Είναι βαριά άρρωστη η Ανγκελα Μέρκελ;




Δεν έχουν τέλος οι φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μέρκελ, η οποία μετά από τρία συνεχόμενα περιστατικά, «ξαναχτύπησε».

Αναδημοσίευση από: in.gr


Δεν έχουν τέλος οι φήμες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Ανγκελα Μέρκελ, η οποία μετά από τρία συνεχόμενα περιστατικά, «ξαναχτύπησε».


Συγκεκριμένα η καγκελάριος της Γερμανίας εθεάθη χτες κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της εκλεκτής της, Ανεγκρέτ Κραμπ Καρενμπάουερ, να κοιμάται όρθια.


«Έκλεινε τα μάτια για δευτερόλεπτα, φαινόταν σαν να χανόταν», σχολιάζει το επίμαχο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδα «Bild».


Μάλιστα ο φακός δεν την απαθανάτισε μόνο μία φορά να έχει κλειστά τα μάτια, αλλά πολλές, ενώ τα διεθνή μέσα ανέφεραν πως το πιθανότερο είναι η καγκελάριος να επηρεάστηκε από την ζέστη, καθώς στο Βερολίνο είχε καύσωνα.








Πάντως η εικόνα της καγκελαρίου προκάλεσε για ακόμη μία φορά έντονη ανησυχία, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως ο φακός έπιασε τρεις φορές την Άνγκελα Μέρκελ να τρέμει δημοσίως και να μην μπορεί να συγκρατήσει τον εαυτό της.


Το πρώτο σημειώθηκε κατά την τελετή υποδοχής του νέου Ουκρανού Προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι ενώ το δεύτερο σε τελετή στο υπουργείο Δικαιοσύνης.


Το τρίτο περιστατικό στο οποίο η Μέρκελ εθεάθη να τρέμει και να ψελλίζει κάτι από μέσα της ήταν κατά τη διάρκεια της υποδοχής του Φινλανδού πρωθυπουργού, Άντι Ρίνε.





Πάντως η Ανγκελα Μέρκελ εμφανίζεται σίγουρη για τον εαυτό της καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως μπορεί να ασκήσει ακόμη τον ρόλο της καγκελαρίου.http://www.freepen.gr/2019/07/blog-post_235.html?fbclid=IwAR1B6iUd4nIPcXIE5X5L1PCA8tol-wugWuNqwmDPxWXKCJkz1NRDW-QMuOk

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια