Τι μας είπαν; Ότι δεν υπήρχε τζαμί στην Αθήνα και γι αυτό έκαναν στο Βοτανικό; ΜΕΓΑ ΨΕΜΜΑ!!! Δείτε ΟΛΗ την αλήθεια. ΦΩΤΟ




Δείτε ΟΛΗ την αλήθεια. ΦΩΤΟ

Το Αραβοελληνικό Μορφωτικό και Πολιτιστικό Κέντρο, με έδρα τον χώρο ενός πρώην εργοστασίου υφασμάτων στο Μοσχάτο (οδός Κύπρου 2 & Δημητσάνας γωνία), μέσα στο οποίο λειτουργεί από το 2007 ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ τζαμί 1800 τετραγωνικών μέτρων και χωρητικότητας 3.000 ατόμων!

Για την αγορά του χώρου δόθηκαν...
2.500.000 ευρώ από τον Σαουδάραβα επιχειρηματία Ελ Φαουζάν και στα εγκαίνια του παραβρέθηκαν ο πρέσβης της Σαουδικής Αραβίας, του Ιράν, εκπρόσωποι μουσουλμανικών κρατών και αποστολές εκπροσώπων μουσουλμανικών οργανώσεων από όλη την Ευρώπη.



Ο χώρος του Ελληνοαραβικού Επιμορφωτικού Πολιτιστικού Κέντρου είναι ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ χώρος προσευχής με ιμάμη. Για τους χρήσιμους ηλίθιους που επιμένουν να υποστηρίζουν οτι με το κτίσιμο τζαμιών θα τους "ελέγχουν", το μόνο που θα κατορθώσουν είναι η εξάπλωση του Ισλάμ σε ολη την Ελλάδα.

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα η οποία είναι πίσω απ την αγορά του χώρου στο Μοσχάτο,
παρουσιάζει μεγάλη εξάπλωση στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει ΜΚΟ και σωματεία διαθέτοντας κοινωνική - οικονομική ευρωστία, ενώ έχει εισχωρήσει ακόμα και σε πολιτικούς και εκπαιδευτικούς κύκλους.

Η δράση της έχει εντοπισθεί από το 2005, όταν ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το Hellenic-Arabic Center for Culture and Civilization (Ελληνοαραβικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο).


Το καθ' όλα νόμιμο αυτό κέντρο χρηματοδοτήθηκε από το Europe Trust, που είναι χρηματοδοτικός βραχίονας... ...ελεγχόμενος από μια οργάνωση-ομπρέλα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, γνωστής με το όνομα "Federation of Islamic Organization in Europe" (FIOE) και επιδοτείται κατά βάση από Σαουδαραβικούς κύκλους.

Με τον ίδιο τρόπο, το 2008, ιδρύθηκε στο Μοσχάτο από Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου υπό το όνομα «Arab-Hellenic Center for Culture and Civilization» (AHCCC) το Ελληνοαραβικό Επιμορφωτικό Πολιτιστικό Κέντρο.
Και τα δύο κέντρα σε Θεσσαλονίκη και Μοσχάτο ανήκουν στο AHCCC.

https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2019/06/blog-post_295.html#more

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

Σταυροφόρος


odysseiatv



http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/06/blog-post_879.html#ixzz5qpurRWbd

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια