Η πτώχευση της Thomas Cook .. Η μορφή του πολέμου έχει αλλάξει, το ίδιο και οι τακτικές του. Το μόνο που έμεινε ίδιο είναι η αγριότητα του αποτελέσματος.





Η πτώχευση της Thomas Cook χθες, η οποία άφησε χιλιάδες εργαζόμενους στο δρόμο σε συνδυασμό με τους κραδασμούς στον παγκόσμιο τουρισμό και τα γενικότερα προβλήματα που δημιουργεί στη θυγατρική εταιρεία της Condor Airlines στη Γερμανία

Η άνοδος της τιμής του πετρελαίου εξαιτίας της επίθεσης με drones στις εγκαταστάσεις της Aramco
στη Σαουδική Αραβία

Η αδυναμία της Ευρώπης να βρει ρόλο πέρα από την οικονομική ένωση για τα μάτια των Βρυξελλών

Η μετανάστευση ολόκληρων λαών και πολιτισμών διαφορετικής κουλτούρας και θεώρησης

Η αδυναμία των παγκόσμιων ηγετών να επιδείξουν πολιτική ψυχραιμία

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυσμό με τις εκάτοτε πολιτικές αναταράξεις, μου δίνουν την αίσθηση ότι η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Ότι οδεύουμε με γοργούς ρυθμούς σε οικονομική κατάρρευση και πολεμική σύγκρουση. Μόνο που πλέον ότι έζησαν οι πρόγονοι μας, δεν θα έχει καμία απολύτως σχέση με όσα θα βιώσουμε. Η μορφή του πολέμου έχει αλλάξει, το ίδιο και οι τακτικές του. Το μόνο που έμεινε ίδιο είναι η αγριότητα του αποτελέσματος.

Όχι, δεν είμαι μάντης κακών και ούτε θέλω να λάβω το ρόλο της Κασσάνδρας, απλά η προσώπικη μου εκτίμηση είναι τα παραπάνω, η οποία επιβεβαιώνεται όσο βλέπω τις καθημερινές εξελίξεις.

Καλημέρα.


Γιώτα Χουλιάρα



Το διαβάσαμε από το: Η πτώχευση της Thomas Cook .. Η μορφή του πολέμου έχει αλλάξει, το ίδιο και οι τακτικές του. Το μόνο που έμεινε ίδιο είναι η αγριότητα του αποτελέσματος. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/09/thomas-cook_25.html#ixzz60Xl4zZJf

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια