Δεινοπαθούν οι κάτοικοι στα χωριά του Έβρου – Λαθρομετανάστες μπαίνουν καθημερινά στα σπίτια




Την πολιτική των ανοιχτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή όποιος θέλει μπαίνει.. πληρώνουν οι κάτοικοι στα ακριτικά χωριά του Έβρου – Καθημερινές κλοπές, διαρρήξεις και καταστροφές στα σπίτια τους από λαθρομετανάστες.


Επιστολή προς τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας και την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη απέστειλε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ορεστιάδας ζητώντας ενίσχυση με προσωπικό λόγω αύξησης των μεταναστευτικών ροών στην περιοχή του Βορείου Έβρου και δημοσιεύει το e-evros.gr.

Η επιστολή αναλυτικά αναφέρει:


Το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω της μεγάλης αύξησης των μεταναστευτικών ροών στην περιοχή του Βορείου Έβρου (η αύξηση ροών το έτος που μας πέρασε ξεπέρασε κάθε προηγούμενο), έχουν γίνει καθημερινότητα τα κρούσματα κλοπών, διαρρήξεων κατοικιών και καταστροφής αυτών.

Οι κάτοικοι της περιοχής
βρίσκονται αντιμέτωποι στις κατοικίες , στα αγροκτήματα και στις αποθήκες τους με παράνομους μετανάστες με ότι κινδύνους αυτό ελλοχεύει, ενώ λόγω της μη επαρκούς αστυνόμευσης τα φαινόμενα αυτοδικίας θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το πρόβλημα της εισόδου παράνομων μεταναστών στην περιοχή του Βορείου Έβρου είναι εκτός ελέγχου και θα γίνει ακόμα εντονότερο τους επόμενους μήνες όπου η στάθμη του ποταμού Έβρου θα πέσει σε χαμηλά επίπεδα, γι’ αυτό απαιτούνται άμεσες και δραστικές λύσεις.

Επίσης στο διαδίκτυο κυκλοφορούν δημοσιεύματα τα οποία το κάνουν λόγο για δημιουργία κινήματος στο εσωτερικό της Τουρκίας υποκινούμενο από Μ.Κ.Ο ξένων συμφερόντων, με σκοπό την είσοδο παράνομων μεταναστών από την περιοχή του Βορείου Έβρου, δημιουργώντας ένα επιπλέον πρόβλημα στην περιοχή.


Η Ένωσή μας επισημαίνει για άλλη μια φορά ότι, η ανάγκη για ενίσχυση είναι απαραίτητη, καθώς ένα ολόκληρο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης απορροφάται για τις ανάγκες φύλαξης, διαχείρισης και ταυτοποίησης μεταναστών στο ΚΥΤ Φυλακίου, του οποίου τη φύλαξη και διαχείριση θα πρέπει να αναλάβει εξολοκλήρου το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, με την πρόσληψη security όπως ίσχυε στο παρελθόν, ώστε να ανατεθεί το Αστυνομικό προσωπικό για το σκοπό για τον οποίο έχει προσληφθεί, την φύλαξη των συνόρων και την αστυνόμευση.
κα. Υπουργέ κ. Αρχηγέ.
https://hellas-now.com/deinopathoyn-oi-katoikoi-sta-choria-toy-evroy-lathrometanastes-mpainoyn-kathimerina-sta-spitia/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια