Το μεγαλύτερο δίκτυο παιδεραστών στην Ιστορία, 70.000 μέλη, καθώς και αρχηγοί κρατών.






Το μεγαλύτερο δίκτυο παιδεραστών στην Ιστορία, 70.000 μέλη, καθώς και αρχηγοί κρατών.
Σημ: Το κείμενο παρουσιάζει τις κινήσεις για την σύλληψη παιδεραστών σε βάθος χρόνου. Απλά τώρα “έσπασε το απόστημα” και μπορούμε να τις έχουμε συγκεντρωτικά.

Εκατομμύρια άνθρωποι διαβάζουν τις ειδήσεις σήμερα, το δίκτυο των παιδεραστών «έσπασε» ή το προηγούμενο άρθρο σχετικά με το πώς το FBI έκανε επιχειρήσεις για αρκετές εβδομάδες, συλλαμβάνοντας δεκάδες χιλιάδες.
Εκείνοι που το διάβασαν νόμιζαν ότι ήξεραν, νόμιζαν ότι είχαν όλη την ιστορία, αλλά όπως συμβαίνει συχνά, η αλήθεια πηγαίνει πολύ μακρύτερα.

Όταν οι Veterans Today συνέδεσαν την δολοφονία του Δικαστή του Ανώτατου Δικαστηρίου Anthony Scalia με μια εκστρατεία εκβιασμού στο Λευκό Οίκο και μια περίεργη ιστορία που αφορούσε το Ίδρυμα Keshe, κατέστη σαφές ότι οι υψηλότερα ιστάμενοι και οι πιο ισχυροί στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, ήταν στο δίκτυο τελετουργικής παιδικής κακοποίησης σε τεράστια κλίμακα.

Η σημερινή ιστορία είναι μια ακόμα πτυχή αυτών. Η ανάμειξη των VT άρχισε το 1991, όταν οι βασικοί υπάλληλοι των VT εργάζονταν για τις υπηρεσίες πληροφοριών της Αμερικής.
Ένας υψηλόβαθμος υπάλληλος των Ρεμπουπλικανών προσέγγισε την CIA ισχυριζόμενος ότι ο πρόεδρος George H.W. Ο Μπους δεχόταν εκβιασμό. Λέγεται ότι ο Πρόεδρος ήταν σε πολιτικό έρανο στο Σάιντ Λούις, όπου, άγνωστοι στον Πρόεδρο, κορυφαίοι δωρητές εκστρατειών του GOP (Great Old Party) είχαν σεξουαλικές επαφές με νεαρούς, μερικοί από τους οποίους είχαν αποστασιοποιηθεί από το Boys Town στην Νεμπράσκα του φημισμένου πατέρα Flanagan.

Οι φήμες έγιναν κάτι περισσότερο από φήμες, όταν ο Μπους ανέλαβε καθήκοντα και έφερε μαζί του, σύμφωνα με έναν υψηλόβαθμο πληροφοριοδότη του Λευκού Οίκου, έναν στρατό παιδεραστών Νεοκόν και "nancyboys" που έθεσαν τον τόνο για τα 8 χρόνια των καταπιεσμένων πολιτικών ελευθεριών, και των πιο βρόμικων πολέμων στην ιστορία της Αμερικής.

Η πόρτα των αποκαλύψεων δεν άνοιξε πάλι μέχρι που ο Ιρανός φυσικός, Mehran T. Keshe ήρθε σε μας (στους VT) με τη δική του ιστορία. Μετά προσκλήθηκε στο Βέλγιο, με τη χορηγία της Βασιλικής οικογένειας, ο Keshe συναντήθηκε με τον διαδικτυακό γκουρού Sterling Allen και τον βέλγο "fixer" (καταφερτζή που καταφέρνει τα πάντα) Dirk Lauressens.
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέστη σαφές ότι δεν ήταν εκεί επισκέπτης αλλά φυλακισμένος, και έχει πέσει μέσα σε ένα δίκτυο παιδεραστών που ελέγχει τη δημόσια ζωή στο Βέλγιο και τις Κάτω Χώρες, ελέγχει τις εταιρείες, τα δικαστήρια και την αστυνομία και το κάνει μάλλον δημοσίως και φανερά.

Με την ιστορία του Keshe, εντοπίσαμε τον Sterling Allen, μέσω των δοσοληψιών του με τη Βασιλική Οικογένεια του Βελγίου, την ανάκριση του από το FBI, στην κατάσχεση των υπολογιστών του και τελικά το τι πραγματικά έκανε στη ζωή. Ήταν webmaster για ένα τεράστιο δίκτυο παιδεραστίας που προμήθευε παιδιά σε μέλη μυστικών κοινωνιών που ελέγχουν την καθημερινότητά μας μέσω της καταστολής και απόκρυψης της τεχνολογίας και της διεξαγωγής ατελείωτων πολέμων.
Από το NBC:
"Ο μεγάλος δακτύλιος παιδεραστίας έσπασε, σώθηκαν 230 παιδιά”
"Ένα δίκτυο παιδεραστίας στο Διαδίκτυο με έως και 70.000 μέλη - που θεωρείται ότι είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο – και έχει αποκαλυφθεί από την αστυνομία, δήλωσε αξιωματούχος ασφαλείας την Τετάρτη.

"Η ευρωπαϊκή αστυνομική υπηρεσία Europol δήλωσε ότι "η επιχείρηση διάσωσης "είχε εντοπίσει 670 ύποπτους και ότι 230 κακοποιημένα παιδιά σε 30 χώρες βρίσκονταν ασφαλή και αναμένεται να βρεθούν περισσότερα παιδιά, ανέφερε η Ευρωπόλ.
Έχει εντοπιστεί ένα δίκτυο παιδεραστίας, 70.000 ατόμων, και έχουν συλληφθεί εκατοντάδες, ένας οργανισμός που λειτουργεί στο διαδίκτυο, με επίκεντρο την Ελεύθερη Ενεργειακή Κοινότητα, συμπεριλαμβανομένων ιστότοπων που λειτουργούν από το Παρίσι, τις Κάτω Χώρες και το Βέλγιο.

Αυτό που δεν λέγεται είναι ότι αυτή η ίδια οργάνωση, γνωστή και ως Κόκκινος Κύκλος, λειτουργεί μέσα σε μυστικές κοινωνίες σε όλο τον κόσμο όπως:
· Bilderberg
· St. Hubertus
· Federalist Society
· Knights of Malta (Rome, not KMFAP in Budapest)
· Council on Foreign Relations
· Federal Reserve Bank
· NATO
· Royal Families of Belgium and Netherlands
· SCOTUS (Supreme Court of the United States)
Μεγάλο μέρος αυτής της ιστορίας περιστρέφεται γύρω από τον Mehran T. Keshe, του οποίου οι σχετικές με το πλάσμα αμυντικές τεχνολογίες, απειλούν τη στρατιωτική εξισορρόπηση της εξουσίας, απενεργοποιώντας αμερικανικά stealth drones και αφήνοντας ακόμη και ένα καταδρομικό AEGIS να επιπλέει νεκρό στη Μαύρη Θάλασσα.
Αντιμέτωπος με τον Keshe και καταδικασθείς για παιδεραστία Sterling Allen, πρώην host στο Rense Radio, που τώρα εκτελεί ποινή ισόβιας κάθειρξης, λέγεται ότι έδωσε τους κωδικούς κρυπτογράφησης που επέτρεψαν στο FBI να καταλάβει την ολλανδική βάση.
Από το NBC
:
"Ο ιστότοπος λειτουργεί από ένα διακομιστή με έδρα τις Κάτω Χώρες και, στην ακμή του, είχε μέχρι και 70.000 μέλη παγκοσμίως", πρόσθεσε.
"Προσπάθησε να λειτουργήσει ως φόρουμ μόνο για συζήτηση, όπου οι άνθρωποι θα μπορούσαν να μοιραστούν το σεξουαλικό ενδιαφέρον τους με νεαρά αγόρια χωρίς να διαπράξουν συγκεκριμένα αδικήματα, λειτουργώντας έτσι" κάτω από το ραντάρ "της αστυνομικής προσοχής", δήλωσε η Ευρωπόλ.
Η αστυνομία διείσδυσε την περιοχή
Η δήλωση της Ευρωπόλ ανέφερε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και η αστυνομία της Αυστραλίας διείσδυσαν στην περιοχή για να εντοπίσουν τα μέλη που αντιπροσώπευαν τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τα παιδιά. Η αστυνομία επίσης μερικές φορές παρουσιαζόταν ως παιδιά online ως μέρος της έρευνας.

Οι αρχές επιβολής του νόμου από 13 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, της Αυστραλίας, του Καναδά, της Ιταλίας, της Ισπανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, συμμετείχαν στην υπόθεση, ανέφερε η Ευρωπόλ.
Η δήλωση ανέφερε ότι οι αναλυτές της Ευρωπόλ είχαν σπάσει τα χαρακτηριστικά ασφαλείας ενός βασικού σέρβερ ηλεκτρονικών υπολογιστών στο κέντρο του δικτύου, ο οποίος αποκάλυψε την ταυτότητα των ύποπτων παιδεραστίας

Και, μετά τη σύλληψή του, ο ολλανδός διαχειριστής του φόρουμ βοήθησε την αστυνομία να σπάσει τους κώδικες κρυπτογράφησης που κάλυπταν την ταυτότητα των χρηστών, επιτρέποντας στην αστυνομία να ξεκινήσει τις μυστικές έρευνές της.
"Στη συνέχεια, η Europol εξέδωσε περισσότερες από 4.000 εκθέσεις πληροφοριών σε αστυνομικές αρχές σε περισσότερες από 30 χώρες της Ευρώπης και αλλού, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψη υπόπτων και τη διασφάλιση των παιδιών", δήλωσε η Ευρωπόλ.
Τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Ιρανός φυσικός Mehran T. Keshe συναντήθηκε με το FBI στη Ρώμη, μια συνάντηση που κανόνισαν οι VT. Από πηγή στην Ευρωπόλ:

Οφείλεται στους Βετεράνους Σήμερα (VT) το ότι η υπόθεση αυτή μπόρεσε να προωθηθεί.
"Ήταν η πληροφορία του Keshe που δόθηκε στο FBI στην Ιταλία που οδήγησε στην κατάσχεση του υπολογιστή του Sterling Allan τον Ιανουάριο του 2016, που οποία οδήγησε τον Ομπάμα και τον Λευκό Οίκο να πάρει τα αρχεία που συνέδεαν τον
Αυτό εξηγεί γιατί ο Hollande (τέως Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας) φοβόταν πως είχαν βρει την σύνδεσή του με το δίκτυο κακοποίησης παιδιών στη Γαλλία, μέσω του Βελγίου.
Ο Abdessalem (Υπουργός Εξωτερικών της Τυνησίας) διακινήθηκε από το FBI, οπότε ο Hollande μπορούσε να μείνει στην εξουσία, να υπογράψει την tafta και πολύ περισσότερο να επιτρέψει την αμερικανική στρατιωτική παρουσία στη Γαλλία, πράγμα το οποίο, τώρα στρέφεται εναντίον του ...

Αυτό εξηγεί γιατί η αμερικανική στρατιωτική μονάδα κοντά στο Μιλάνο βρισκόταν πίσω μας για να δούμε τι είχαμε στην καβάντζα εναντίον του Bibi (Netanyahu) και του Hollande ... τώρα που έχουν τον Hollande, τον πιέζουν ασφυκτικά, ασκώντας πίεση στον Σαρκοζί, το δεξί χέρι του Bibi (Νετανιάχου).
Έτσι, αυτό που ξεκίνησε με εκατό συλλήψεις, όταν ξεφλουδίσετε τα επίπεδα, περιλαμβάνει τις γαλλικές εκλογές, ακόμη και την πρόσφατη επίθεση Bataclan στο Παρίσι, που τώρα συνδέεται, άν μπορείτε να το φανταστείτε, με έναν πληροφοριοδότη της αστυνομίας που μπήκε λαθραία στη Γαλλία μέσω της Ιταλίας από την Τυνησία και τώρα λειτουργεί μια ιστοσελίδα anti-Keshe.
Γιατί μισούν τον Keshe;
Σημ. μτφρ: Τον μισούν γιατί με την τεχνολογία του (που τώρα έχουν οι Ρώσοι) έχει αχρηστέψει την τεχνολογία stealth των ΗΠΑ, και μπορεί να ακινητοποιήσει τα αμερικανικά πολεμικά…
Βόμβες Pedofilia
- Ο ασθενής κόσμος της «ελίτ»:
· Obama, Clinton, Podesta, Soros, Epstein, Alefantis — All Connected to Pedophilia Claims by 'Podesta Emails'
· Satanic Pedophilia Network Exposed in Australia — It Starts at the TOP, Just Like in the USA and UK
· Dozens of UK Politicians Investigated in Massive Pedophilia Ring
· The Orange County Pedophilia Ring is Protected - Dozens of Missing Children, Investigators 'Suicided'
· Queen Elizabeth Found Guilty in Missing Children Case -- Whistle Blowers Incarcerated, While She is Free
· George Bush Pedophile Sex Ring and Blackmail of Congress
· Slave Children Forced to Have Sex With 'Royalty, Politicians, Academicians' — Bill Clinton Also Visited the Villa







«Συνωμοσία της σιωπής» - το απαγορευμένο / απρογραμμάτιστο ντοκιμαντέρ του καναλιού Discovery που εκθέτει την παιδεραστία στα υψηλότερα επίπεδα κυβέρνησης
video https://www.youtube.com/watch?v=sQHrbJPhus4
Πηγή: http://humansarefree.com/2016/11/exclusive-largest-pedophile-ring-in.html?utm_campaign=shareaholic&utm_medium=facebook&utm_source=socialnetwork&m=0
Μτφρ: Ιουλιανός Βουδούρης



Το διαβάσαμε από το: Το μεγαλύτερο δίκτυο παιδεραστών στην Ιστορία, 70.000 μέλη, καθώς και αρχηγοί κρατών. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/08/70000.html#ixzz5xKWhtJDj

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια