Ολοκληρώνει το ξεπούλημα του "Ελ. Βενιζέλος" ο Κούλης, που ξεκίνησε ο Τσίπρας






Κινείται άμεσα η διαδικασία για την πώληση του 30% του «Ελ. Βενιζέλος» που κατέχει το ΤΑΙΠΕΔ, όπως αποφάσισε το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΥΣΟΙΠ) που συνεδρίασε στο υπουργείο Οικονομικών, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.


Όπως δε επεσήμανε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, «ιδεολογική και πολιτική μας θέση, όπως διαρκώς τονίζουμε, είναι ότι αντιμετωπίζουμε
τις αποκρατικοποιήσεις ως αναπτυξιακό εργαλείο της οικονομίας, αρκεί αυτές να πραγματοποιούνται με όρους απόλυτης διαφάνειας και γνώμονα εν τέλει το δημόσιο συμφέρον. Και όχι μόνον ως μέσο αύξησης των δημοσίων εσόδων.


Η κυβέρνηση,συνεχίζοντας σε μεγαλύτερο μάλιστα βαθμό την...επιτυχημένη συνταγή του "ξεπούλα τα όλα" της προηγούμενης "αριστερής" κυβέρνησης,αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα στην πώληση του 30% του "Ελ.Βενιζέλος".


Είπαμε,δεν θα μείνει πέτρα ελληνική απούλητη λόγω...συνέχειας του κράτους!


Επειδή είμαι σίγουρος πως οι Ζαίοι θα ξεκινήσουν την...αντίσταση,γράφοντας πως ο Κούλης ξεπουλά τη χώρα,αντιγράφω από το ρεπορτάζ:"Η διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση του 30% των μετοχών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών έχει ξεκινήσει από το ΤΑΙΠΕΔ από τις 28 Ιουνίου, με βάση τη σχετική μεταμνημονιακή δέσμευση που έχει αναλάβει η προηγούμενη κυβέρνηση".Το καταλάβατε ή...να το κάνω και κακάκια?


Κατά τα άλλα "βγήκαμε από τα μνημόνια".Ναι,βγήκαμε...με την υποχρέωση να ξεπουλήσουμε κάθε κόκκο άμμου της χώρας στους δανειστές!
https://anemosantistasis.blogspot.com/2019/09/blog-post_945.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια