ΠΡΟΣΟΧΉ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΉ!!




ΠΡΟΣΟΧΉ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΉ!!

Πριν λίγη ώρα μας ήρθε ένα μήνυμα για ένα "κύριο" που σακατεψε στο ξύλο τα σκυλιά της περιοχής!

Με βάση αυτά που είπε λοιπόν αυτός μάγκας κατεβαίνει καθημερινά βόλτα με τα σκυλί του και επειδή θεωρεί ότι τα αδέσποτα θα τον ενοχλήσουν τα σακατευει στο ξύλο έτσι και σήμερα έκανε το ίδιο!!Σήμερα όμως υπήρχε μια γυναίκα που το είδε και έπεσε επάνω στα σκυλιά για να τα σώσει και φυσικά χτύπησε και εκείνη!Όταν τον ρώτησαν γιατί το κάνει αυτό έχεις και σκυλί άρα τα αγαπάς τα σκυλιά αυτός απάντησε αυτά να ψοφήσουν και αύριο θα κατέβω με μαγκούρα και θα τα σακατεψω!
Πάλι καλά αυτήν την φορά υπήρχαν άτομα
που δεν τον άφησαν έτσι μαζί με την γυναίκα που την χτύπησε και κάλεσαν την αστυνομια!Μισή ώρα μετά αφού ήρθαν ο κύριος είχε φύγει φυσικά και τελικά τους είπαν ότι έπρεπε να καλέσουν το λιμενικό!!
Εδώ θα θέλαμε να πούμε ότι ήρθε ο καιρός και ο Δήμος να ανοίξει επιτέλους τα μάτια του που ονομάζουν όλα τα σκυλιά επιθετικά και να ψάχνουν καλύτερα γιατί ένα σκυλί μπορεί να επιτεθεί σε κάποιον και να μην τα μαζεύουν όλα με το παραμικρό!Αναρωτιόμαστε λοιπόν γιατί έχουν μαζευτεί από τον Δήμο "επιθετικά" σκυλιά σε εκείνη την περιοχή αν ψάξανε μήπως τα ίδια έχουν πέσει θύματα επίθεσης από δίποδα όπως αυτόν τον μάγκα!
Έχουμε ξεκινήσει με τους δύο μάρτυρες να γίνουν όλα τα διαδικαστικά για να τιμωρηθεί!Φυσικα πρέπει να γίνει έλεγχος για το αν κακοποιεί και το σκυλί του!Εάν υπάρχει κάποιος ακόμα που είδε τι έγινε παρακαλούμε να μας στείλει μήνυμα!
Αυτοί οι "άνθρωποι"είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία,από ότι είδαμε πέρα από τα σκυλιά χτύπησε την γυναίκα που πήγε να σώσει τα σκυλιά και αύριο μεθαύριο μπορεί να χτυπήσει και ένα παιδί που τον ενοχλεί!
Η ΣΙΩΠΉ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΉ!




Πηγή: "Αίσωπος" Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας


Το διαβάσαμε από το: ΠΡΟΣΟΧΉ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΉ!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/08/blog-post_447.html#ixzz5wSZnZlTk

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια