Έλληνας Δήμαρχος δεν έπαιρνε επί πέντε χρόνια μισθό και αγόρασε οικόπεδα για σχολείο και πλατεία





Κι όμως, υπάρχουν κι αυτοί, οι άνθρωποι.
Ο δήμαρχος Ναυπακτίας
αποφάσισε να πρωτοτυπήσει. Αυτό συνέβη, διότι ο Τάκης Λουκόπουλος δεν θέλησε να εισπράξει το μισθό του ως δήμαρχος. Ο κ. Λουκόπουλος εκλέχθηκε δήμαρχος Ναυπακτίας, πριν από πέντε χρόνια. Πιο συγκεκριμένα ανέλαβε τις τύχες του δήμου Ναυπακτίας, έπειτα από νίκη του στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Μετά την εκλογή του, ο Τάκης Λουκόπουλος αποφάσισε να προβεί σε μία ανακοίνωση. Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε να ακούσει, αυτά που άκουσε από τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο. Ο κ. Λουκόπουλος ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να λάβει τον μισθό του δημάρχου. Επίσης, πως δεν πρόκειται να χρησιμοποιεί κάποιο από τα οχήματα του δήμου για τις καθημερινές μετακινήσεις του. Αυτό, διότι αποφάσισε να μετακινείται με το δικό του όχημα.


  Από εκεί και πέρα, ο δήμαρχος Ναυπακτίας κατέστησε σαφές πως επί των δικών του ημερών στο δήμο, δεν θα προχωρούσε στην πρόσληψη Γενικού Γραμματέα.
Κι αυτό, ενώ είχε το νόμιμο δικαίωμα να το πράξει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μαζεύεται ετησίως το ποσό των 80.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό προερχόταν από το μισθό του δημάρχου, που ήταν 45.000 ευρώ το χρόνο και από το μισθό του Γενικού Γραμματέα, ο οποίος ανερχόταν στις 35.000 ευρώ ανά έτος.

Ωστόσο, τα χρήματα δεν έμειναν ανεκμετάλλευτα. Χρησιμοποιήθηκαν για καλό σκοπό, καθώς πραγματοποιήθηκε αγορά οικοπέδου εντός του Δήμου Ναυπακτίας. Το οικόπεδο στέγασε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπακτίας, το οποίο ήταν κατασκευής κοντέινερ. Επίσης, αγοράστηκε ακόμη ένα οικόπεδο για να χρησιμοποιηθεί για τη διάνοιξη της οδού Σμηναγού Λαουρδέκη, αλλά και για τη δημιουργία κοινόχρηστου χώρου.


ΠΗΓΗ

Το διαβάσαμε από το: Έλληνας Δήμαρχος δεν έπαιρνε επί πέντε χρόνια μισθό και αγόρασε οικόπεδα για σχολείο και πλατεία http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/07/blog-post_711.html#ixzz5siFwtPGi

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια