Βουλευτής Ν.Δ. «Δυστυχώς το νερό στην Ελλάδα είναι απαράδεκτα φτηνό»




«Δυστυχώς το νερό στην Ελλάδα είναι απαράδεκτα φτηνό», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου.


«Οι Δήμοι ακόμη δεν κατόρθωσαν να βρουν μια πολιτική στο βασικό θέμα που είναι η τιμολόγηση. Το νερό είναι, δυστυχώς, απαράδεκτα φθηνό,
η σπατάλη του είναι εξωφρενική», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπαδημητρίου, μιλώντας στην Υποεπιτροπή Υδατικών Πόρων της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος.

«Η δε επεξεργασία του είναι σχεδόν σπάνια ακόμη και σε μικρές πόλεις, όπου εκεί θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικά τα πράγματα», συμπλήρωσε.
Οι δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου έφεραν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τονίζει ότι «προμηνύουν αρνητικές εξελίξεις»

Επίσης, η αξιωματική αντιπολίτευση προσθέτει ότι «μετά τις αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, η ΝΔ βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμη δημόσιο αγαθό» και σχολιάζει ότι «παντού βλέπει γύρω της νέα πεδία κερδοφορίας για τους λίγους, νέες επιβαρύνσεις για νοικοκυριά και επιχειρήσεις».


«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο τα δημόσια αγαθά προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας και της οικονομίας», υπογραμμίζει.

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του, απάντησε μέσω δηλώσεων που έκανε στον ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε: «Νομίζω ότι υπάρχει μια πενία στην αντιπολίτευση και στα επιχειρήματα που αναζητούν».

Στην συνέχεια δήλωσε: «Το είπα αυτό σε ένα περιβάλλον συζήτησης πάρα πολύ ενδιαφέρον. Η επιτροπή περιβάλλοντος και οι υποεπιτροπές της κάνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις, διαλογικές με προβληματισμό και είναι κακό να παίρνουμε ένα κομματάκι μια συζήτησης και να νομίζουμε ότι με αυτό μπορούμε να αποκαλύψουμε κάτι».

«Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει θέμα αύξησης των τιμών, αλλά υπάρχει ένα τεράστιο θέμα σπατάλης».

https://hellas-now.com/voyleytis-n-d-dystychos-to-nero-stin-ellada/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια