Εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο οδήγησης των Ελλήνων αδειούχων ηγετικά στελέχη του ISIS






Πολύ εντυπωσιασμένοι από τον τρόπο που οδηγούν οι Έλληνες στους αυτοκινητόδρομους της χώρας δηλώνουν ηγετικά στελέχη του ISIS, μετά από βίντεο έφθασε στα χέρια της οργάνωσης από την έξοδο των εκδρομέων του Δεκαπενταύγουστου.


«Μα τον Αλλάχ τον Μεγαλοδύναμο,
αυτοί είναι πιο τρελοί από μας», φέρεται να είπε με θαυμασμό υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης μετά την παρακολούθηση του βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται Έλληνες οδηγοί να εγκαταλείπουν τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

«Δηλαδή, τι να πρωτοθαυμάσουμε. Τις σφήνες που κάνετε με ιλιγγιώδη ταχύτητα αγνοώντας κάθε κανόνα κυλκοφορίας; Το θάρρος σας όταν προσπερνάτε χωρίς φλας νταλίκα που προσπερνάει άλλη νταλίκα; Την τόλμη σας να χρησιμοποιείτε τις λωρίδες έκτακτης ανάγκης σαν κανονική λωρίδα κυκλοφορίας για να περνάτε από δεξιά;»

«Είναι σαν να έχετε κυρήξει τζιχάντ στον ΚΟΚ» πρόσθεσε.

Όπως παραδέχεται, ούτε οι κομάντο αυτοκτονίας της οργάνωσης δεν θα τολμούσαν να κάνουν αυτά που γίνονται στους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους.


«Μα τα γένια του Προφήτη, είμαστε εντυπωσιασμένοι. Αν είχαμε χίλιους Έλληνες οδηγούς, ίσως να μη χάναμε και να μπορούσαμε να συνεχίσουμε να σπέρνουμε τον τρόμο απ’οπου περνάμε» κατέληξε.

https://katohika.gr/ellada/entiposiasmenoi-apo-ton-tropo-odigisis-ton-ellinon-adiouxon-igetika-stelexi-tis-isis/?fbclid=IwAR14piVw5SUxwrwKwrRpqBFSku-CaMrnVX_WQScN0-FpgMzaQvTLFWib-pA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια