Ακόμα περιμένουμε την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία. Και μάλλον θα περιμένουμε επ’ αόριστον




Ακόμα περιμένουμε τις υποτιθέμενες κυρώσεις που θα επέβαλλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Τουρκία για τις προκλητικές ενέργειές της σε βάρος της Κύπρου και της Ελλάδας, που αποτελούν μέλη της και μάλιστα στον σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης. Και μάλλον θα περιμένουμε επ’ αόριστον


Από: odosdrachmis.gr


Ας μην γελιόμαστε.Η ΕΕ μοιάζει ολοένα και περισσότερο με υποπόδιο της Γερμανίας, η οποία αξιοποιεί κατά τα συμφέροντά της το γνωστό Καραγκιόζιο δόγμα ” τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου”. Ως ανελέητος Γύπας, κατασπαράζει την Ελληνική οικονομία την οποία ενέταξε με λογιστικά κόλπα σε μια παγίδα χρέους, κατάσχει ολόκληρο το δημόσιο πλούτου της χώρας μας και μεγάλο μέρος του ιδιωτικού.


Το χρέος αυξάνεται κάθε χρόνο σε επίπεδα της τάξης των 30 δις. Και υπάρχουν ακόμα Γερμανοτσολιάδες των κατοχικών ΜΜΕ αλλά και αρκετοί αφελείς που τρώνε σανό και κουτόχορτο, που δέχονται τα θηριώδη ψέματα των ΜΜΕ ότι, δήθεν τα χρέη τα κληρονομήσαμε από το παρελθόν και τώρα πληρώνουμε τις αμαρτίες μας, και ειδικότερα αυτές των φαύλων και διεφθαρμένων πολιτικών μας.Ναι, υπήρχαν και υπάρχουν φαύλοι και διεφθαρμένοι Έλληνες πολιτικοί που εμείς έχουμε επανειλημμένα στηλιτεύσει από τις στήλες αυτές.

Αλλά οι δικοί μας φαύλοι και διεφθαρμένοι πολιτικοί είναι απλοί κλεφτοκοτάδες μπροστά στους γίγαντες της απάτης που εδρεύουν κυρίως στο Βερολίνο και στο Λουξεμβούργο
όπου ξεπλένεται όλο το χρήμα. Αναρωτιόμαστε γιατί άραγε η “σύμμαχος” Γερμανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα τον αρχιαπατεώνα Χριστοφοράκο που τον έχει περιθάλψει στην στοργική αγκαλιά της το Βερολίνο και το αφεντικό του η Ζήμενς. Και αποτελεί ή όχι μέγιστη απάτη το γεγονός ότι, οι Γερμανοί αρνούνται να μας δώσουν τις πολεμικές αποζημιώσεις ;

Η χώρα μας βιώνει μια κόλαση ανθρωπιστικής κρίσης που δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια ιστορία τουλάχιστον σε καιρό ειρήνης. Βουλιάζουμε ολοένα και περισσότερο στη φτώχεια, στην ανεργία, στη δυστυχία, στην απώλεια εκατοντάδων χιλιάδων νέων μας που μεταναστεύουν στο εξωτερικό. Και όμως, το σύστημα πουλάει ψεύτικες ελπίδες για το αύριο.

Οι εντεταλμένοι εκπρόσωποί του, μεταπράτες, κεφαλαιούχοι της άρχουσας τάξης, κυβερνώντες κατ’ εντολήν των Γερμανών αφεντικών, εντεταλμένοι δήθεν αναλυτές και δημοσιογράφοι, παραμένουν προσκολλημένοι στην αποτυχημένη ΕΕ που κύριος λόγος ύπαρξής της είναι να κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους, τους φτωχούς φτωχότερους και τους Γερμανούς υπεράνω όλων.

Που ήταν η ΕΕ όταν καήκαμε στο Μάτι; Πουθενά. Και που είναι η ΕΕ τώρα στην πράξη και όχι στα λόγια που ο βάρβαρος γείτονας, ο Τούρκος Αττίλας, καταλύει κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και εθνικής κυριαρχίας σε δύο κράτη μέλη της ΕΕ που υποτίθεται ότι, αποτελούν και τα ακραία ανατολικά της σύνορα; Πουθενά.Να την χαιρόμαστε αυτήν την Ευρώπη της στρεψοδοκίας, της απάτης και της ντροπής.

http://www.freepen.gr/2019/06/blog-post_745.html?fbclid=IwAR0RtPskrWEXPfX9er5j77SJpRzk7ug_d8f8ZuLauYkf5OGmzpohlG7vYKE

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια