Αποκάλυψη: Tα σχέδια του ISIS για την Ευρώπη- Ο ρόλος των «μεταναστών» (ΒΙΝΤΕΟ)




Η Ευρώπη βρίσκεται πράγματι στη Σκιά του Ισλάμ, διαβάστε με προσοχή.
Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Αρχοντίου





Στο φως ήρθε ένα ισλαμικό κρατικό σχέδιο για τη διεξαγωγή μιας σειράς τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη παρόμοιων με τη σφαγή στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Μπάτακλαν στο Παρίσι.

Συγκεκριμένα, ηλεκτρονικά έγγραφα που περιέχουν σχέδια με σκοπό τη «διασπορά τρόμου στις καρδιές των εχθρών του Αλλάχ» βρέθηκαν σε ένα σκληρό δίσκο που έπεσε από μέλη του ISIS κάπου στην έρημο της Συρίας νωρίτερα φέτος.


Τα έγγραφα περιέχουν επιστολή που απευθύνεται στον αυτοανακηρυγμένο ηγέτη του ISIS Abu Bakr al-Baghdadi, υπογεγραμμένη από έξι κυβερνήτες του ISIS, η οποία αναφέρει μεταξύ των άλλων την εκμετάλλευση της Ευρώπηςγια να αποκτήσουν χρηματοδότηση για τρομοκρατικές ενέργειες με το να σκοτώσουν καπιταλιστές, μέσω ηλεκτρονικής παραβίασης (hacking) τραπεζικών λογαριασμών, ληστείες τραπεζών ή ληστείες τοποθεσιών που έχουν ήδη προ-μελετηθεί ».

Η επιστολή περιγράφει τον τρόπο διαχείρισης και καθοδήγησης των τρομοκρατικών επιχειρήσεων στην Ευρώπη από έναν από τους προϊσταμένους του ISIS, τον Abu Khabab al-Muhajir – ο οποίος έχει αναλάβει το να φέρνει στην Ευρώπη μετανάστες και να περνά μαχητές του ISIS από τη Συρία μέσω της Τουρκίας (και κατ’ επέκτασιν της Ελλάδος) στην Ευρώπη.


Ο Abu Khabab al-Muhajir κατευθύνει τρομοκρατικές ομάδες που έχουν βάση τη Ρωσία και τη Γερμανία, αλλά λειτουργούν και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή ήπειρο, όπως αναφέρεται.

Ενδιαφέρον έχει η αναφορά που γίνεται στους «ειδικούς στόχους». Οι ειδικοί στόχοι που αναφέρονται στην επιστολή περιλαμβάνουν έναν πετρελαϊκό αγωγό Βασιλεία, την Ελβετία και τις γερμανικές επιβατικές αμαξοστοιχίες. Στην επιστολή αναφέρονται επίσης οι επιθέσεις στο Μπάτακλαν το 2015 στο Παρίσι και η επίθεση στο Μανχάταν τον Οκτώβριο του 2017 ως πρότυπα μελλοντικών επιθέσεων.

Οι διοικητές του ISIS εκτιμούν ότι η επίθεση κοντά στη Βασιλεία, στα σύνορα με τη Γαλλία, θα φέρει μια «οικονομική καταστροφή» στην Ελβετία και τη Γαλλία. Ενώ συνεχίζουν, λέγοντας: «Εμείς, δοξάζουμε τον Αλλάχ, ετοιμαστήκαμε για αυτόν τον πόλεμο και αυτό που έχει απομείνει είναι εσείς να εντείνετε την αποφασιστικότητά σας».

Στην επιστολή περιγράφονται επίσης τα σχέδια υλικοτεχνικής υποστήριξης. Συγκεκριμένα αναφέρεται, το πώς υλικά θα εισέλθουν λαθραία στην Ευρώπη μέσω της Τουρκίας από τα πρώην εδάφη του Ισλαμικού Κράτους, της Κεντρικής Ασίας, του Καυκάσου και της ευρύτερης Μέσης Ανατολής.

Σε μια άλλη επιστολή που βρέθηκε στο σκληρό δίσκο, που απεστάλη τον περασμένο Δεκέμβριο, ένας διοικητής του ISIS που ονομάζεται Abu Taher al-Tajiki γράφει στον χαλίφη: «Θα σας πούμε στην επιστολή μας τους στόχους που θα χτυπήσουμε, με τη βοήθεια του Αλλάχ. Είναι στόχοι που θα καταστρέψουν οικονομικά την Ευρώπη και θα σπείρουν τον τρόμο στις καρδιές των εχθρών του Αλλάχ ».

Την ίδια στιγμή, στην Ελλάδα αναμένεται τους επόμενους μήνες να καταφθάσουν χιλιάδες «μετανάστες» που θα προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες. Σκεφτείτε ποιοι ήδη έχουν περάσει τα σύνορά μας και ποιοι αναμένεται να τα περάσουν…με τις ευλογίες του αριστερού κράτους.

Δείτε μερικά από τα χτυπήματα που δέχθηκε η Ευρώπη τα τελευταία χρόνια:

https://www.el.gr/diethni/kosmos/apokalypsi-ta-schedia-toy-isis-gia-tin-eyropi/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια