Θα πούμε το νερό, νεράκι: Δεν θα σας αρέσει αυτό το νέο





Οι επιστήμονες έχουν δημιουργήσει κρέας εργαστηρίου.


«Ειδικοί» αναλυτές και «γευσιγνώστες» θεωρούν ότι αυτά τα εργαστηριακά κρέατα είναι καλά για την υγεία μας και ότι για λόγους οικολογίας πρέπει να σταματήσουμε να σκοτώνουμε ζώα.

Σε λίγο καιρό θα τρώμε μόνο μεταλλαγμένα και μάλιστα σε μικρές ποσότητες;

Στο el σας έχουμε ενημερώσει πολλές φορές για τα τεχνητά κρέατα.
Ήρθε κάτι νέο όμως που ταράζει τα νερά. Στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Σαν Φρασίσκο, αεροδρόμιο εφαρμόζει μια «οικολογική ατζέντα» που δεν μας αρέσει καθόλου. Οι πελάτες δεν μπορούν να αγοράσουν μικρά πλαστικά μπουκάλια. Μπορούν να επαναχρησιμοποιήσουν τα δικά τους δοχεία και να τα γεμίσουν…. με το νερό από τα μηχανήματα του αεροδρομίου ΜΟΝΟ.



ΚΑΛΟ;

Για όσους ανησυχούν ότι δεν υπάρχει αρκετό πόσιμο νερό στον πλανήτη: Οι επιστήμονες βρήκαν, κάτω από τους ωκεανούς!!

Σύντομα το κόλπο του αμερικανικού αεροδρομίου, θα εφαρμοστεί παντού και φυσικά σε μεγαλύτερο βαθμό. Θέλετε φαγητό; Μόνο αν είστε καλοί και υπάκουοι πολίτες του Παγκόσμιου κράτους, θα πάρετε (μια καλοψημένη εργαστηριακή μπριζόλα).
Διψάτε; Αν είστε καλοί και υπάκουοι πολίτες, θα πάρετε το εγκεκριμένο νερό των μηχανημάτων.
Ας φανταστούμε το μέλλον που θέλουν: Δεν υπάρχει πουθενά κανονικό φαγητό και σε μεγάλες ποσότητες όπως τώρα και οι βρύσες μας δεν τρέχουν νερό.
Σημείωση: Προωθούν την οικολογία και το πλαστικό φαγητό σε εμάς, αλλά οι ίδιοι κρατάνε για τους εαυτούς τους, πάντα τα πιο καλά προϊόντα. Παράδειγμα αποτελεί ο ζάμπλουτος ηθοποιός Ντικάπριο ο οποίος δήθεν πολεμάει για τον καλό του περιβάλλοντος αλλά ο ίδιος έχει αμέτρητα αυτοκίνητα και γιοτ αναψυχής στην κατοχή του, αλλά αυτά δεν….. ρυπαίνουν αφού δεν είναι του… απλού λαού.
Γιώργου Φαρμάκη
el.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια