13 Αυγούστου 2019

MKO Η Μεγαλύτερη Μπιζνα Στην Ευρώπη Απο Τους Άπλυτους Αριστερούς Εδώ Και 10χρόνια.


Πλούτισαν απίστευτα με τα τόσα δις που ο ηλίθιος ευρωπαϊκός μηχανισμός και η γραφειοκρατία βγάζει απλά για να μην ασχολείται αποδοτικά με το πρόβλημα. Μόνο τα 2,6 δις που έχει δώσει στην Ελλάδα έχουν κάνει τόσους άχρηστους πλούσιους... Και συνεχίζουν. Η μεγαλύτερη εισβολή μουσουλμάνων και Αφρικανών στην ιστορία της Ευρώπης και έγινε εν καιρό ειρήνης. Έκανε 1000 χρόνια να στρώσει αυτή η ήπειρος και να δώσει σε όλη τη γη τις αρχές της και τώρα την κάνουμε οι νεότεροι μπαχαλο.
Γιατί όλοι πρέπει ντε και καλά να κατακλύζουν την Ελλάδα και την Ιταλία;Γκομώσαμε στη Μεσόγειο,δεν χωράμε άλλους λέμε...Πάρτε τους οι Βόρειοι άμα θέλετε.

σκέφτομαι εδώ και καιρό, μόλις πουληθεί κάποια μικρή περιουσία που έχω από τους γονείς μου να αγοράσω κάτι έξω και να φύγω από αυτό το μπου....λο. Κοίταζα λοιπόν αγγελίες σπιτιών σε πολλά μέρη στον κόσμο που μ'αρέσουν και έριξα και μια ματιά στην Αμερική περισσότερο από περιέργεια .... σε πληροφορώ, ότι εκεί, έχουν παντού, συγκροτήματα συνόλου μονοκατοικιών ή διαμερισμάτων φτιαγμένα σα "χωριά". Με τα πάντα μέσα. Καταστήματα τροφίμων, πισίνες, γυμναστήρια, μπαρς, καφετέριες, κ.λ.π. και είναι κλεισμένα μέσα σε τεράστιους μαντρότοιχους που ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι φυλάνε σαν αστακοί!!!! Αυτά τα σπίτια μου εμφάνιζε ως "καλά" και κυρίως....ως "ασφαλή"!! Δεν χρειάζεται να βγεις για κανένα λόγο. Με έπιασε φρίκη! Ένιωσα φυλακισμένος και εγκλωβισμένος ήδη που τα έβλεπα.....αυτά για τη μεσαία τάξη, τους νοικοκυραίους που λέμε. Οι πιο πάνω όπως ο Γκιρ στα δικά τους απέραντα στρέμματα-χωριά και οι πιο κάτω σε λυόμενα/προκάτ ή διαμερίσματα άθλια στις πόλεις όπως τα βλέπουμε στις ταινίες.....Και πάνε και πουλάνε μούρη που; στη Μεσόγειο ρε φίλε .... στη Μεσόγειο! Δε φεύγω από Μεσόγειο να χαλάσει ο κόσμος. Καμιά Ιταλία ή Ισπανία με βλέπω . Όλοι οι άλλοι είναι ΟΥΓΚΑΝΑ λοβοτομημένα

αναγνωστης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου