Αιματηρή ενέδρα στη Θεσσαλονίκη. Κινέζοι επιχειρηματίες δέχονται άγρια επίθεση από Αλγερινούς (Βίντεο)




Αραβόφωνοι επιτέθηκαν άγρια σε Κινέζους επιχειρηματίες για να τους ληστέψουν – Αποκλειστικά βίντεο της Voria. Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους


Πρωτοφανείς σκηνές βίας σημειώθηκαν έξω από εστιατόριο, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στην οδό Μοναστηρίου, όταν νεαροί Αλγερινοί και Σύροι έστησαν ενέδρα σε Κινέζους επιχειρηματίες.

Η ομάδα των νεαρών αραβόφωνων προσπάθησε να αποσπάσει χρήματα και κινητά τηλέφωνα
από τους Κινέζους, οι οποίοι προέβαλαν αντίσταση και ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο και να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές.

Όπως φαίνεται στα αποκλειστικά videο της Voria.gr, η ομάδα των αραβόφωνων έχοντας στην κατοχή της λοστούς που ξήλωσαν από το διπλανό εργοτάξιο του μετρό, στιλέτα και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, εξαπέλυσαν άγρια επίθεση στους Κινέζους που προσπαθούσαν μάταια να προστατευθούν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ένας από τους Ασιάτες επιχειρηματίες δέχθηκε σφοδρά χτυπήματα από σιδηρολοστό στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μείνει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα έχοντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο εκτυλίχθηκε για αρκετά λεπτά, στη διάρκεια των οποίων οι νεαροί Αλγερινοί και Σύροι δρούσαν ανεξέλεγκτα, μέχρι που έφθασαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις συλλαμβάνοντας πέντε εξ αυτών. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν πέντε Κινέζοι, ο ένας εκ των οποίων φέρει βαριά τραύματα και συνεχίζει να νοσηλεύεται μέχρι σήμερα στο ΑΧΕΠΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια