.

ΕΚΕΙ ΠΑΙΔΙΑ
ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΘΕΝ ΕΠΕΜΒΑΣΙΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ…… από εκεί και μετά θα αλλάξουν τα πάντα, όπως σας έχω πει.

Μέσα στο καζάνι παιδιά μου, που βράζει, εσείς θα νοιώθετε την ζέστη, οι άλλοι θα καούν !

Παιδιά μου ένα έχω να σας πω για πολλοστή φορά και όχι και τελευταία, μέχρι να γίνουν τα πράγματα …ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ , ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΣΑΣ, ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΣΑΣ, την τελευταία στιγμήν, όπου και αν βρίσκεσθε, να έλθετε εδώ στην κλωσσα, που μαζεύει τα πουλιά της, διότι αυτή η μάνα ξέρει να ζεσταίνει τα παιδιά της με τον καλύτερο τρόπο Τον Θεϊκό, Τον Ουράνιο και με το Αγιον Πνεύμα…….

ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΑΥΤΗ ( Η ΕΛΛΑΣ ) που ……και ποιος δεν θα ήθελε και Θεός να είναι , να ακουμπήσει το κεφάλι του.

Παιδιά μου, όταν θα δείτε τα σημεία που αναφέρονται και στην αποκάλυψη και στους Πατέρες και λέγονται και από τους απλούς ανθρώπους τώρα τελευταία……ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΑΣΗ ( ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ )

Οι τούρκοι θα φύγουν από την Κύπρο ξυπόλητοι με τα παπούτσια δεμένα στους ώμους τους, θα φύγουν νύκτα και θα αφήσουν τα φώτα αναμμένα και τα φαγητά στους φούρνους και στις κατσαρόλες

ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΗ ΟΛΑ, Η ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ


GEWKWN



Το διαβάσαμε από το: ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΗ ΟΛΑ, Η ΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/10/blog-post_16.html#ixzz61CmSa66I

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια