Τα κρεμμύδια είναι μια φυσική σπιτική θεραπεία για τις περισσότερες ασθένειες. Δείτε 12 τρόπους να τα χρησιμοποιήσετε






Τα κρεμμύδια είναι εξαιρετικά στις σαλάτες και αποτελεί βασικό συστατικό πολλών φαγητών, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν, επίσης, στην πρόληψη και θεραπεία διαφόρων ασθενειών.




Τα κρεμμύδια είναι γεμάτα με αντισηπτικούς και αντιβιοτικούς παράγοντες λόγω της υψηλή περιεκτικότητάς τους σε θείο.

Μπορούν επίσης να βοηθήσουν το σώμα μας να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν χρόνιες ασθένειες, όπως ο καρκίνος.

Τα κρεμμύδια μπορούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα, να σταματήσουν τον εμετό, να βοηθήσουν στη θεραπεία αναπνευστικών παθήσεων και στη θεραπεία του διαβήτη, στα προβλήματα της καρδιάς που σχετίζονται με την χοληστερόλη, και στην καταπολέμηση της αρθρίτιδας.


Έχουν χρησιμοποιηθεί πολλάκις για την αντιμετώπιση του κρυολογήματος και της γρίπης. Ακόμη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναγνωρίζει πλέον τα κρεμμύδια ως έναν καλό τρόπο για να ανακουφιστούμε από αναπνευστικές λοιμώξεις, από τη βρογχίτιδα και το βήχα.

Εδώ είναι μερικοί υγιεινοί τρόποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κρεμμύδια για να καταπολεμήσετε κοινές ασθένειες:

Βήχας


Ξεφλουδίστε και κόψτε ένα κρεμμύδι στη μέση, βάλτε μια κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη πάνω από κάθε φέτα και αφήστε τα καλυμμένα για μία ώρα. Καταναλώστε τα δύο φορές την ημέρα για να απαλλαγείτε από βήχα. Το θείο στα κρεμμύδια έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες που σκοτώνουν τα μικρόβια που προκαλούν βήχα.



Καταπολέμηση Τριχόπτωσης


Βράστε λίγο νερό με ένα

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια