Πρόεδρος Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, Ναΐμ Ελγαντούρ: "Θα ψηφίσουμε όλοι Τσίπρα για να μην βγει η Δεξιά" (βίντεο)










γράφει ο John Hoston





Η χθεσινή δήλωση του προέδρου της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας (η οποία κατ' αποκλειστικότητα αφορά τους αλλοεθνείς & ουδεμία σχέση έχει με την Θράκη) ήταν αποκαλυπτική: θα ψηφίσουμε όλοι Τσίπρα, για το μέλλον των παιδιών μας".






Η δήλωση αυτή θα ήταν μια αθώα & αδιάφορη δήλωση αν προήρχετο από οιονδήποτε άλλο πολίτη της χώρας, καθώς δεν θα είχε καμία βαρύτητα
και η μόνη ερμηνεία που θα μπορούσε να της αποδοθεί για το "όλοι Τσίπρα για το μέλλον των παιδιών μας", σε μια αφελή πίστη στο πρόσωπο του ηγέτη της φακής @atsipras & πως ο πληθυντικός ήταν μια απλή προτροπή.






Η θέση του όμως καθιστά αυτή την δήλωση, απόδειξη συναλλαγής μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Μουσουλμανικής ένωσης, αφού η προτροπή του προέδρου δηλώνει πως πρόκειται για γραμμή που θα τηρήσουν απαρέγκλιτα όλοι τους.






Αυτού του τύπου τα deals είναι γνωστά εδώ και δεκαετίες αφού η αριστερά ανέκαθεν τμηματοποιούσε τους ψηφοφόρους της σε "voting blocks", δηλαδή σε διάφορες κοινωνικές ομάδες (φυλής, θρησκείας, σεξουαλικού προσανατολισμού κ.ο.κ) με τις οποίες συναλλάσσεται για ειδική μεταχείριση και προνόμια με αντάλλαγμα την μαζική ψήφο. Από αυτό πηγάζει άλλωστε η πρεμούρα της αριστεράς με τον "δικαιωματισμό", όσο πιο πολύ μπορεί να έχει διαιρεμένη την κοινωνία, εφευρίσκοντας όλο και μικρότερες ομάδες, τις οποίες εν συνεχεία ελέγχει, τόσο πιο εγγυημένα τα "σίγουρα κουκιά" που θα αποφέρουν τα εκάστοτε voting blocks.






Θεμιτό; Εννοείται πως όχι. Πρόκειται για την πιο βρώμικη κακοποίηση των δημοκρατικών διαδικασιών πριν από την νοθεία. Όμως σε αντιδιαστολή με την νοθεία, αυτή η πρακτική τραυματίζει την κοινωνία, καθώς οι διαιρέσεις άπαξ και υποστηριχθούν, παγιώνονται.






Όχι
ότι τους νοιάζει δηλαδή...






Αυτό όμως που θα πρέπει να διερωτηθεί ο Έλληνας ψηφοφόρος για το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι το εξής: έχει το δικαίωμα κάποιος που ήρθε στην Ελλάδα απρόσκλητος, να μπορεί να αποφασίζει για το μέλλον των *ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ* παιδιών, εις βάρος των δικών σου, με δική σου χρηματοδότηση; Διότι περί αυτού πρόκειται και η τεκμηρίωση βρίσκεται παραπάνω: η μουσουλμανική κοινότητα δεν αντιλαμβάνεται εαυτόν ως Έλληνες πολίτες, αλλά ως μουσουλμανική κοινότητα (λάθρο) μεταναστών εν Ελλάδι. Και θα ψηφίσουν για ειδικά προνόμια & επιδόματα με τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ λεφτά.






Αυτό θα πρέπει να σκεφτείς εσύ, που θα πληρώσεις φόρους και σκέφτεσαι να το ρίξεις στην αριστερά.


Γιατί η αριστερά φτιάχνει πάντα τους κομματικούς και τα voting blocks τους για να μπορεί να έχει εγγυημένη τη στήριξή τους.






Οι υπόλοιποι;






Με το δελτίο. Για να εξαρτώνται...



diodotos

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια