Ακτιβιστής του Gay Pride στη Σουηδία πιάστηκε να στέλνει σεξουαλικά μηνύματα σε προφίλ ”δόλωμα” 14χρονου αγοριού








Ένας ανώνυμος επικεφαλής του Σουηδικού κινήματος ομοφυλόφιλων φέρεται να πιάστηκε να στέλνει σεξουαλικά μηνύματα στο λογαριασμό μέσων κοινωνικής δικτύωσης ενός 14χρονου αγοριού που στην πραγματικότητα ήταν δύο Σουηδοί δημοσιογράφοι.

Οι δύο δημοσιογράφοι,
Νέγκρα Έφεντιτς και Αντριάν Σαντίκοβιτς της Σουηδικής εφημερίδας Svenska Dagbladet, εμφανίζονταν ως ένας 14χρονος ονομαζόμενος Ντέιβιντ στην εφαρμογή Grindr καθώς και στο φόρουμ του διαδικτύου Qruiser. Παρά τη δήλωση της ηλικίας του «Ντέιβιντ», περισσότεροι από εκατό άνδρες συνέχισαν να τον αναζητούν για σεξ, μεταδίδει η Σουηδική εφημερίδα Expressen.

Αρκετοί από τους άνδρες που ήλθαν σε επαφή με τον «Ντέιβιντ» συμφώνησαν να συναντήσουν το αγόρι για σεξ, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής του Gay Pride που είχε ζητήσει προηγουμένως εικόνες και βίντεο από το αγόρι. Όταν τον αντιμετώπισαν, παραδέχτηκε ότι έστειλε τα μηνύματα αλλά ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν είχε συναντήσει ανήλικο αγόρι για σεξ στο παρελθόν, αναφέρει το άρθρο.
Ένας ανώτερος υπάλληλος στο Υπουργείο Εξωτερικών της Σουηδίας μιλούσε επίσης στους δημοσιογράφους για έξι μέρες πριν κανονίσει μια συνάντηση, αλλά ισχυρίστηκε ότι
ήθελε μόνο να μιλήσει στο αγόρι για να βγει σαν γκέι.
Ενώ το Υπουργείο Εξωτερικών αρνήθηκε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς, η οργάνωση Gay Pride της Στοκχόλμης έστειλε ένα δελτίο τύπου λέγοντας ότι οι ισχυρισμοί αποτελούν ποινικό αδίκημα.
“Εάν αποδειχθεί ότι πρόκειται για άτομο που εργάζεται στον οργανισμό μας, θα πάρουμε άμεσα ισχυρή δράση. Διερευνούμε τώρα το ζήτημα περαιτέρω εσωτερικά”, πρόσθεσαν.
Τον Δεκέμβριο του 2017, ένα άλλο ηγετικό μέλος του Pride της Στοκχόλμης απολύθηκε μετά από αποκαλύψεις ότι είχε εμπλακεί στον βιασμό ενός 13χρονου αγοριού το 2011.
Οι υποθέσεις έρχονται λίγο μετά από δύο χρόνια αφότου ένας διευθυντής στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Σουηδία SVT πιάστηκε προσπαθώντας να αγοράσει την παρθενιά ενός 14χρονου κοριτσιού που αποδείχθηκε ότι ήταν η δημοσιογράφος της Expressen, Λίζα Σίλφγουερ.
Ο άνδρας προσέφερε στο κορίτσι 9.000 Σουηδικές κορώνες για να πάρει την παρθενιά της όταν γινόταν 15, αλλά αργότερα όταν αντιμετώπισε την δημοσιογράφο, ισχυρίστηκε: «Δεν ήταν ποτέ θέμα αγοράς σεξ».
Πηγή:
https://www.breitbart.com/europe/2019/06/20/senior-swedish-gay-pride-activist-caught-sending-sexual-messages-to-journalists-posing-as-minor-boy/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_term=daily&utm_content=links&utm_campaign=20190620


Off the Record

Το διαβάσαμε από το: Ακτιβιστής του Gay Pride στη Σουηδία πιάστηκε να στέλνει σεξουαλικά μηνύματα σε προφίλ ”δόλωμα” 14χρονου αγοριού http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/06/gay-pride-14.html#ixzz5rm7dtAyJ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια