Τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ δεν τα θέλουν μόνο οι τούρκοι αλλά και οι δυτικοί, γιατί από εκεί θα τρέξουν να πάρουν την ΜΕΡΙΔΑ του ΛΕΟΝΤΟΣ , όταν θα διαλύεται η τουρκία.




Στην φωτογραφία ο κόλπος της Γέρας στην Λέσβο και η ΑΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ.

Χρόνια πολλά για την ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟ και ΑΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ που εορτάζει στις 22 Ιούλιου.
Που να γνώριζαν οι απλοϊκές ψυχούλες τις προηγούμενες δεκαετίες στο αγιοτόκο νησί της Λέσβου από υψηλά γεωπολιτικά παιχνίδια , όπως τα βιώνουμε εμείς σήμερα.
Όμως οι ΑΓΙΟΙ τους πληροφορούσαν για το τι μέλλει γενέσθαι.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Γνωστό το προσκύνημα της ΑΓΙΑΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ στην Γέρα της νήσου Λέσβου, όπου καθ υπόδειξη της ΑΓΙΑΣ και μετά από κοπιώδεις – χρονοβόρες προσπάθειες ανευρέθηκε το θαυματουργό εικόνισμα της, που σήμερα το τιμάει ο απανταχού Ελληνισμός. Ή Εκκλησία άρχισε να κτίζεται το 1926 και τελείωσε το 1932 πού έγινε και ή πρώτη Λειτουργία.
Σε αυτή την προσπάθεια συμμετείχαν πολλοί λαϊκοί, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Όμως είχαν αποκτήσει τόση οικειότητα με την ΑΓΙΑ,
όταν η ίδια τους κατεύθυνε στις προσπάθειες τους για να βρουν το εικόνισμα της.
Οι μαρτυρίες πολλές, αλλά θα μείνουμε σε δυο ενδεικτικές που αποδεικνύουν, ότι οι ΑΓΙΟΙ μας νοιάζονται για την Ελλάδα σε βάθος χρόνου, διότι η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει η ΠΗΓΗ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ παρ όλο τον νοητό και αόρατο πόλεμο που δέχεται.

Προφητεία της Αγ. Μαγδαληνής:«Μετά από ένα μεγάλο πόλεμο ο κόλπος της Γέρας Λέσβου θα γεμίσει από ξένα καράβια»
Τον ρώτησα, γνωρίζετε άλλα θαύματα να έκανε ή Αγία Μαγδαληνή; Και μου είπε: «Ό αδελφός τού πατέρα μου ερχόταν με ένα ζώο από τά Βασιλικά, έπεσε κάτω και χτύπησε σοβαρά και έμεινε στην Καρήνη της Αγιάσου, γιατί δεν μπορούσε να κινηθεί. Ή γριούλα εκείνη ή κυρά Ελένη πού εξυπηρετούσε την Εκκλησία, είδε σε όραμα την ‘Αγία Μαγδαληνή και της είπε να πάει ό Τακτικός να πάρει τον αδελφό του, γιατί τον έριξε κάτω το άλογο και πρέπει να τον μεταφέρει.

Και πράγματι, πήγε και τον βρήκε σε άθλια κατάσταση.
Ή κυρά-Ελένη, ή γριούλα πού έμενε μαζί της, είδε μια μέρα την Αγία Μαγδαληνή και της είπε:
«Μετά από ένα μεγάλο πόλεμο, ό κόλπος της Γέρας θα γεμίσει από ξένα καράβια».
Πάντοτε μου έλεγαν ότι θα έλθει μέρα πού θα έρχεται πολύς κόσμος να προσκυνά τη χάρη της Αγίας Μαγδαληνής. Ή φωτισμένη γριούλα προέβλεψε τον θάνατό της, ήμερα Παρασκευή.

( Το 1974 η ΑΓΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ προμηνύει την κατάληψη κυπριακού εδάφους)

Μου διηγήθηκε ό Ευάγγελος Χατζηγιάννης ότι το 1974 είδε ένα όραμα, πώς κατέβηκε στα λαγούμια και είδε σε ένα ορισμένο σημείο της Κατακόμβης να είναι ανοιχτό και να ξανοίγεται ή θάλασσα. Ήταν αμέτρητα καράβια και άκουσε να τού λέει ή ‘Αγία Μαγδαληνή: «Έτσι όπως είναι τά καράβια αυτά, θα πήξει ό κόσμος». Δηλαδή έτσι εξηγούσε στον ύπνο του ότι θα έλθει πολύς κόσμος να προσκυνήσει την Αγία Μαγδαληνή. Του είπε ακόμα: «Ημέρα Παρασκευή και ώρα έκτη». Τότε κατέλαβαν οι Τούρκοι την Κύπρο.
Νταλιάρης Γιώργος Πηγή www.ekklisiaonline.gr https://www.lesvospost.com/2018/03/blog-post_638.html

Τα σχέδια που καταστρώθηκαν στα σκοτεινά παρασκήνια και αφορούν τα νησιά του Ελληνικού ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ αρχίζουμε να τα ψηλαφούμε όλοι λίγο πολύ. Αρχής γενομένης με τις προσφυγικές ροές, τις διεκδικήσεις των τούρκων ( αναθεώρηση συνθήκης Λωζάννης), τις περιπολίες των Νατοϊκών σκαφών σύμφωνα με τις δεσμεύσεις της συμφωνίας ΕΕ- τουρκίας για το προσφυγικό , την επίσκεψη του Ποντίφηκα του Βατικανού στην Λέσβο.

Όσο νοιάζονται οι ισχυροί της γης για το μέλλον της τουρκίας καθότι το γνωρίζουν, τόσο νοιάζονται και για τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ, διότι αυτά θα γίνουν εφαλτήρια για τα μελλοντικά σχέδια τους.

Σε αυτά θα ελλιμενιστούν, όπως φαίνεται για να πάρουν την ΜΕΡΙΔΑ του ΛΕΟΝΤΟΣ, όταν θα έρθει εκείνη την στιγμή για την οποία όλοι εργάζονται σήμερα .

Είναι η στιγμή της διάλυσης της τουρκίας που την γνωρίζουν ο ΟΥΡΑΝΟΣ και οι ΑΓΙΟΙ .


Αυτό που είπε η ΑΓΙΑ ΜΑΓΑΛΗΝΗ ,ότι ο κόλπος της ΓΕΡΑΣ θα γεμίσει μετά από ένα μεγάλο πόλεμο με πλοία, τα συμπληρώνει ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.
Μετά άντε να μην πιστεύεις, όταν όλα τα προρρηθέντα δόθηκαν από ανθρώπους του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ σε ανύποπτους χρόνους.

« *Μετά ρωτάω: Γέροντα, πως θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο; «Όταν, λέει, θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί.

Λέω: Και ποιά κράτη θα συμμετέχουν;
«Κοίταξε, μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατέβουν οι Ρώσοι στα Στενά.
Όχι για να βοηθήσουν εμάς.
Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα.

Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς.

Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα.

Παράλληλα δέ, θα αποσύρουν τις δυνάμεις τους από τα καταληφθέντα εδάφη.

Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι-εφτά κράτη της Ε.Ε., ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη οπότε θα πουν: Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι; Όλοι, όμως, θα κυνηγούν την μερίδα του λέοντος. Έτσι, θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο.

*Σ’ αυτό το σημείο ρωτάω: Εμείς, τί θα κάνουμε; Ο ελληνικός στρατός θα πάρει μέρος σ’ αυτόν τον πόλεμο; «Όχι, θα βγάλει η Κυβέρνηση απόφαση να μη στείλει στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δεν θα πάρει μέρος. Γιατί, όποιος πάρει μέρος σ’ αυτόν τον πόλεμο, χάθηκε… Τότε, επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί, πολλοί θα στραφούν προς την Εκκλησία, προς τον Θεό και θα μετανοήσουν. Γι’ αυτό, επειδή θα υπάρξει μετάνοια, δεν θα πάθουμε κακό οι Έλληνες. Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς την Εκκλησία, προς τον Μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχονται. Και θα βαπτισθούν πολλοί Τούρκοι» .
Από το βιβλίο «ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ» Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ 1924-1994. Εκδόσεις: ΑΓΙΟΤΟΚΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ενότητα «ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ» Δ’ έκδοση, Θεσσαλονίκη 2008, Νικολάου Ζουρνατζόγλου Επισμηναγού ε.α.

Βιώνουμε πλέον τις προφητείες ως ειδήσεις.
Τελικά πρέπει να βιώσουμε και την ουσιαστική μετάνοια για να δούμε ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ, όπως οι πρόγονοι μας.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



Το διαβάσαμε από το: Τα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ δεν τα θέλουν μόνο οι τούρκοι αλλά και οι δυτικοί, γιατί από εκεί θα τρέξουν να πάρουν την ΜΕΡΙΔΑ του ΛΕΟΝΤΟΣ , όταν θα διαλύεται η τουρκία. http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/07/blog-post_1945.html#ixzz5uQWHQlXe

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια