270 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΝΑ…ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ





Την πραγματικά εντυπωσιακή είδηση που δείχνει και το μέγεθος του προβλήματος ότι σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Türkiye και σύμφωνα με αναφορές της Γενικής Τουρκικής Ασφάλειας 270 χιλιάδες λαθρό επισημάνθηκαν να επιδιώκουν να περάσουν στην Ελλάδα, ενώ τα κύματα προς την χώρα μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.


Το χαρακτηριστικό είναι πως η μεγαλύτερη ομάδα
λαθρό που επιδιώκει να περάσει στην Ελλάδα όπως καταγράφηκαν από τουρκικές αρχές είναι οι Αφγανοί, με 117 χιλιάδες 437 άτομα. Ακολουθούν οι Πακιστανοί με 43 χιλιάδες 204 άτομα, δηλαδή από δυο κράτη με φανατικούς μουσουλμάνους που δεν είναι σε εμπόλεμη κατάσταση για να θεωρηθούν πρόσφυγες πολέμου.



Ακολουθούν οι Σύριοι με 29 χιλιάδες 796 άτομα, οι Ιρακινοί με 8 χιλιάδες 404 άτομα, οι Παλαιστίνιοι με 8 χιλιάδες 168 άτομα και οι Ιρανοί με 5 χιλιάδες 491 άτομα. Δεν δόθηκαν στοιχεία για αφρικανικής καταγωγής παρά του ότι είναι γνωστό πως Σομαλοί, Μαροκινοί, Λίβυοι και άλλοι, βρίσκονται επίσης σε τουρκικό έδαφος επιδιώκοντας να περάσουν στην Ελλάδα.

Με αυτή τη συνοπτική εικόνα αντιλαμβάνεται κανείς σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε και αντί να ληφθούν αποτελεσματικά και ίσως σκληρά μέτρα αντιμετώπισης αυτής της εισβολής, οι ιθύνοντες στην Αθήνα μάλλον δεν έχουν καταλάβει τίποτα και κατά πάσα πιθανότητα… σφυρίζουν αδιάφορα.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr



Το διαβάσαμε από το: 270 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΝΑ…ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/09/270.html#ixzz60LWy143N

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια