Έλληνες μην σας πιάνουν στην “απόχη” της αποχής!






Κάθε φορά που έρχονται εκλογές, υπάρχουν κάποιοι που προπαγανδίζουν υπέρ της αποχής και δευτερευόντως υπέρ του λευκού και του άκυρου.
«Να μην πάει κανένας να ψηφίσει, να δούμε τι θα κάνουν», ακούμε.
Έχει λογική κάτι τέτοιο;
Και ποιους εξυπηρετεί;



Κατ’ αρχάς, υπάρχει η ακούσια και η εκούσια αποχή.
Έτσι, εξακολουθούν να είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους πολλοί συμπατριώτες μας, που έχουν αποδημήσει εις Κύριον.
Γιατί δεν διαγράφουν τους νεκρούς από τους εκλογικούς καταλόγους;
Προφανώς, διότι κάποιοι θέλουν να φουσκώνουν τα ποσοστά της αποχής, για να παρασύρουν κι άλλους συμπατριώτες μας στην… απόχη της.
Επίσης, στους εκλογικούς καταλόγους είναι γραμμένοι και οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού, στους οποίους το σύστημα δεν δίνει δικαίωμα ψήφου.


Ωστόσο,
από τα στοιχεία της αποχής ανά περιφέρεια, προκύπτει ότι η αποχή είναι κατά πολύ μεγαλύτερη στις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, γεγονός που δείχνει ότι η οικονομική κρίση ανεβάζει τα ποσοστά της αποχής, λόγω οικονομικών δυσκολιών των ετεροδημοτών να μεταβούν στους τόπους καταγωγής τους.


Η παρούσα ανάρτηση δεν απευθύνεται σε όσους απέχουν από τις εκλογές «αναγκαστικά», αλλά σ’ αυτούς που απέχουν από δική τους θέληση.
Δε θα κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων, αλλά θα πούμε μόνο τούτο: το σύστημα επιθυμεί την αποχή!
Διότι αν δεν την επιθυμούσε, θα την τιμωρούσε π.χ. μ’ ένα τσουχτερό πρόστιμο, το οποίο να μπαίνει στην εφορία.
Επιθυμεί και προωθεί την αποχή όσων είναι κατά του συστήματος, διότι την προτιμά από την ψήφο τιμωρίας του!


Κανένας, λοιπόν, να μην πέσει συνειδητά στην απόχη της αποχής!
Αυτά τα πολιτικά παχύδερμα που μας κυβερνούν, δεν καταλαβαίνουν από λόγια, κατάρες και… μούντζες.
Το μόνο που τους πονάει είναι η ψήφος!
Όλοι, λοιπόν, στις κάλπες για να αποδοκιμάσουμε εμπράκτως τους υπευθύνους της δυστυχίας μας!
Και για να πιάσει τόπο η οργή μας!

ethnikismos.net
https://www.epilekta.com/2019/06/blog-post_725.html

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Και προσέξτε τι θα κάνετε με τις εκλογές , καθώς να ξέρετε , οτι για όλους τους υποψηφίους όλων των κομμάτων και των εντός και των εκτός βουλής , τούτα εδώ είναι που σύμφωνα με το νόμο ,ισχύουν.
    Επικίνδυνοι προδότες με τάσεις αυτοκτονίας ,αλλά και με ροπή προς το έγκλημα .Καθώς στη συντριπτική των πλειοψηφία ενήργησαν με δόλο, έχοντας σχεδιάσει σε ήρεμη ψυχική κατάσταση την πράξη τους εκείνη της συγκάλυψης και αποσιώπησης της υπέρ των ιδίων , της πατρίδας των , των παιδιών των και του λαού, δικογραφίας που εκκρεμεί εις βάρος 173 βουλευτών - υπουργών και που αφορά εσχάτη προδοσία και το σημαντικότερο οτι γνώριζαν πως οι ποινές κάθειρξης των κακουργημάτων που εκείνοι συγκάλυψαν και αποσιώπησαν είναι τουλάχιστο τρις ισόβια.
    Και έχει αποδειχθεί ήδη ότι συγκάλυψαν και αποσιώπησαν (όλο αυτό το διαστημα και απο τις 24\11\2011 έως και σήμερα ), δικογραφία εσχάτης προδοσίας

    .Τηρούν μαφιόζικη σιωπή .(ισχύει η Γ13\374 από 23\9\13 δικογραφία εις βάρος των για το κακούργημα της σύστασης ,της δράσης από κοινού και της συνέργειας σε εσχάτη προδοσία . Θέλουν μάλιστα ,οι μαφιόζοι με τη δική σου συνδρομή ,να αλλάξουν στα μέτρα τους και το ελληνικό σύνταγμα. Και σαν τις ίαινες περιμένουν εσένα ραγιά , να τους νομιμοποιήσεις με την κακουργηματική σου συμμετοχή σε παράνομες και μαφιόζικες εκλογές ( εμπρός κάντο λοιπόν .Και μή κάνεις(όπως οφείλεις να προβείς στην εφαρμογή του Άρθρου 120 και να κάνεις καταλήψεις στα μαφιόζικα εκλογικά κέντρα, Αλλά προχώρα και βάψε τα χέρια σου με το αιμα των παιδιών σου ..΄πήγαινε λοιπόν ως παράνομος που ηδη είσαι ,να ψηφίσεις και να νομιμοποιήσεις τη μαφία με τη συμμετοχή σου εκείνη τη κακουργηματική .
    Να μή φοβάστε να ζητάτε απ τους υποψηφίους , τα στοιχεια τα οποια βεβαιώνουν οτι οι ίδιοι δεν ειναι πράκτορες (δείτε)https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%AE-%CF%86%CE%BF%CE%B2%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%B1-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CF%84%CE%B9-%CE%BF/690763570966994

    ΑπάντησηΔιαγραφή