Ο Όρμπαν τους άφησε με το στόμα ανοιχτό: Τι είπε για μετανάστευση και πράσινη ατζέντα




Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας ήταν ο οικοδεσπότης, στο 3ο Δημογραφικό Συνέδριο που έλαβε χώρα στη Βουδαπέστη.

Αρχηγοί κυβερνήσεων, θρησκευτικοί ηγέτες, εμπειρογνώμονες και οικονομικοί παράγοντες συμμετείχαν στο 3ο Δημογραφικό Συνέδριο που έλαβε χώρα στη Βουδαπέστη.

Παίρνοντας τον λόγο στο συνέδριο, ο Όρμπαν
δήλωσε ότι θέλει να δει αύξηση των γεννήσεων, ενώ απέρριψε αμέσως «τη λύση της παράνομης μετανάστευσης», όπως είπε, ή «το πράσινο επιχείρημα ότι η γη θα είναι καλύτερα με λιγότερες γεννήσεις». Με απλά λόγια, έστειλε την προπαγάνδα της Νέας Τάξης, από κεί που ρθε!

Κατά την ομιλία του στο συνέδριο, ο Όρμπαν είπε: «Θα κερδίσουμε αν καταφέρουμε να οικοδομήσουμε ένα σύστημα οικογενειακής στήριξης, όπου όλοι εκείνοι που είναι έτοιμοι να κάνουν παιδιά θα έχουν ένα εγγυημένο καλύτερο επίπεδο ζωής απ’ ότι αν ζούσαν χωρίς παιδιά. Πιστεύω ότι αυτό είναι το κρίσιμο σημείο. Ενα παιδί θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής».

Στο συνέδριο μίλησαν ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο πρώην Πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ, αλλά και ο Πρωθυπουργός της Τσεχίας Αντρέι Μπάμπις που είπε ότι οι επιπτώσεις της συρρίκνωσης του πληθυσμού είναι εξίσου σοβαρές με εκείνες της κλιματικής αλλαγής, ενώ τάχθηκε κι αυτός κατά της μετανάστευσης.

Ειδικότερα, ο Μπάμπις σημείωσε: «Μπορεί να αναγνωρίσει
κανείς ένα αυτόνομο, καλό κράτος όπου ο πληθυσμός αυξάνεται, αλλά όχι λόγω της μετανάστευσης από ξένες χώρες».

Βλέπουμε πως οι πραγματικά αναπτυγμένες χώρες, ενεργούν με εθνική συνείδηση, και δεν επιλέγουν την μετανάστευση ως λύση στο δημογραφικό. Αντίθετα ζητούν περισσότερες γεννήσεις ντόπιων! Αυτό για το οποίο πολλοί αριστεροί διαφωνούν, είναι κάτι το αυτονόητο, για χώρες που έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται, δίχως όμως να χάνουν την ταυτότητα τους.

Ο Όρμπαν, παλαιότερα είχε δηλώσει πως οι μεταναστευτικές ροές απειλούν τον Χριστιανισμό, πράγμα που αν κάποιος το πεί στην Ελλάδα θα πέσουν όλοι να τον «φάνε». Προειδοποίησε μάλιστα πολλάκις την Ευρώπη, να μην επιλέξει τον δρόμο της μετανάστευσης γιατί στο τέλος θα χάσει την ίδια της την ταυτότητα και θα γίνει μια Μουσουλμανική Ήπειρος.

Δυστυχώς η Ευρώπη δεν…άκουσε, και τώρα πρέπει να αναπροσαρμοστεί και να ανταπεξέλθει όντας πιο έμπειρη.



(φώτο: Eurokinissi)


el.gr



Το διαβάσαμε από το: Ο Όρμπαν τους άφησε με το στόμα ανοιχτό: Τι είπε για μετανάστευση και πράσινη ατζέντα http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/09/blog-post_961.html#ixzz5z1stXSrp

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια