Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια χυδαία δικτατορία






Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια χυδαία δικτατορία

Η μη αιρετή από την κοινωνία θέση του Προέδρου της Κομισιόν της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει περισσότερη εξουσία από οποιονδήποτε πρόεδρο η πρωθυπουργό οποιασδήποτε χώρας της Ένωσης. Δε θα κάτσω να αναλύσω το γεγονός αυτό. Όποιος δεν έχει ψιλιαστεί ακόμη και τώρα τι παίζεται, ας διαβάσει το άρθρο 28 του Συντάγματος και ας ψάξει να βρεί ποιές ακριβώς είναι οι αρμοδιότητες και οι εξουσίες της κομισιόν της ΕΕ.
Κι ας αναλογιστεί ποιό είναι το αμείλικτα αναπόφευκτο συμπέρασμα αυτών των δύο.

Αυτό που είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο, είναι ότι οι ευρωβουλευτές έχουν ολόκληρες τάξεις μεγέθους λιγότερη εξουσία από την πρόεδρο της κομισιόν. Οι ευρωβουλευτές, ακόμη και με 100% ομόφωνη απόφαση δεν έχουν θεσμικό τρόπο να ακυρώσουν έναν νόμο της ΕΕ. Τι έξουσία έχει άραγε αυτός που μπορεί μόνο να επικυρώσει τα έτοιμα και σερβιρισμένα και δεν έχει την ισχύ να ακυρώνει και να ανακαλεί αποφάσεις; Καμιά. Η αψήφιστη πρόεδρος όμως, μπορεί. Η πρόεδρος ΔΕΝ μπορεί να απολυθεί από μέλη του φερόμενου ως κοινοβουλίου της ΕΕ. Όμως αυτή, αποφασίζει και διατάσσει, πρακτικά ό,τι της περάσει από το μυαλό...

Η πρόεδρος της κομμισιόν, Ursula Gertrud von der Leyen "εκλέχθηκε" με συντριπτική πλειοψηφία του 100% αφού ήταν η μία και μοναδική υποψήφια στο στημένο μαγαζάκι που λέγεται ΕΕ. Η πρόεδρος von de Leyen, είναι γνωστή στη χώρα της αποκλειστικά και μόνο για τη συνεχή της εμπλοκή σε διαφθορά και σκάνδαλα. Η πρόεδρος στη χώρα της ήταν καμμένο χαρτί. Αλλά η πρόεδρος έχει να δώσει ακόμη κατιτίς παραπάνω στο συστημα που την ταίζει. Κι έτσι το κλειστό μαγαζάκι της ΕΕ την διόρισε παραβιάζοντας χωρίς ντροπή κάθε δεοντολογικό κανόνα.

Στη Βόρειο Κορέα είναι τουλάχιστον ειλικρινείς. Σου λέει δικτατορία είμαστε.
Στη κομμουνιστική Ρουμανία όπου σε έσφαζαν μετά από βασανιστήρια γιατί τόλμησες να ψελίσεις κάποια λέξη, τουλάχιστον είχαν κάνα δυό παραπάνω υποψήφιους,
έτσι ώστε να υπάρχει η ψευδαίσθηση της ύπαρξης επιλογής.
Στη Γερμανία του Χίτλερ και την Κινεζική αυτοκρατορία του Μάο, η στη Σταλινική κόλαση, αποφασίζει τα πάντα ο ισόβιος Θεός-Αυτοκράτορας και άρα, τουλάχιστον δεν υπήρχε αυτή η απύθμενη υποκρισία που υπάρχει στην ΕΕ.
Στη Βενεζουέλα μπορεί να υπάρχει ένα άκρως και απίστευτα ανίκανο πολιτικό προσωπικό που κυβερνά, αλλά τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι ήταν επιλογή της πλειοψηφίας της κοινωνίας. Και άρα, με γειά της, με χαρά της.

Όχι όμως στην Ευρωπαϊκή ένωση. Στον ολοκληρωτισμό της ΕΕ, μια δράκα πρώην φασιστών και πρώην κομμουνιστών μαζί με τα συναιτεράκια τους στα λόμπυ συγκεκριμένων μεγάλων, διεφθαρμένων πολυεθνικών, αποφασίζουν ποιός θα εκτελεί τις εντολές τους.
Κι αν δε σας αρέσει, ξυδάκι.

Εκτός κι αν κάνουμε κάτι για να ξεχαρβαλώσουμε ολοκληρωτικά κι ανεπιστρεπτί αυτό το τερατώδες ανελεύθερο μόρφωμα.


stavroskatsoulis



Το διαβάσαμε από το: Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια χυδαία δικτατορία http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/07/blog-post_5610.html#ixzz5vFraBt2X

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια